Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalena to normalne
Gratuluję dzisiejszych pozytywnych wieści!
Ja mam jutro wizyte i się dowiem kiedy będę mieć jakieś ważniejsze usg. U mnie wymioty odpuściły, mdli mnie tylko czasem, za to boli mnie podbrzusze od wczoraj i widać już trochę brzuszekchciałbym juz być po wizycie, z jednej strony się stresuje czy aby na pewno wszystko ok a z drugiej strony wiem, że będzie dobrze, nie ma innej opcji!
patii ale brzucho! WowWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:20
Magdalena91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Na ucho polecam wodę utlenioną. Bolące ucho często oznacza, że zbliża się przeziębienie. Woda utleniona zabija bakterie (wystarczy kropla lub dwie) - niestety, zarówno złe, jak i dobre. Więc po tym "zabiegu" radzę uważać i bardziej o siebie zadbać. Mnie wiele razy już woda utleniona ocaliła od choroby. I tak śmiesznie szumi
Byłam w sklepie. Kurdę, tego mi było trzeba - powrotu do normalności. Wyszłam z łóżka, założyłam normalne ciuchy, nakupowałam samych warzyw i planuję obiady na najbliższe dni. Uwielbiam bycie żoną -
ma_lina wrote:Na ucho polecam wodę utlenioną. Bolące ucho często oznacza, że zbliża się przeziębienie. Woda utleniona zabija bakterie (wystarczy kropla lub dwie) - niestety, zarówno złe, jak i dobre. Więc po tym "zabiegu" radzę uważać i bardziej o siebie zadbać. Mnie wiele razy już woda utleniona ocaliła od choroby. I tak śmiesznie szumi
Byłam w sklepie. Kurdę, tego mi było trzeba - powrotu do normalności. Wyszłam z łóżka, założyłam normalne ciuchy, nakupowałam samych warzyw i planuję obiady na najbliższe dni. Uwielbiam bycie żonąxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ma_lina wrote:Ja za to miewam kłucie w pochwie. Bardzo dziwne uczucie. I wciąż szlaban na przytulanki, choć ochota wielka...
i kłucie i swędzenie niemiłe uczucieu nas też ochota na Przytulanki ogrona,ale jakoś tak chyba mąż się trochę boi czegoś,ja z kolei boję się dostać orgzm że z maluchem coś się stanie,czytałam że nic się nie ma prawa wydazyć,ale mimo wszystko
mi też ciężko normalnie funkcjonować,bo my to zanim w ciąże zaszłam to codziennie się kochaliśmy długimi godzinami,a teraz od początku ciąży ze 2 razy
-
milka_89 wrote:Dziewczyny mam problem!! Znacie sposoby na ból ucha? Kurczę nie chce brać leków na tym etapie ciazy a nie znam żadnych domowych sposobów.
Można gerarium czyli anginke sobie do ucha włożyć podobno dziala
Na zapalenie ucha najlepszy jest ibuprom:/ale w ciazy nie można -
Witam Was po wizycie! Widzialam i slyszalam pieknie bijace serduszko. Cudowna chwila
moj maluch ma sie dobrze. Z USG wyszlo, ze dzidzia jest o 1 dzien mlodsza, ale rozwoj prawidlowy
no i wychodzi na to, ze jestem jedna ze szczesciar, ktore nie maja przykrych objawow
Jestem taka szczesliwa!
bimba, Foto_Anna, hiacynta99, Baronowa_83, luna91, Dariaaa88, Aniu_leczka, Cigaretta, xpatiiix3, Palinas89, klaudia1534, mejbi, ma_lina, kamisia88, josephinka84, Madziuśka, kasius, baśka86 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
ja pomimo swoich dolegliwości które narazie nie ustepują czyt. pończocha
muszę mieć duuzo energii ...
rano o 6.00 pobudka - przygotowanie sniadania /zrobienie kanapek dzieciom do szkoly/ - ogarniecie swojej osoby makijaz etc .jakas lekka kawa z mlekiem ... godz 7,00 budzenie -ogarniecie dzieci - odjazd do szkoly ...
potem jakies szybkie zakupy - szykowanie obiadu / dzis w miedzyczasie umyłam lodówkę i nawet zaliczyłam fryzjera ... potem 13.00 zabranie dzieciaczków - i od nowa ogarnianie chałupyprzy moich maluchach jest co robić ... dzis musimy jeszcze spacer do parku zaliczyc po liscie i kasztany na jutro do szkoły ... łózka i lodówka wywiezione juz do nowego domeczku -ale radość ... takie mały rzeczy ,a cieszą jak cholercia
Pati - ty to szczuplutka -slicznie brzusio widoczny -a jakie wloski zdrowe masz /loki ... i długie takie /zazdraszczam
milego popoludnia kochane :* -
nick nieaktualny