Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do imion jak sie zapre to pójdę i sama zarejestruje i już, jestem uparta na tyle, że imie dla dziewczynki mozemy razem wybrac aale bardziej na takiej zasadzie ze rzucę parę wersji i on wybierze z tego chyba że on coś fajnego podrzucić a chłopak będzie Miłosz i koniec kropka tutaj zdania nie zmienie, nieugne się i już
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
patiii - no właśne niestety jedni mają lepszy start drudzy gorszy. Ja poszłam na studia, ale moich rodziców nie było stać, żeby mi fundować tam całe życie (Warszawa) to musiałam pracować - ale teraz mam na prawdę sporo w CV, bo zaczęłam wcześnie, imałam się różnych prac i to zaprocentowało. Mam masę znajomych w moim wieku, z roku - oni wtedy kiedy ja pracowałam odsypiali imprezy a teraz bezskutecznie szukają pracy a jak już ją znajdą to dziwią się dlaczego z tytułem magistra zarabiają po 1200 zł
Mamy kolegę, na którego rodzice na studiach wzięli 20 tyś kredytu - ciotka pomogła mu spłacić rodziców, później znowu go okłamali i chłopak wylądował z 40 tysiącami kredytu i dziewczyny tak się zawziął, że on to spłacił. Koleżka jest 2 lata młodszy ode mnie a zarabia więcej niż ja, mój mąż i moi rodzice razem wzięci, to jest autentyczna historia i ten chłopak to mój mistrz, tyle samozaparcia i pracowitości....
xpatiiix3, Marietta, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kkasya wrote:Cassie - co masz za imię wybrane??
))
AleksanderNigdy mi się to imię jakoś szczególnie nie podobało, ale mam wrażenie, że jeśli będzie synek to nic tak wspaniale nie będzie do Niego pasować, jak Olek
nie wiem, skąd mi się to wzięło
)
xpatiiix3, luna91, hiacynta99, Agnieszka0812, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
-
Ekstra lubię takie historie podziwiam takich ludzi
kurde dobrze że teraz można wyzbyć się spadku bo ja pierwsza w kolejce po juz ok. 300 tyś po ojcu... długów oczywiście a rośnie w zawrotnym tempie ta kwota..
także kolorowo
Livia
Nela
Marcel
-
My pierwszego synka zanim poczelismy to nazwaliśmy i oboje byliśmy pewni ze chłopak. Teraz czujemy ze dziewczyna i imiona tez wybrane. Jak jednak chłopak to będzie kłótnia bo każde z nas ma na oku cis innego i wspólnie nie jestesmy w stanie czegos wymyśleć
hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Ja mam czuja na chłopczyka i dla Niego mam już wybrane imię tak silnie, że jak mój mąż się na nie nie zgodzi, to nie wiem, jakim cudem się przestawię... dlatego chciałabym możliwie szybko doprowadzić ten temat do szczęśliwego finału, ale przy Jego charakterze to nie będzie łatwe
Cassie - hahah chyba mówisz o moimKurdę ja mam też przeczucie na chłopaka i mam już jedno imię, którego nie popuszczę! A on kręci nosem...
robi się niebezpiecznie, muszę go przez najbliższe 7 miesięcy powoli przyzwyczajać
Haha jak mój powiedział że Henryk mu odpowiada, no way!
CassieMK lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Cassie - ja nie wierzę jak Cię czytam - mój będzie Aleksander też!
Niektórzy mówią, ze Olek źle brzmi a dla mnie to będzie fajne zdrobnienie taki Olo
CassieMK, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
xpatiiix3 wrote:Hmm nie do końca się zgadzam, nie każdy ma to na co sobie "zapracuje" są ludzie i ludziska...
Zaznaczam od razu, że nie odnoszę się no nikogo konkretnego tylko tak ogólnie nie chce nikogo urazić oczywiscie ,ale na pewno wiekszosc sie zgodzi ,że tak jest jak pisze.. ostatnio nawet na fejsie widziałam że każdy jest kowalem swojego losu niby i bezdomny pokazany jasne otoz nie kazdy a najczesciej mówią tak osoby które dostają coś za nic po prostu mają bo mają bogatych rodziców bez żadnej swojej pracy włożonej w te "osiągnięcia" mają po prostu ekstra start w życiu a inni maja na dzien dobry pod górkę i wchodzą w dorosłe życie z długami po rodzicach np i czym sobie takie osoby zapracowały na to co mają fartem że urodziły się w takiej rodzinie a nie innej badz pech tak chciał ze nie znajac prawie rodziców i będąc w domu dziecka po jakimś czasie od śmierci rodzica dostają wezwania do zapłaty za nieubezpieczone kredyty i zamiast układać życie splacaja czyjeś długi znam osoby z obu przypadków i znam tez takie ktore sobie same ekstra w zyciu poradziły i z nie wazne jakiego srodowiska bez pomocy rodzicow stały się kimś zawdzięczają coś sobie a nie temu co rodzice dali..
A Tobie candless gratuluję ze udało Ci się tyle osiągnąć dobry łeb w interesach to podstawa jesteś mądra zaradna dziewczyna i to najważniejsze na to co pseudoznajomi mówią nie patrz nie są warci Twojego czasu ani uwagi
akurat takich przypadków jak Ty opisujesz nie brałam pod uwage,bo to akurat nie chodzi w nich o to jak sobie zapracowały,tylko jakich mieli "odpowiedzialnych " rodziców -
mejbi wrote:O to super
na kiedy masz wyznaczony termin porodu?
będziemy pewnie miały podobnie, ja na 26 maj. A cyferki w loginie to Twój wiek? Jeśli tak to jestem tylko rok starsza od Ciebie, mam 27 lat
ogólnie czuję się dobrze, piersi trochę bolą, zamuli mnie czasem ale rzadko tylko jak głodna się robię i oprócz tego naprawdę super
a Ty jak sie czujesz?
Piszecie Dziewczyny o imionach, ja to bym już coś powybierała ale jakoś nic mi do głowy nie wpada, musi mnie chyba natchnąćChociaż mój M uważa ze jeszcze tyyyyyle czasu zostało że 10 razy wszystko zdążymy zrobić. Żeby się nie zdziwił jak to zleci
Cassie, ja też mam przeczucie na chłopca i ciekawa jestem czy się sprawdzi, fajnie by byłoja mam 26, no u mnie kolorowo nie jest. Mam mdłości i wymioty czasami raz dziennie a np dziś 3 razy juz wymiotowalam
ale zniose wszystko to bardzo wyczekiwane dziecko! My już mamy imiona. Dziewczynka bedzie Lena a chłopiec Alan
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
To teraz poproszę o propozycje dla dziewczynki, bo za nic w świecie się nie mogę zdecydować
Kornelia - w skrócie Nela (patii
) podoba mi się. Patii u ciebie jest Nela czy to jest zdrobnienie?
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Madziaaaaa wrote:Mi bardzo podoba Anastazja ale jak mówić do małej dziewczynki to nie mam pojęcia
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Chyba Ana Nastusia Nastka nie wiem
LUNA jest Nela po prostu Nela chociaż się upierali na Kornelia ,bo niby też Nelka ale jak się zapre to nie ma zmiłuji tak sama zarejestrowalam bo to mi sie bardziej podobało :p
Ja myślę nad czymś na LLena odpada mi bo Lena Nela tak śmieszne dwa podobne i wołać dwie to polamanie języka
któraś wspominała o Liwii ale jak już to Livia cały czas myślę i nic wymyślić nie mogę ale to jak płeć poznamy pod koniec miesiąca mam nadzieję to zaczniemy myśleć np chyba że chłopak to już ja wybrałam i nikogo o zdanie nie pytam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 22:29
luna91 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny