X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    ciocie macie zdjątko:
    c863405048d2761agen.jpg

Śliczna dzidzia <3 gratulacje

Aga no ręka zmasakrowana !!! Mi zakładali wenflon na dłoni i wywaliło mi żyłę ze wystawała taka górą 3 cm pielęgniarka mi te żyłę wpychała spowrotem. Ehhh słabo mi jak sobie przypomnę . To bylo do zabiegu po poronieniu, wszędzie mi żyły pękały z nerwów.

Jak sie czujesz? Pisałam Ci na priv Pozdrawiam

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Pokażę Wam coś...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c56160616d3.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1a71a07d338.jpg

Ten większy wylew od wenflonu, miałam założony na wszelki wypadek, bo ani jednego wlewu nie miałam, bo ketonal miałam w dupsko
    kurcze masakra... nieźle Cię urządzili... zdrówka kochana... aż mi ciary przeszły jak to zobaczyłam

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    ciocie macie zdjątko:
    c863405048d2761agen.jpg
    Pięknie! <3 mam nadzieję, że jesteś już spokojniejsza! :D

JusWik lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    A ja sobie siedzę i drinka popijam :P Mleko z masłem i miodem bo mnie gardło zaczęło boleć :/ wiem, że przydałby się tutaj też czosnek ale po prostu nie przemogę się i ta impreza skończyłaby się w toalecie szybciej niż by się zaczęła... Oby przeszło i nie rozkręciło się to gardło w coś gorszego. Ale pogoda jest taka a nie inna a poza tym byłam na zakupach w dużym sklepie i stałam w kolejce a tam normalnie ze wszystkich stron ludzie kichają i weź tu nie złap czegoś...

no to zdrówko bo piję to samo :) ciąglę mnie boli gardło, co rano krew z nosa :( a wsiadam w metro a tam wszyscy zasmarkani :(

• JusWik Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, jestem duuuuużo spokojniejsza. Już teraz musi być dobrze!!!
    Zmykam spać kochane!!!!

Agnieszka0812, Carolq, Madziaaaaa, Madziaaaaa, bimba, luna91 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ochote na mord.... Mąż tak mi podpadl ze hej... Jemu tez widze jakos nie zalezy na tej ciazy juz coraz mniej uwagi i pomocy mam a Alek potrzebuje go..ja staram sie malego nie pidnosic ale sie nie da jak mi S nie pomoze . Jak podniose pare razy to mnie brzuch boli bo w koncu 13 kg to troszke... Eh martwie sie czy wszystko ok .ehhh faceci

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie do bardziej doswiadczonych, ktore juz byly w ciazy apropo twardnieniu brzucha. Czy ktoras z was tak miala i jak to sie objawialo? twardnialo na srodku brzucha, czy np po bokach tez lub np tylko podbrzusze? chodzi mi o to czy to w konkretnym miejscu jest? czy bole brzucha tez moga byc umiejscowione w innym miejscu, a nie tylko podbrzusze?

• JusWik Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezsenność. .. obudziłam sie o 2 na siusiu i po spaniu...:-(

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

Wysłany: 18 października 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    mam pytanie do bardziej doswiadczonych, ktore juz byly w ciazy apropo twardnieniu brzucha. Czy ktoras z was tak miala i jak to sie objawialo? twardnialo na srodku brzucha, czy np po bokach tez lub np tylko podbrzusze? chodzi mi o to czy to w konkretnym miejscu jest? czy bole brzucha tez moga byc umiejscowione w innym miejscu, a nie tylko podbrzusze?
    Brzuch mi twardnial, ale tak od 20tc, wcześniej nie. Teraz jak leżałam w szpitalu, to dziewczynom na skurcze dawali magnez w kroplówce, lekko obniża ciśnienie i rozkurcza. Weź może no spe

Anna255 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15

Wysłany: 18 października 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    Twardy brzuch zaraz pod klatka piersiową może być od żołądka, jeżeli twardniała by Ci macica od skurczy to nie wiem czy teraz byś to czuła, bo ja miałam napięta jak lekarz mi badał, a nie czułam, sam dosyć mocno ją naciskal,na następnej wizycie miałam rozluźnioną i też nie czułam.

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.Mnie dziś obudził taki potworny ból głowy, że łzy same ciekły.Apap na czczo i jak trochę odpuściło to coś zjadłam.Jak ja dziś przetrwam to nie mam pojęcia

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik - ogromne gratulacje z pozytywnej wizytki :)
    Maluszek prześliczny :)
    Widzisz kochana wszystko jest dobrze i bedzie :)
    tak się cieszę :*

witam sie niedzielnie i milego bezbólowego dzionka Wam życzę :)

Foto_Anna, JusWik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro przedłuże sobie ten abonament bo nie widze swojego kalendarza :( echh nie ma nic za darmo :( dobrze,że pisać z Wami pozwalają ;)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,u mnie pierwszy paw ciążowy zaliczony o 2 w nocy :/

Juswik-cudne maleństwo :)

JusWik lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie zaliczony 2:) oczywiście poranną kawą:)

Foto_Anna lubi tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Niestety i u mnie dzis zwrotnie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 09:27

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    JusWik gratuluję, super maluch ! :) :*

Miłej niedzieli!

JusWik lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi córa idzie lulu zaraz ją odłożę mama K miła jak cholera a ja tak się bałam tej rozmowy seksy były takie ze ho ho dno macicy 6cm pod pepkiem dobrze wyczuwalne bo wiadomo po seksach kamień a dzisiaj ho ho kopniaki fajne lekkie ale dobrze wyczuwalne przeze mnie pod ręką jeszcze nie także K sobie poczeka, by poczuć tego Nam było trzeba fajnego weekendu w końcu razem, bo już sobie wrzucać zaczynaliśmy i kłócić się za bardzo... mama K za brzuch mnie wczoraj złapała nie lubię tego ale tylko raz wiec uwagi już nie zwracałam co raz pyta jak się czuje i od rana co na śniadanie a ja nie mam ochoty jeszcze hehe :P a wczoraj na dzień dobry dobra kolacja bo synowa ma zachcianki ahahaha to jak ma nie zrobić :P hahaha już Kamil mówił o zachciankach :P no a co więcej sny okropne jakieś diabły z mamą byłam w jakimś fikolandzie wielkie dla dorosłych tam sekta jakaś kazali się modlić o boże straszne to było bo zaczęłam rugac diabla i mu palca w oko włożyłam to za karę moja mamę opetac chciał i koniec snu nagle otworzyłam oczy i modlić się w nocy zaczęłam tak się wystraszyłam całą się trzęsłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 09:49

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik śliczny maluszek ;) fajne wieści ;)

Aga u mnie to samo po wenflona ch nienawidzę mieć w zięcia wolę w dłoni :P

JusWik lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twardnieje skurcze spinanie się macicy jak kto zwie tak zwie macica się zaciska i czujesz kulkę jak kamień i wsio w dole brzucha ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 377 378 379 380 381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ