Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Hahah podłączymy się do skaypa i będzie relacja z porodu dla koleżanek z forum
Już sobie wyobrażam jedna rodzi a reszta z popcornem i czipsami przed laptopem kibicuje!
No i kwaśne żelkibo bez nich sie nie obędzie u mnie
jem paczkami
i najlepsze z lidla najbardziej kwaśne
-
nick nieaktualnyGratuluję udanych wizyt !
Dziś pół dnia mam zagwozdke z tym usg genetycznym... ale nie będę smęcić, jutro zadzwonię do gina i już.
Do mojego męża chyba zaczyna dochodzić, że będzie ojcem. Tuli się do brzucha, nasłuchuje czy pika serduszko, całuje raz bibi raz mnie a wczoraj się zadumał i mówi, że za pół roku będą dwie kluski w łóżku obok niego leżećluna91, Carolq, mejbi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Gratuluję udanych wizyt !
Dziś pół dnia mam zagwozdke z tym usg genetycznym... ale nie będę smęcić, jutro zadzwonię do gina i już.
Do mojego męża chyba zaczyna dochodzić, że będzie ojcem. Tuli się do brzucha, nasłuchuje czy pika serduszko, całuje raz bibi raz mnie a wczoraj się zadumał i mówi, że za pół roku będą dwie kluski w łóżku obok niego leżeć
Mój chyba jeszcze musi dojrzeć do takich zachowańSłodko
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Popcorn mam jak któraś chce niech wpada
i właśnie skończyło sie otworzeniem żelusi
Zjadłabym i żelki i popcorn. Niestety zeżarłam dziś za dużo tuczących śmieciuchów i zabieram się za jabłko. Jakie masz żele?Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dawno się nie udzielałam , ale czytam Was codziennie
Dziś byłam na wizycie fasolka ma 4cm , 171 uderzeń na minutę. Wyczytałam na necie,że jak jest taki duży wynik to na dziewczynke mam nadzieje ze sie sprawdzi.
Cassie, a gdzie wybierasz się na prenatalne ?bo jak dobrze pamietam to jestes ze śląska.bereda11, luna91, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Cigaretta jaka zagwozdke bo jestem nowa o nie w temacie
-
nick nieaktualny
-
Paulisia wrote:Dawno się nie udzielałam , ale czytam Was codziennie
Dziś byłam na wizycie fasolka ma 4cm , 171 uderzeń na minutę. Wyczytałam na necie,że jak jest taki duży wynik to na dziewczynke mam nadzieje ze sie sprawdzi.
Cassie, a gdzie wybierasz się na prenatalne ?bo jak dobrze pamietam to jestes ze śląska.Paulisia lubi tę wiadomość
-
Tez zapraszam bo stoi ja ani jednego niezjadlam ale za to jako zła matka pozwoliłam troszkę dzieciom jeść ja wiem z 2 garsci na pół zagryzły po kostce mamby także tego
A młody chyba jednak ma ta ospę temp 38.9 po przedszkolu ledwo wracał zbilam do 17 do 38.5 teraz z 30min temu 37 wiec jest ok ale zaczynają chyba krostki wyskakiwaćalbo w oczach już te kropki mam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:04
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Zagwozdke taką, że usg genetyczne wykonuje się do 13t6d a gin mi nic nie wspomniał. A nastepna wizyte mam za miesiąc, trochę za późno na to badanie, także jutro zadzwonię zapytać co jest grane :p
Moze nie ma certyfikatu i dlatego zapomiał? No to koniecznie sie dowiedz
-
Carolq wrote:Spoko , Wawka Bielany
jak
Masz blisko to zapraszam i tak siedzę samaha ha
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Mój chyba jeszcze musi dojrzeć do takich zachowań
Słodko
u Ciebie tez tak będzie tylko daj Twojemu trochę czasu na skumanie, musi się z tym oswoić
luna91 lubi tę wiadomość
-
Paulisia jeszcze na 100% nie wiem, ale chyba do gyncentrum w Katowicach, tam się krótko czeka na termin i 200 zł biorą, z tego co widzę na stronie. No i mam tam dość blisko (jakieś 20 parę kilometrów), a Ty też ze Śląska?
(ja Was dziś podczytuję, ale mało piszę, bo 21:00 już, a ja do północy muszę oddać zlecenie, a mam połowę, bo idzie mi jak po grudzie...) -
Cigaretta wrote:Zagwozdke taką, że usg genetyczne wykonuje się do 13t6d a gin mi nic nie wspomniał. A nastepna wizyte mam za miesiąc, trochę za późno na to badanie, także jutro zadzwonię zapytać co jest grane :p
-
xpatiiix3 wrote:Heheheh Felice my się znamy z brzuszków
przypomnij tp zaraz wrzucę i Ciebie ciotka
Carolq to który tp wpisać.?
Ja wiem! Pamiętam! I Twoją sesję w stylu pin up girl, jeśli dobrze kojarzęAle w życiu bym nie powiedziała, że masz 22 lata i sama z siebie chcesz mieć troje dzieci. Ja po pierworodnym długo, długo nie chciałam
TP 6 maja
Bereda, zapewniam Cię, że powiedzenie "małe dziecko, mały kłopot, duże dziecko, duży kłopot" jest prawdziwe i mój dorodny dzieciak daje mi bardziej popalić niż 16 miesięczna córka (choć ją też mam ochotę sprzedać czasem na organy i wyjechać na Majorkę). Także dobrze, że zaczynasz dopiero teraz
Miałaś kilka dobrych lat więcej bez stresu, niż ja,hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:06
bereda11 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/