Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Hahah podłączymy się do skaypa i będzie relacja z porodu dla koleżanek z forum :D Już sobie wyobrażam jedna rodzi a reszta z popcornem i czipsami przed laptopem kibicuje! :D

No i kwaśne żelki :) bo bez nich sie nie obędzie u mnie :) jem paczkami :P i najlepsze z lidla najbardziej kwaśne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt ! :)

Dziś pół dnia mam zagwozdke z tym usg genetycznym... ale nie będę smęcić, jutro zadzwonię do gina i już.
    Do mojego męża chyba zaczyna dochodzić, że będzie ojcem. Tuli się do brzucha, nasłuchuje czy pika serduszko, całuje raz bibi raz mnie a wczoraj się zadumał i mówi, że za pół roku będą dwie kluski w łóżku obok niego leżeć :) :P

luna91, nick nieaktualny, mejbi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popcorn mam jak któraś chce niech wpada :) i właśnie skończyło sie otworzeniem żelusi :P

• luna91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Gratuluję udanych wizyt ! :)

Dziś pół dnia mam zagwozdke z tym usg genetycznym... ale nie będę smęcić, jutro zadzwonię do gina i już.
    Do mojego męża chyba zaczyna dochodzić, że będzie ojcem. Tuli się do brzucha, nasłuchuje czy pika serduszko, całuje raz bibi raz mnie a wczoraj się zadumał i mówi, że za pół roku będą dwie kluski w łóżku obok niego leżeć :) :P

Mój chyba jeszcze musi dojrzeć do takich zachowań :) Słodko ;)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Popcorn mam jak któraś chce niech wpada :) i właśnie skończyło sie otworzeniem żelusi :P
    z przyjemnoscia wbilabym sie na popcorn i pogaduchy....:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta jaka zagwozdke bo jestem nowa o nie w temacie :(

• luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

Zjadłabym i żelki i popcorn. Niestety zeżarłam dziś za dużo tuczących śmieciuchów i zabieram się za jabłko. Jakie masz żele? :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno się nie udzielałam , ale czytam Was codziennie :)
    Dziś byłam na wizycie fasolka ma 4cm , 171 uderzeń na minutę. Wyczytałam na necie,że jak jest taki duży wynik to na dziewczynke mam nadzieje ze sie sprawdzi.

Cassie, a gdzie wybierasz się na prenatalne ?bo jak dobrze pamietam to jestes ze śląska.

bereda11, luna91, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    z przyjemnoscia wbilabym sie na popcorn i pogaduchy....:-)

Spoko , Wawka Bielany :) jak
    Masz blisko to zapraszam i tak siedzę sama :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Cigaretta jaka zagwozdke bo jestem nowa o nie w temacie :(
    Zagwozdke taką, że usg genetyczne wykonuje się do 13t6d a gin mi nic nie wspomniał. A nastepna wizyte mam za miesiąc, trochę za późno na to badanie, także jutro zadzwonię zapytać co jest grane :p

• candles88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,pijecie mięte w ciąży??

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Zjadłabym i żelki i popcorn. Niestety zeżarłam dziś za dużo tuczących śmieciuchów i zabieram się za jabłko. Jakie masz żele? :)

Kwaśne glizdy z lidla :) najlepsze :)

luna91 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulisia wrote:
    Dawno się nie udzielałam , ale czytam Was codziennie :)
    Dziś byłam na wizycie fasolka ma 4cm , 171 uderzeń na minutę. Wyczytałam na necie,że jak jest taki duży wynik to na dziewczynke mam nadzieje ze sie sprawdzi.

Cassie, a gdzie wybierasz się na prenatalne ?bo jak dobrze pamietam to jestes ze śląska.
    Paulisia gratuluje pieknie bijacego serduszka , super wiadomosc..no i zycze dziewczynki jak tak bardzo chcesz :-)

Paulisia lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zapraszam bo stoi ja ani jednego niezjadlam ale za to jako zła matka pozwoliłam troszkę dzieciom jeść ja wiem z 2 garsci na pół zagryzły po kostce mamby także tego :P

A młody chyba jednak ma ta ospę temp 38.9 po przedszkolu ledwo wracał zbilam do 17 do 38.5 teraz z 30min temu 37 wiec jest ok ale zaczynają chyba krostki wyskakiwać :/ albo w oczach już te kropki mam... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:04

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Zagwozdke taką, że usg genetyczne wykonuje się do 13t6d a gin mi nic nie wspomniał. A nastepna wizyte mam za miesiąc, trochę za późno na to badanie, także jutro zadzwonię zapytać co jest grane :p

Moze nie ma certyfikatu i dlatego zapomiał? No to koniecznie sie dowiedz :)

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Spoko , Wawka Bielany :) jak
    Masz blisko to zapraszam i tak siedzę sama :(
    jeszcze 2 lata temu bylby to pikus bo tez mieszkalam w Wawie ale terz w Uk wiec widzisz sama na dzisiaj wieczor sie nie wyrobie :-) ha ha

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Mój chyba jeszcze musi dojrzeć do takich zachowań :) Słodko ;)
    Sama jestem w szoku, na początku był taki obojętny jakby a teraz jestem w szoku, ale to dobrze ;) u Ciebie tez tak będzie tylko daj Twojemu trochę czasu na skumanie, musi się z tym oswoić :)

luna91 lubi tę wiadomość

• CassieMK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulisia jeszcze na 100% nie wiem, ale chyba do gyncentrum w Katowicach, tam się krótko czeka na termin i 200 zł biorą, z tego co widzę na stronie. No i mam tam dość blisko (jakieś 20 parę kilometrów), a Ty też ze Śląska?

(ja Was dziś podczytuję, ale mało piszę, bo 21:00 już, a ja do północy muszę oddać zlecenie, a mam połowę, bo idzie mi jak po grudzie...)

oar89jcgzipdaets.png
  • bereda11 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    bedziesz spokojniejsza jak sie dopytasz takze jutro dzwon...

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Heheheh Felice my się znamy z brzuszków :P przypomnij tp zaraz wrzucę i Ciebie ciotka :P

Carolq to który tp wpisać.? :)

Ja wiem! Pamiętam! I Twoją sesję w stylu pin up girl, jeśli dobrze kojarzę ;) Ale w życiu bym nie powiedziała, że masz 22 lata i sama z siebie chcesz mieć troje dzieci. Ja po pierworodnym długo, długo nie chciałam :P

TP 6 maja :)

Bereda, zapewniam Cię, że powiedzenie "małe dziecko, mały kłopot, duże dziecko, duży kłopot" jest prawdziwe i mój dorodny dzieciak daje mi bardziej popalić niż 16 miesięczna córka (choć ją też mam ochotę sprzedać czasem na organy i wyjechać na Majorkę :P ). Także dobrze, że zaczynasz dopiero teraz :) Miałaś kilka dobrych lat więcej bez stresu, niż ja,hahahaha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:06

bereda11 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ