Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Śliczna dzidziagratulacje
Aga no ręka zmasakrowana !!! Mi zakładali wenflon na dłoni i wywaliło mi żyłę ze wystawała taka górą 3 cm pielęgniarka mi te żyłę wpychała spowrotem. Ehhh słabo mi jak sobie przypomnę . To bylo do zabiegu po poronieniu, wszędzie mi żyły pękały z nerwów.
Jak sie czujesz? Pisałam Ci na priv PozdrawiamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Pokażę Wam coś...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c56160616d3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1a71a07d338.jpg
Ten większy wylew od wenflonu, miałam założony na wszelki wypadek, bo ani jednego wlewu nie miałam, bo ketonal miałam w dupsko -
nick nieaktualnymejbi wrote:A ja sobie siedzę i drinka popijam
Mleko z masłem i miodem bo mnie gardło zaczęło boleć
wiem, że przydałby się tutaj też czosnek ale po prostu nie przemogę się i ta impreza skończyłaby się w toalecie szybciej niż by się zaczęła... Oby przeszło i nie rozkręciło się to gardło w coś gorszego. Ale pogoda jest taka a nie inna a poza tym byłam na zakupach w dużym sklepie i stałam w kolejce a tam normalnie ze wszystkich stron ludzie kichają i weź tu nie złap czegoś...
no to zdrówko bo piję to samociąglę mnie boli gardło, co rano krew z nosa
a wsiadam w metro a tam wszyscy zasmarkani
-
A ja mam ochote na mord.... Mąż tak mi podpadl ze hej... Jemu tez widze jakos nie zalezy na tej ciazy juz coraz mniej uwagi i pomocy mam a Alek potrzebuje go..ja staram sie malego nie pidnosic ale sie nie da jak mi S nie pomoze . Jak podniose pare razy to mnie brzuch boli bo w koncu 13 kg to troszke... Eh martwie sie czy wszystko ok .ehhh faceci
-
nick nieaktualnymam pytanie do bardziej doswiadczonych, ktore juz byly w ciazy apropo twardnieniu brzucha. Czy ktoras z was tak miala i jak to sie objawialo? twardnialo na srodku brzucha, czy np po bokach tez lub np tylko podbrzusze? chodzi mi o to czy to w konkretnym miejscu jest? czy bole brzucha tez moga byc umiejscowione w innym miejscu, a nie tylko podbrzusze?
-
Anna255 wrote:mam pytanie do bardziej doswiadczonych, ktore juz byly w ciazy apropo twardnieniu brzucha. Czy ktoras z was tak miala i jak to sie objawialo? twardnialo na srodku brzucha, czy np po bokach tez lub np tylko podbrzusze? chodzi mi o to czy to w konkretnym miejscu jest? czy bole brzucha tez moga byc umiejscowione w innym miejscu, a nie tylko podbrzusze?
Anna255 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Anna255 wrote:mam pytanie do bardziej doswiadczonych, ktore juz byly w ciazy apropo twardnieniu brzucha. Czy ktoras z was tak miala i jak to sie objawialo? twardnialo na srodku brzucha, czy np po bokach tez lub np tylko podbrzusze? chodzi mi o to czy to w konkretnym miejscu jest? czy bole brzucha tez moga byc umiejscowione w innym miejscu, a nie tylko podbrzusze?
Anna255 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi córa idzie lulu zaraz ją odłożę mama K miła jak cholera a ja tak się bałam tej rozmowy seksy były takie ze ho ho dno macicy 6cm pod pepkiem dobrze wyczuwalne bo wiadomo po seksach kamień a dzisiaj ho ho kopniaki fajne lekkie ale dobrze wyczuwalne przeze mnie pod ręką jeszcze nie także K sobie poczeka, by poczuć tego Nam było trzeba fajnego weekendu w końcu razem, bo już sobie wrzucać zaczynaliśmy i kłócić się za bardzo... mama K za brzuch mnie wczoraj złapała nie lubię tego ale tylko raz wiec uwagi już nie zwracałam co raz pyta jak się czuje i od rana co na śniadanie a ja nie mam ochoty jeszcze hehe
a wczoraj na dzień dobry dobra kolacja bo synowa ma zachcianki ahahaha to jak ma nie zrobić
hahaha już Kamil mówił o zachciankach
no a co więcej sny okropne jakieś diabły z mamą byłam w jakimś fikolandzie wielkie dla dorosłych tam sekta jakaś kazali się modlić o boże straszne to było bo zaczęłam rugac diabla i mu palca w oko włożyłam to za karę moja mamę opetac chciał i koniec snu nagle otworzyłam oczy i modlić się w nocy zaczęłam tak się wystraszyłam całą się trzęsłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 09:49
Livia
Nela
Marcel