X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Owieczka29 Koleżanka

Wysłany: 15 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny brzuszek ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Owieczka29
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,a moze powzucamy zdjecia swoich brzuszkow ;)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati <3 <3 brzuszek ładny :P ja swojego sadla nie będę wrzucać bo to nie jest brzuch ciążowy :P

xpatiiix3, bimba, Palinas89, Alicce lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly dzien jest mi niedobrze... caly czas! ja sie tak juz zastanawiam moze ja sie gdzies zatrułam?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucajcie ja to lubię patrzeć ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena to normalne :)

Gratuluję dzisiejszych pozytywnych wieści! :)
    Ja mam jutro wizyte i się dowiem kiedy będę mieć jakieś ważniejsze usg. U mnie wymioty odpuściły, mdli mnie tylko czasem, za to boli mnie podbrzusze od wczoraj i widać już trochę brzuszek :) chciałbym juz być po wizycie, z jednej strony się stresuje czy aby na pewno wszystko ok a z drugiej strony wiem, że będzie dobrze, nie ma innej opcji! :)

patii ale brzucho! Wow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:20

Magdalena91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za 4 dni podglądne swojego bąbla,a może swoje bąble :D :)

luna91, hiacynta99 lubią tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • ma_lina Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ucho polecam wodę utlenioną. Bolące ucho często oznacza, że zbliża się przeziębienie. Woda utleniona zabija bakterie (wystarczy kropla lub dwie) - niestety, zarówno złe, jak i dobre. Więc po tym "zabiegu" radzę uważać i bardziej o siebie zadbać. Mnie wiele razy już woda utleniona ocaliła od choroby. I tak śmiesznie szumi ;)

Byłam w sklepie. Kurdę, tego mi było trzeba - powrotu do normalności. Wyszłam z łóżka, założyłam normalne ciuchy, nakupowałam samych warzyw i planuję obiady na najbliższe dni. Uwielbiam bycie żoną ;)

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już wróciłam do normalności :D po badaniach pojechałam na warsztat,mój samocodzik jest do naprawy...mdłości już ustępują,za to piersi mnie strasznie swędzą i łechtaczka też mnie swędzi o.O

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • ma_lina Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to miewam kłucie w pochwie. Bardzo dziwne uczucie. I wciąż szlaban na przytulanki, choć ochota wielka...

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_lina wrote:
    Na ucho polecam wodę utlenioną. Bolące ucho często oznacza, że zbliża się przeziębienie. Woda utleniona zabija bakterie (wystarczy kropla lub dwie) - niestety, zarówno złe, jak i dobre. Więc po tym "zabiegu" radzę uważać i bardziej o siebie zadbać. Mnie wiele razy już woda utleniona ocaliła od choroby. I tak śmiesznie szumi ;)

Byłam w sklepie. Kurdę, tego mi było trzeba - powrotu do normalności. Wyszłam z łóżka, założyłam normalne ciuchy, nakupowałam samych warzyw i planuję obiady na najbliższe dni. Uwielbiam bycie żoną ;)
    Jak mój narzeczony nic z apteki nie przyniesie to spróbuje. Patii piękny brzusio! Ja to wsumie nie wiem czy mi sadelko urosło czy jednak brzusio tez ;)

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_lina wrote:
    Ja za to miewam kłucie w pochwie. Bardzo dziwne uczucie. I wciąż szlaban na przytulanki, choć ochota wielka...

i kłucie i swędzenie niemiłe uczucie :D u nas też ochota na Przytulanki ogrona,ale jakoś tak chyba mąż się trochę boi czegoś,ja z kolei boję się dostać orgzm że z maluchem coś się stanie,czytałam że nic się nie ma prawa wydazyć,ale mimo wszystko :( mi też ciężko normalnie funkcjonować,bo my to zanim w ciąże zaszłam to codziennie się kochaliśmy długimi godzinami,a teraz od początku ciąży ze 2 razy :(

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka_89 wrote:
    Dziewczyny mam problem!! Znacie sposoby na ból ucha? Kurczę nie chce brać leków na tym etapie ciazy a nie znam żadnych domowych sposobów. :(
    Woda utleniona
    Można gerarium czyli anginke sobie do ucha włożyć podobno dziala
    Na zapalenie ucha najlepszy jest ibuprom:/ale w ciazy nie można :/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mdlisci i wymiotow nie mam za to zgaga panuje prawie po wszystkim

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was po wizycie! Widzialam i slyszalam pieknie bijace serduszko. Cudowna chwila :-) moj maluch ma sie dobrze. Z USG wyszlo, ze dzidzia jest o 1 dzien mlodsza, ale rozwoj prawidlowy :-) no i wychodzi na to, ze jestem jedna ze szczesciar, ktore nie maja przykrych objawow :-) Jestem taka szczesliwa!

bimba, Foto_Anna, hiacynta99, Baronowa_83, luna91, Dariaaa88, Aniu_leczka, Cigaretta, xpatiiix3, Palinas89, klaudia1534, mejbi, ma_lina, kamisia88, josephinka84, Madziuśka, kasius, baśka86 lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,a czy boli Was czasem krzyż lędźwia etc. ??

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja gratuluję! To który masz tydzień ciąży ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    ja pomimo swoich dolegliwości które narazie nie ustepują czyt. pończocha ;)
    muszę mieć duuzo energii ...

rano o 6.00 pobudka - przygotowanie sniadania /zrobienie kanapek dzieciom do szkoly/ - ogarniecie swojej osoby makijaz etc . ;) jakas lekka kawa z mlekiem ... godz 7,00 budzenie -ogarniecie dzieci - odjazd do szkoly ...

potem jakies szybkie zakupy - szykowanie obiadu / dzis w miedzyczasie umyłam lodówkę i nawet zaliczyłam fryzjera ... potem 13.00 zabranie dzieciaczków - i od nowa ogarnianie chałupy ;) przy moich maluchach jest co robić ... dzis musimy jeszcze spacer do parku zaliczyc po liscie i kasztany na jutro do szkoły ... łózka i lodówka wywiezione juz do nowego domeczku -ale radość ... takie mały rzeczy ,a cieszą jak cholercia :)

Pati - ty to szczuplutka -slicznie brzusio widoczny -a jakie wloski zdrowe masz /loki ... i długie takie /zazdraszczam :)

milego popoludnia kochane :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeszcze pytanko - jutro miesiac jak sie tu pierwszy raz zalogowałam - czy ja musze wykupywac abonament zeby zachowac ten swoj kalendarz ciąży ?? przyznam szczerze ,że mi sie spodobał -a jutro cos tam mi wygasa ...jak to jest??

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:39

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ