Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ma_lina wrote:Ale ja czuję, że już jest duży! Serio nie widać? Aż się w weekend sióstr podpytam, czy one widzą różnicę.
u mnie tez zawsze byl plaski teraz jest leciutko zaokraglony jak dla mnie to juz ciazowy, inni sie smieja ze jak pojedza to maja wiekszy. Niestety nie udaje mi sie zaladowac tu fotki z telefonu
http://zapodaj.net/3af38f83b4d45.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:43
Baronowa_83, luna91 lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Malina omg chudzielec :o no brzusio wyskakuje już piękny
Dziewczynki gratuluję dobrych wieści z wizyta mnie naszło na gorące świeże racuszki :o takie chrupiące z głębokiego tłuszczu
aaahh..
Hemoroidy moja zmora pod koniec ciąży z Marcelem wyskoczyły tragediaale teraz cicho jakoś siedzą ale mimo wszystko sam fakt ze są...
Livia
Nela
Marcel
-
Kobitki trzymajcie dzis kciuki wieczorem. Właśnie umówiłam sie na dodatkowa wizytę. Boli mnie dzis brzucho od samego rana (a właściwie od nocy) jakos tak nieładnie... No i boje sie ze cos złego sie dzieje... I zdecydowałam ze wezmę jednak l4 bo w pracy ciezko mi wysiedzieć05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Tez ostatnio miałam smaka na racuchy pyszne bylo. Potem jak wracamy bylo juz gorzej
Mi juz tak wywalilo brzuch ze nawet w domu chodzę w ciążowy a nie dresach bo uciskaly. Nawet wczoraj się mierzyłam to mam 20 cm wiecej niz miałam. A na wadze nawet nie kg wiecej.
http://zapodaj.net/c64127c4db21b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:57
ma_lina, izizizi, luna91, mejbi, Foto_Anna, bereda11, kasius, kamisia88, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Widzę,że pierwsze brzuszki już się pokazują. U mnie niby też coś tam wyskoczyło, jednak jak ktoś nie wie to nie zauważy. Któraś z dziewczyn wspominała o bólach kręgosłupa..
Ja niestety też mam bóle promieniujące do pośladka. Z tym,że jestem już po operacji więc aż się boje co będzie się działo przez najbliższe miesiące..
Ciekawe co moja ginekolog na to, i czy nie będzie to wskazanie do cc..
Pozdrawiam!
Pozdrawiam,
Ola -
Ja przy dyskopatii jeszcze przed ciążą czasami dostawałam taki strzał,że padałam na kolana. Aż boje się,że może się to powtórzyć w ciąży. Dlatego czekam na drugi trymestr i biorę się za ćwiczenia.
Agnieszka0812, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
Olka ja też miałam tak raz, mając 21 lat. Myłam włosy pod prysznicem w opadzie tułowia i tak mnie siekło, jakby ktoś mi w plecy siekierkę wbił i na kolana mnie zwaliło, masakra. Potem tydzien jak stara babcia.
Ty juz po operacji, jak to mówią, szewc bez butów chodzi)
ja polecam dużą piłkę gimnastyczną, czasem można tanio dostać np w biedronce czy lidlulekka mobilizacja odcinka lędźwiowego na siedząco i już będzie lepiej z bólami.No i wzmacnianie mięśnia poprzecznego brzucha, nam mówiono, żeby "wciągnąć pochwę"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:00
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
zabuszka wrote:hej i ja jestem nawet wyspana siku wstaje w nocy ale i tak do małego sie budzę to juz przyzwyczajenie .Gorzej bo wydaję mi się że zagazuje cały dom ... Takie bąki że hej .... a zapaszek nie wspomnę heh może zagazuję teścia;D
ale minelo juz , zalatwiam sie juz regularnie ...
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie zrobiłam naleśniki z musem czekoladowo truskawkowym
Miałam ochotę na coś macznego a będę musiała zrezygnować z chleba bo nie mam takiego w polskim sklepie takiego bez pszenicy
Mnie też czasem tak kuje w posladku ale jak odpoczne jest ok