Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc laski
ciesze sie, ze u Was wszystko dobrze. Gratuluje pieknych serduszek. Ja mam wizyte jutro na 14. Trzymajcie kciuki bo mi nie bylo jeszcze dane zobaczyc serduszka a jutro bedze 8tc2d. Wierze, ze bedzie dobrze. Musi
CassieMK, luna91, hiacynta99, mejbi, Eliana, Marietta lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Ale masz fajnie! Ja robiłam w poniedziałek, a wyniki mam dopiero w piątek tuż przed wizytą
ciekawe, czy najpierw zdążę je sama prześledzić haha
wiedziałam, że mieszkam na zadu*iu
na rozpisce było, że na toxoplazme czeka się 5 dni, a tu pielegniarka mi mówi, że na drugi dzień po 10
a już myślałam, że będę musiała przełożyć wizytę u gina.
-
Tez mi się wydaje ze to kwestia jak tam gin chce ale u mnie jeszcze średnio było w 11tc widać na tym przez brzuch u innych i w 9 może byc już piękny obraz
CassieMK wiesz ze nie wiem oni chyba po prostu nie zwracają uwagi toż się zdziwię jak będzie jeszcze tak ze ja im powiem na święta ahahaha i ciekawe czy by się skapneli oni chyba myślą że tak mi się przytyłoCassieMK, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:A drogie to badanie ?
Bałam się, że test PAPPA namiesza mi w głowie, chcę uniknąć stresów i jeśli nie będzie konieczne nie robić amniopunkcji.
Czy to była dobra decyzja jeszcze nie wiem.
Podzielę się doświadczeniami.
Ale i tak każda z nas ma inną historię.
Gdyby nie mój wiek i bardzo ciężka stymulacja do inf być może w ogóle nie pomyślałabym o tym badaniu.
-
hiacynta99 wrote:Jestem juz a tu niespodziankę miałam usg przez brzuch! Tak ze Wackowi środkowego wystawiłam
. Maly tak szalał ze sie Malo nie polałam ze śmiechu:P ma juz 2,87cm według usg 9,5 tyg czyli 10,tydz
jest wszystko ok .
Kolejna wizyta 6listopada a za dwa tyg Usg genetycznejestem spokojniejsza aż Pasowalo by se browara strzelić ze szczęścia hahahha
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
mejbi wrote:Hej Dziewczyny!
Gratuluję wizytującym dzisiaj cudownych wieści!
Bereda a nie widziałaś na usg jak pulsował pikselek na dzidziusiu?
Współczuję Wam tych wymiotów i mdłości bo w pierwszej ciąży miałam z tym jazdę okrutną i nic nie pomagało. Na szczęście pierwszy trymestr będzie się powoli kończył i powinno ustąpić, trzymam kciuki żeby tak było!
I zapomniałam co tam jeszcze miałam napisać
Miłego popołudnia
nie nakrecam sie ,ale smutno mi bylo troszke bo nastawilam sie na serduszko..
dzisiaj bylam u poloznej ,1.5 wywiad ,dostalam fajna torbe z probkami i voucherami,za 3 tyg bede miala tu w uk usg juz z serduszkiem... -
Dzień Dobry
Ja dzisiaj miałam nockę bez wstawania, także super, jedynie rano wstać mi się nie chciało do pracy, jakieś dziwne ciśnienie jest chyba na dworze, żeby wszyscy w pracy usypiają
Trzymam kciuki za wizyty
Aniu to super że glukoza wyszła Ci dobrze, mi lekarz nie zlecił jeszcze ale jak naczczo miałam 96 to na pewno wyniki źle wyjdą. Z Wiki krzywa źle mi wyszła niestety nie zdążyłam do diabetologa trafić ale w szpitalu mi robili hemoglobinę glikowaną czy tzw cukrzyca ma wpływ na nią i wyszło że nie, zobaczymy co wyjdzie tym razem
Za 2 tygodnie prenatalne ehhee fajnie, na pewno będzie dobrze musi
Pinesska bardzo mi przykro tule mocno
KOchane nie mówiłam Wam jakie zaskoczenie mnie w pracy spotkało. Moja szefowa wymyśliła żebym była zastępcą koleżanki z działu obok i ona ma mnie wszystkiego nauczyć, nieźle jaja ehhehe bo oni nie wiedzą że jestem w ciąży, moim zamiarem było nie mówić o ciąży do badań prenatalnych i mam nadzieję to jeszcze w tajemnicy do tego czasu utrzymać. Zobaczymy jak mi się uda, bo brzuszek jest już taki okrąglutki ale że jestem przy kości i 8 miesięcy temu straciłam córkę to nikt nie podejrzewa że mogę być w ciąży
Dziś Dzień Dziecka Utraconego - Wiki kocham Cięxpatiiix3, konwalijka, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc