Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Alicce kurde moje włosy to jak pióra już postroszone
od rozjasniania
ale owszem już trochę odhodowałam
A czekam ja na autobus po Marcela jadę do przedszkola późno noo ale co zrobić jak na pierwszy czekałam a teraz przesiadka mi się spóźnia
Bóle krzyża tak prawie od początku...Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny w końcu was do czytałam bo od rana nie miałam.czasu nawet tel wziąć do ręki mimo że mój synek spał do 10.20
Ciesze się bardzo ze wizyty udane! :-*
Ja też mam bóle w krzyżu nie jakieś straszne ale są. U mnie gorszy problem z hemoroidami juz nie wiem jak się ich pozbyć można oszalec z tym dziadostwem...
Na ucho hmm ja słyszałam właśnie o tej wodzie utlenionej ale nigdy sama nie stosowałam.
Mój synek znowu śpi, biedactwo wczoraj nie spał w dzień to dzisiaj odsypia
A i ja trochę odpoczne -
nick nieaktualny
-
Od kilku dni hoduję już brzuszek, który uznaję za ciążowy. Nawet Małżonek go widzi!
Coś myślę, że trzeba będzie teściom powiedzieć, zanim sami się domyślą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:37
kamisia88, Madziaaaaa, izizizi, Alicce, monilia84, bereda11, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mejbi wrote:Madziaaa a bierzesz coś teraz na te hemoroidy? Jakieś czopki? Mi wyszły po pierwszym porodzie i przeszłam prawdziwą drogę przez mękę z nimi zanim udało się to trochę wyciszyć ale to już było po porodzie a nie wiem jak jest w ciąży. Niestety obawiam się że w tej ciąży lub najpóźniej po porodzie wrócą ze zdwojoną siłą
Po ciąży tez miałam tragedię ani usiąść ani stać po paru miesiącach wyłączyłem i nie wróciło aż do teraz podobno to przez zwiększona ilość krwi w organizmie. Tak biorę czopki i smaruje kremem nie mam wyjścia bo tragicznie boli. Gdybym nie brała nawet do toalety chyba bym nie dała chodzić
Jak któraś ma sprawdzony sposób to będę wdzięczna za każdą rade:-*
-
nick nieaktualnyma_lina wrote:Figura figurą, ale brzuch jak widać już odstaje. Waga stoi w miejscu, ale w talii mam +7cm od stanu sprzed ciąży! Znaczy sporo urósł!
Mamy podobny brzuszekdla mnie jest ogromny a koleżanki się śmieją ze większy mają bez ciąży :p ja nigdy brzucha nie miałam wiec wiem co czujesz
ma_lina lubi tę wiadomość
-
ma_lina - no jak dla nas masz chudziutki brzuszek, ogólnie jesteś drobnej budowy, ale pewnie jak byś wstawiła jakies porównanie jak było przed ciążą to byśmy coś tam zobaczyły
Ja może wstawię dziś mojego brzuchola
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek