Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, hej, cały dzień nie miałam czasu, by zajrzeć, ale już nadrobiłam zaległości.
Gratuluję dzisiejszym wizytującym, bimba i hiacyntka - cudne zdjęcia bobasków!
Luna, kochanie, nie świruj, będzie dobrze, musi być!!
Pinesska bardzo Ci współczuję ;( takie rzeczy nie powinny się zdarzać!
patka, nadal Ci się udaje ukryć ten Twój śliczny brzuszek?
to od którego tygodnia usg przez brzuch może zakończyć się powodzeniem? tak z ciekawości pytam, ja pewnie w piątek będę mieć jeszcze dowcipnie. Zaczynam się lekko stresować wizytą, ale z drugiej strony widzę/czuję, że ciąża się rozwijadziś w drodze ze sklepu, jak rasowy menel, rzygałam pod drzewem w parku
a później mąż się pchał na kanapę, na której siedziałam, bo chciał się położyć i się rozpłakałam, że mnie popchnął
)) musiał mnie tulić dobre 15 min. zanim się uspokoiłam
luna91, bimba, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Eustoma wrote:Ostatnio nie mam czasu Was czytać. Mam barfzo dużo pracy a po niej odpoczywam.
Może już był ten temat poruszany ale czy lekarz kazał Wam zażywać jakiś zestaw witamin?
Tak. Mi dał femibion natal 1, kwas foliowy 5mg na receptę i magnefar B6 - działa rozkurczająco.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
No, udało mi się Was nadrobić
Ja dostałam zalecenie brania kwasu foliowego, magnezu, nospy (jak trzeba) i DHA (on polecał mamaDHA, ale ja uparłam się, że będę pic łyżeczkę tranu i łyżeczkę oleju lnianego - zaaprobował).
Moje mdłości migiem wróciły. Od wczoraj jest do dupy. Chyba tylko jabłka mnie uspokajają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:44
josephinka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za odpowiedzi. Napiszę jutro do mojej ginekolog. Byłam dzisiaj na wizycie ale zapomniałam zapytać. Biorę tylko MagneB6 i kwas foliowy.
Maleństwo ma 22mm i juz się ruszaCudowny widok
hiacynta99, josephinka84, Patrycja24, Cigaretta, bimba, xpatiiix3, Eliana, Marietta, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPalinas89 wrote:Co do tych kopniaków, to mój brat tak kopnął moją mamusię w pęcherz, że posikała się z wrażenia w bibliotece na uczelni
Hiacynta kawał chłopa urodziłaś) a drugie dziecko podobno jeszcze większe się rodzi!
Ty ty kur nawet mnie nie strasz babka mojego męża urodził teścia 5400oj czy przy hamować z rogalami w czekoladzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:57
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Cześć Dziewczyny
Kiedyś już tu pisałam, ale dawno temu. Podczytuję Was codziennie
Wczoraj robiłam NIFTY i przed pobraniem krwi lekarz zrobił szybkie USG. Widziałam bijące serduszko i w ogóle zakochałam się od pierwszego ujrzenia :)Mam nadzieję, że wyniki badań wyjdą dobrze i już na 100% będę mogła się cieszyć ciążą. Droga do niej była wyboista i bardzo długa ( mam 36lat ), zresztą zakończona in vitro. Cóż termin mam na 3 maja, więc będę rodzić jako jedna z pierwszych
W piątek USG genetyczne, trzymajcie kciuki
Pozdrawiam ciepło!
A drogie to badanie ? -
Cigaretta wrote:Ja juz mam wyniki wczorajszych badań, jak tak patrzę, to wszystko w normie, no ale lekarzem nie jestem, zobaczymy w pt
Ale masz fajnie! Ja robiłam w poniedziałek, a wyniki mam dopiero w piątek tuż przed wizytąciekawe, czy najpierw zdążę je sama prześledzić haha
wiedziałam, że mieszkam na zadu*iu
-
hiacynta99 wrote:Ty ty kur nawet mnie nie strasz babka mojego męża urodził teścia 5400
oj czy przy hamować z rogalami w czekoladzie
Śmiesznie to brzmi, kawał chłopa był ten Twój teśćAle naturalnie?
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Hej, hej, cały dzień nie miałam czasu, by zajrzeć, ale już nadrobiłam zaległości.
Gratuluję dzisiejszym wizytującym, bimba i hiacyntka - cudne zdjęcia bobasków!
Luna, kochanie, nie świruj, będzie dobrze, musi być!!
Pinesska bardzo Ci współczuję ;( takie rzeczy nie powinny się zdarzać!
patka, nadal Ci się udaje ukryć ten Twój śliczny brzuszek?
to od którego tygodnia usg przez brzuch może zakończyć się powodzeniem? tak z ciekawości pytam, ja pewnie w piątek będę mieć jeszcze dowcipnie. Zaczynam się lekko stresować wizytą, ale z drugiej strony widzę/czuję, że ciąża się rozwijadziś w drodze ze sklepu, jak rasowy menel, rzygałam pod drzewem w parku
a później mąż się pchał na kanapę, na której siedziałam, bo chciał się położyć i się rozpłakałam, że mnie popchnął
)) musiał mnie tulić dobre 15 min. zanim się uspokoiłam
No jak widziałaś moje zdj z Usg to robione przez brzuch i bylo widac rewelacyjnieCassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Tak naturalnie byl rodzony! A ta babka to żmija. Nie do zdarcia!!
Hahahah ten poród ją tak zahartowałDaj spokój wypchnąć tyle kilo...
hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
CassieMK wrote:hiacyntko, tylko Ty masz ciążę o tydzień starszą, ja w piątek będę mieć 8t5d, więc pewnie jeszcze drągalem mi sprawdzi
Heheh nie no jakoś mnie tak dziś bawi wszystkoJa idę w środe za tydzień i będzie 9t3d i ciekawa jestem jak zrobi.
hiacynta99, CassieMK lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek