Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
biedronka bardzo mi przykro i ściskam
my odpukac mamy chyba lepszy dzień dzisiaj - przynajmniej poranek.
wczoraj wpadła koleżanka z pracy, przyniosła mi prezenty od innych - naprawdę miło.
nie mogę się doczekać momentu kiedy będę miała więcej energii i lekarz powie że mogę aktywność zwiększyć.
aaaa, zaparcia odeszły (chociaż nie chcę zapeszać), brzuszek bardziej płaski się zrobił. niektóre z was mają już zaokrąglone a u nas decha...
pozdrawiam -
Witają dziś Was moje 22% w brzuszku
xpatiiiii, mi też coś dziś ciąży w mojej ciąży, jakbym się zatruła, żołądek jakiś zmęczony.
dariaaaaaa, to ok 3 tygodnie bez swojego faceta byłaś, fajnie, że nareszcie przyjedzie.
Pracuje za granicą?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was
ja od 2 dni źle sypiam w nocy! Nie mogę usnąć lub budzę sie tak z głupia do kibelka. Pochwaliłam ze juz nie latam na siku, no to mam za swoje
Widzę ze nie ma co chwalić bi jak na złość wraca
Monilla ja mam 28 genetycznemonilia84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Wszystkim!
Dziewczyny, ja też ostatnio czuję bezsenność. Wieczorami zasypiam o 1 dopiero. Do kibelka wstaję nad ranem ok 5 jak mąż do pracy wychodzi. Dzisiejsza noc była w ogóle do bani. Wczoraj nie wzięłam dawki tego Prolutexu i całą noc myślałam o tym, czy aby nie krwawię. No, ale całe szczęście odpukać nic złego się nie dzieje.
Patii - u Ciebie to tak szybko leci masakra! Ja po sobie mam wrażenie, że te tygodnie stoją w miejscu a u Ciebie lecą jak szalone.
Monilia - powodzenia w pracy! Dobre wiadomości
Magdalena - mnie też ostatnio pobierają takie bóle, ale na wieczór. Jak zasypiam czuję tą macicę jak się ciągnie i czuję to właśnie jako dyskomfort. Poza tym zaczęło mnie ciągnąć w pachwinach i na bokach przy jajnikach.
aniesiack - ja też mam wrażenie, że ja jestem gdzieś z tyłu... u mnie II trym też za miesiąc dopiero...
biedronka -
Madziuśka - właśnie dziewczyny się chwalą brzuszkami a ja nie mam czymJak pociągnę ręką nad spojeniem łonowy to czuję jakby twardo, szczególnie jakoś po bokach. No i bardziej wyczuwalne wieczorem. No nic jak mnie wywali to będę jak słonica chodzić jeszcze się doczekam
Monilia - słyszałam o tym dniu, ale bym zapomniała. W takim razie [*] - dla wszystkich Aniołków. Tęsknimy.
xpatiiix3, monilia84, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Pozdrowienia z ginekologii... Z dzieckiem wszystko w porządku, jednak ja tachykardia i ciśnienie 170/120, ekg w porządku, czekam na konsultacje z fizjoterapeutka
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny