Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ja w II trymestr wejdę 6 listopada.Trzeba wytrzymać. Wcześniej, 30-tego mam badanie genetyczne, wszystko musi być ok.
A ja nie mogę jeść słodkiego ... mdli mnie po nim i mam zgagę ... i oby tak zostałoto nie przytyję za dużo a na brak wagi nie marzekam
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:
Aniu to super że glukoza wyszła Ci dobrze, mi lekarz nie zlecił jeszcze ale jak naczczo miałam 96 to na pewno wyniki źle wyjdą. Z Wiki krzywa źle mi wyszła niestety nie zdążyłam do diabetologa trafić ale w szpitalu mi robili hemoglobinę glikowaną czy tzw cukrzyca ma wpływ na nią i wyszło że nie, zobaczymy co wyjdzie tym razem
Za 2 tygodnie prenatalne ehhee fajnie, na pewno będzie dobrze musi
Na pewno wyjdą dobre wyniki zobaczyszmi przy 96 wyszły idealnie a w dzień badania miałam 90. Tylko za radą lekarza powstrzymalam się przez 2 dni od nadmiaru słodkiego bo w ciąży jem bardzo dużo
Ja genetyczne mam w czwartek za tydzień
Tsh spadło do 2,1 więc super. Wizyta u gina 26 a drugi trymestr chyba podobnie
Trzymam kciuki za wizyty
Monilla jak się czujesz?monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:Na pewno wyjdą dobre wyniki zobaczysz
mi przy 96 wyszły idealnie a w dzień badania miałam 90. Tylko za radą lekarza powstrzymalam się przez 2 dni od nadmiaru słodkiego bo w ciąży jem bardzo dużo
Ja genetyczne mam w czwartek za tydzień
Tsh spadło do 2,1 więc super. Wizyta u gina 26 a drugi trymestr chyba podobnie
Trzymam kciuki za wizyty
Monilla jak się czujesz?
Aniu mam nadzieję, że u mnie ta krzywa też tak fajnie wyjdzie nio zobaczymy, narazie nie kazał mi jej robić ale zobaczymy na następnej wizycie
Ja czuje się wyśmienicieDzisiaj w nocy i nad ranem tylko cycki mnie bolały.
Wczoraj miałam gorszy dzień jaka zmęczona popołudniu się czułam, ale mam dość niskie ciśnienie i myśle że ta pogoda też mnie dobija. Czułam się zmęczona i chciałam isć szybko spać, wykąpałam się i oczywiście oczy jak sowa i nie bylo spania, gadałam w łóżku z R chyba z godzinę jak katarynka opowiadałam
Humor dzisiaj taki troszkę do dupy ze względu na ten dzień szczególny ale tak to ok
A Ty Aniu czujesz się nadal tak wyśmienicie ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:07
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:jeju ja dziś zaczynam 12 tydzień, coraz bliżej 2 trymestru, nie mogę się doczekać
mój facet wraca w przyszłą sobotę i już odliczam dni, bosheee nie ma go od 20 sierpnia, ja nie wiem jak ja to wytrzymałam
ja czekam na swojego juz od poczatku sierpnia - tez szmat czasu, przyjezdza na tydzien pod koniec pazdziernika, a potem dopiero w styczniu sie widzimy... on tak ubolewa nad tym, ze nie widzi na zywo jak codziennie brzuszek mi rosnie, ale co zrobic, jak tam mamy swoje zycie, a tylko na okres ciazy zdecydowalam sie na polske...
Jakos musimy dac rade