X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Owieczka29 Koleżanka

Wysłany: 15 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny brzuszek ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Owieczka29
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,a moze powzucamy zdjecia swoich brzuszkow ;)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati <3 <3 brzuszek ładny :P ja swojego sadla nie będę wrzucać bo to nie jest brzuch ciążowy :P

xpatiiix3, bimba, Palinas89, Alicce lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly dzien jest mi niedobrze... caly czas! ja sie tak juz zastanawiam moze ja sie gdzies zatrułam?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucajcie ja to lubię patrzeć ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena to normalne :)

Gratuluję dzisiejszych pozytywnych wieści! :)
    Ja mam jutro wizyte i się dowiem kiedy będę mieć jakieś ważniejsze usg. U mnie wymioty odpuściły, mdli mnie tylko czasem, za to boli mnie podbrzusze od wczoraj i widać już trochę brzuszek :) chciałbym juz być po wizycie, z jednej strony się stresuje czy aby na pewno wszystko ok a z drugiej strony wiem, że będzie dobrze, nie ma innej opcji! :)

patii ale brzucho! Wow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:20

Magdalena91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za 4 dni podglądne swojego bąbla,a może swoje bąble :D :)

luna91, hiacynta99 lubią tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • ma_lina Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ucho polecam wodę utlenioną. Bolące ucho często oznacza, że zbliża się przeziębienie. Woda utleniona zabija bakterie (wystarczy kropla lub dwie) - niestety, zarówno złe, jak i dobre. Więc po tym "zabiegu" radzę uważać i bardziej o siebie zadbać. Mnie wiele razy już woda utleniona ocaliła od choroby. I tak śmiesznie szumi ;)

Byłam w sklepie. Kurdę, tego mi było trzeba - powrotu do normalności. Wyszłam z łóżka, założyłam normalne ciuchy, nakupowałam samych warzyw i planuję obiady na najbliższe dni. Uwielbiam bycie żoną ;)

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już wróciłam do normalności :D po badaniach pojechałam na warsztat,mój samocodzik jest do naprawy...mdłości już ustępują,za to piersi mnie strasznie swędzą i łechtaczka też mnie swędzi o.O

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • ma_lina Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to miewam kłucie w pochwie. Bardzo dziwne uczucie. I wciąż szlaban na przytulanki, choć ochota wielka...

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_lina wrote:
    Na ucho polecam wodę utlenioną. Bolące ucho często oznacza, że zbliża się przeziębienie. Woda utleniona zabija bakterie (wystarczy kropla lub dwie) - niestety, zarówno złe, jak i dobre. Więc po tym "zabiegu" radzę uważać i bardziej o siebie zadbać. Mnie wiele razy już woda utleniona ocaliła od choroby. I tak śmiesznie szumi ;)

Byłam w sklepie. Kurdę, tego mi było trzeba - powrotu do normalności. Wyszłam z łóżka, założyłam normalne ciuchy, nakupowałam samych warzyw i planuję obiady na najbliższe dni. Uwielbiam bycie żoną ;)
    Jak mój narzeczony nic z apteki nie przyniesie to spróbuje. Patii piękny brzusio! Ja to wsumie nie wiem czy mi sadelko urosło czy jednak brzusio tez ;)

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_lina wrote:
    Ja za to miewam kłucie w pochwie. Bardzo dziwne uczucie. I wciąż szlaban na przytulanki, choć ochota wielka...

i kłucie i swędzenie niemiłe uczucie :D u nas też ochota na Przytulanki ogrona,ale jakoś tak chyba mąż się trochę boi czegoś,ja z kolei boję się dostać orgzm że z maluchem coś się stanie,czytałam że nic się nie ma prawa wydazyć,ale mimo wszystko :( mi też ciężko normalnie funkcjonować,bo my to zanim w ciąże zaszłam to codziennie się kochaliśmy długimi godzinami,a teraz od początku ciąży ze 2 razy :(

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka_89 wrote:
    Dziewczyny mam problem!! Znacie sposoby na ból ucha? Kurczę nie chce brać leków na tym etapie ciazy a nie znam żadnych domowych sposobów. :(
    Woda utleniona
    Można gerarium czyli anginke sobie do ucha włożyć podobno dziala
    Na zapalenie ucha najlepszy jest ibuprom:/ale w ciazy nie można :/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mdlisci i wymiotow nie mam za to zgaga panuje prawie po wszystkim

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was po wizycie! Widzialam i slyszalam pieknie bijace serduszko. Cudowna chwila :-) moj maluch ma sie dobrze. Z USG wyszlo, ze dzidzia jest o 1 dzien mlodsza, ale rozwoj prawidlowy :-) no i wychodzi na to, ze jestem jedna ze szczesciar, ktore nie maja przykrych objawow :-) Jestem taka szczesliwa!

bimba, Foto_Anna, hiacynta99, Baronowa_83, luna91, Dariaaa88, Aniu_leczka, Cigaretta, xpatiiix3, Palinas89, klaudia1534, mejbi, ma_lina, kamisia88, josephinka84, Madziuśka, kasius, baśka86 lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,a czy boli Was czasem krzyż lędźwia etc. ??

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja gratuluję! To który masz tydzień ciąży ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    ja pomimo swoich dolegliwości które narazie nie ustepują czyt. pończocha ;)
    muszę mieć duuzo energii ...

rano o 6.00 pobudka - przygotowanie sniadania /zrobienie kanapek dzieciom do szkoly/ - ogarniecie swojej osoby makijaz etc . ;) jakas lekka kawa z mlekiem ... godz 7,00 budzenie -ogarniecie dzieci - odjazd do szkoly ...

potem jakies szybkie zakupy - szykowanie obiadu / dzis w miedzyczasie umyłam lodówkę i nawet zaliczyłam fryzjera ... potem 13.00 zabranie dzieciaczków - i od nowa ogarnianie chałupy ;) przy moich maluchach jest co robić ... dzis musimy jeszcze spacer do parku zaliczyc po liscie i kasztany na jutro do szkoły ... łózka i lodówka wywiezione juz do nowego domeczku -ale radość ... takie mały rzeczy ,a cieszą jak cholercia :)

Pati - ty to szczuplutka -slicznie brzusio widoczny -a jakie wloski zdrowe masz /loki ... i długie takie /zazdraszczam :)

milego popoludnia kochane :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeszcze pytanko - jutro miesiac jak sie tu pierwszy raz zalogowałam - czy ja musze wykupywac abonament zeby zachowac ten swoj kalendarz ciąży ?? przyznam szczerze ,że mi sie spodobał -a jutro cos tam mi wygasa ...jak to jest??

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:39

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ