X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)

A ja dzisiaj zaczęłam 2 trymestr 4 miesiąc 14 tydzień jak to leci szybko :)

Miłego dnia ;)

monilia84, bimba, Aniu_leczka, Madziuśka, hiacynta99, konwalijka lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Pati ale super że masz już 2 trymestr mi jeszcze brakuje 16 dni niby :) Fajnie leci to jak z procy <3

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobacz jak to leci się nie obejrzymy a będziemy tuli bobasy ;)

monilia84 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wrzucę potem foto brzuszka chociaż tydzień temu wrzucałam różnicy raczej nie ma dużej ale to jak wrócę z przedszkola bo niedługo Marcela prowadzę już maluch siedzi czeka na wyjście :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja w II trymestr wejdę 6 listopada.Trzeba wytrzymać. Wcześniej, 30-tego mam badanie genetyczne, wszystko musi być ok.
    A ja nie mogę jeść słodkiego ... mdli mnie po nim i mam zgagę ... i oby tak zostało :-P to nie przytyję za dużo a na brak wagi nie marzekam ;-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bimba jasne że będzie wszystko ok :) Ja genetyczne 29.10 to będą się sypały za 2 tygodnie super wiadomości <3 <3

xpatiiix3, bimba, Madziuśka, hiacynta99 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 27.10 prywatnie też wizytę z USG ;)

bimba, monilia84 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    <3

Aniu to super że glukoza wyszła Ci dobrze, mi lekarz nie zlecił jeszcze ale jak naczczo miałam 96 to na pewno wyniki źle wyjdą. Z Wiki krzywa źle mi wyszła niestety nie zdążyłam do diabetologa trafić ale w szpitalu mi robili hemoglobinę glikowaną czy tzw cukrzyca ma wpływ na nią i wyszło że nie, zobaczymy co wyjdzie tym razem :)

Za 2 tygodnie prenatalne ehhee fajnie, na pewno będzie dobrze musi <3

Na pewno wyjdą dobre wyniki zobaczysz :) mi przy 96 wyszły idealnie a w dzień badania miałam 90. Tylko za radą lekarza powstrzymalam się przez 2 dni od nadmiaru słodkiego bo w ciąży jem bardzo dużo :)
    Ja genetyczne mam w czwartek za tydzień
    Tsh spadło do 2,1 więc super. Wizyta u gina 26 a drugi trymestr chyba podobnie :)

Trzymam kciuki za wizyty :)

Monilla jak się czujesz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja obudziła się dzisiaj z takim dziwnym bólem brzucha, w sumie to nie do końca ból,czuje jekby ten brzuch cały był ciężki jakby ktoś na nim siedział i niedobrze mi jak uciskam na niego i czuje dyskomfort

luna91 lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    Na pewno wyjdą dobre wyniki zobaczysz :) mi przy 96 wyszły idealnie a w dzień badania miałam 90. Tylko za radą lekarza powstrzymalam się przez 2 dni od nadmiaru słodkiego bo w ciąży jem bardzo dużo :)
    Ja genetyczne mam w czwartek za tydzień
    Tsh spadło do 2,1 więc super. Wizyta u gina 26 a drugi trymestr chyba podobnie :)

Trzymam kciuki za wizyty :)

Monilla jak się czujesz? :)

Aniu mam nadzieję, że u mnie ta krzywa też tak fajnie wyjdzie nio zobaczymy, narazie nie kazał mi jej robić ale zobaczymy na następnej wizycie :)

Ja czuje się wyśmienicie :) Dzisiaj w nocy i nad ranem tylko cycki mnie bolały.
    Wczoraj miałam gorszy dzień jaka zmęczona popołudniu się czułam, ale mam dość niskie ciśnienie i myśle że ta pogoda też mnie dobija. Czułam się zmęczona i chciałam isć szybko spać, wykąpałam się i oczywiście oczy jak sowa i nie bylo spania, gadałam w łóżku z R chyba z godzinę jak katarynka opowiadałam :)

Humor dzisiaj taki troszkę do dupy ze względu na ten dzień szczególny ale tak to ok :)

A Ty Aniu czujesz się nadal tak wyśmienicie ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:07

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u nas nadal zero objawów :) kształtów nabieram każdy mówi że wyglądam kwitnąco i tak się czuje :) z apetytow lubimy słodkie i makarony :) mięso i ryby są be ;)

• aniesiack Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już II trymestr macie niedługo??? Kurde to jakos dziwnie bo ja 4 miesiąc zacznę dopiero 20ego listopada :/

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziwnie :) tak wyszło z okresu i ciąży :) niektóre mają termin porodu na koniec maja a inne koniec kwietnia poczatek maja jak ja :)

aniesiack, monilia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 11 tyg :)
    u mnie za oknem ulewa, mąż nie poszedł do pracy, zostajemy w łóżku :p
    miłego dnia! !!

xpatiiix3, monilia84, Foto_Anna lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh.. kurde ospa w przedszkolu także już koniec dzieci pochoruja się ale powiedzcie mi jak ja chorowała i na ospę i półpasiec to mi w ciąży grozi coś.? :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane za mną kolejna beznadzieja noc znowu miałam napad tej wysypki. To na bank od pszenicy innego powodu nie widzę dzisiaj wywalam wszystko z domu co zawiera pszenicę bo potem przypadkowo zjem i się mecze cała noc :|

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ehh.. kurde ospa w przedszkolu także już koniec dzieci pochoruja się ale powiedzcie mi jak ja chorowała i na ospę i półpasiec to mi w ciąży grozi coś.? :/

Tylko półpasiec możesz dostać ale to się raczej rzadko zdarza :)

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:39

xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się z wami żegnam i trzymam kciuki żeby się wam udało na mnie widocznie przyjdzie jeszcze czas. Diagnoza to pusty pęcherzyk ciążowy we wtorek mam się zgłosić do szpitala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    jeju ja dziś zaczynam 12 tydzień, coraz bliżej 2 trymestru, nie mogę się doczekać :D mój facet wraca w przyszłą sobotę i już odliczam dni, bosheee nie ma go od 20 sierpnia, ja nie wiem jak ja to wytrzymałam :/

ja czekam na swojego juz od poczatku sierpnia - tez szmat czasu, przyjezdza na tydzien pod koniec pazdziernika, a potem dopiero w styczniu sie widzimy... on tak ubolewa nad tym, ze nie widzi na zywo jak codziennie brzuszek mi rosnie, ale co zrobic, jak tam mamy swoje zycie, a tylko na okres ciazy zdecydowalam sie na polske... <3

Jakos musimy dac rade :)

‹‹ 357 358 359 360 361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ