Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi powiedzieli ze jak bedzie ładnie sie Maluch układał to bardzo prawdopodobne ze 5 bedziemy mogli poznać płeć
nie wiem czemu ale czuje ze to chłopak
i wsumie bym sie cieszyła
duzo dziewczynek w rodzinie mamy także by był kochanym rodzyneczkiem
xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Sama jestem w szoku, na początku był taki obojętny jakby a teraz jestem w szoku, ale to dobrze
u Ciebie tez tak będzie tylko daj Twojemu trochę czasu na skumanie, musi się z tym oswoić
...
luna91, bimba lubią tę wiadomość
-
Felice nie pin up to nie ja byłam ale też kojarzę któraś z letnich mamusiek robiła
to Cię zaskocze, bo ja chcę 4 kiedyś
ale z tym się wstrzymamy min. 5 lat już a teraz to w sumie troszkę bardziej psikus był bo owu od razu po okresie była no ale i tak zadowoleni jesteśmy dla mnie dziecko nie powód do płaczu kolejna osoba do kochania i rozpieszczania
FeliceGatto, bereda11, luna91, Madziaaaaa, Agnieszka0812, bimba lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
kamisia88 wrote:Jak to jest, że ja nie czuję czy chlop czy dziewczę się urodzi? Nie mam żadnego przeczucia....nic
-
nick nieaktualnyJa swojego przyzwyczajalam od samego poczatku , codziennie wieczorem , rano imprezę wyjście inponorzyjsviu z oracy całuje brzuszek wita sie , wieczorami opowiada co robił i by Kropek rósł zdrowo
słodko czasami aż mi oczy przy tym mokną
ale on bardzo pragnął dziecka
także to taki wyczekany Maluszek
bereda11, xpatiiix3, bimba lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:witaj w klubie ..ja nie mam pojecia jak to sie czuje , wiem tylko ze chcialabym chlopczyka...
Kazik :* -
nick nieaktualnyA co do przeczucia nie wiem czy to nie troszkę kwestia pragnień , psychiki niż bardziej intuicji
poprostu tak jakos czuje
ale skąd sie to bierze to nie wiem
M mówi ze to jego córeczka tam jest także zobaczymy co sie sprawdzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:17
-
nick nieaktualnyCo do płci tez nie warto sie nakręcać ze sie to chce i tyle . Moja koleżanka chciała bardzo dziewczynkę bo wiedziała zenobecnw finanse pozwolą im tylko na jedno wiec jak sie dowiedziała pod koniec 3 miesiaca ze to chłopak wpadła w panikę , ryczala cała drogę i noc
a teraz ma takiego ślicznego chłopca jak laleczkę
przepiękny poprostu
Luna masz jeszcze czaswszystko sie samo układa jak sie bardzo czegoś pragnień
my tez planujemy 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:22
luna91 lubi tę wiadomość
-
a ja mam wrażenie na chłopaczka, nie wiem jakieś takie przeczucie wewnętrzne
Ja chciałabym , żeby mój się zaangażował bardziej, ale nie zmuszam. Wiem, że jak już poczuje tą więź (może nawet jak się dziecko urodzi) to będzie szalał na punkcie dziecka.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja się śmieje że 4 pory roku jedno zimowe jedno jesienne teraz wiosenne to 4 na lato
ale to odległa przyszłość najpierw trzeba donosi i urodzić tego łobuza
Już pierwsza strona zaktualizowana
Klaudia dopisać Ci synka czy wstrzymać się jeszcze chcesz.?
Tez myślę że te przeczucia to kwestia psychiki a wiecie ja tak myślałam że bedzie syn drugi ale teraz mam taki mętlik w głowie ze mi wszystko jedno nie wiem nie mam już przeczucie jednego dnia myślę że chłopak a drugiego ze dziewczynka i dla swojej wygody finansowej bym wolała panieneczke bo po Neli wszystko mamCarolq, bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mam takie przeczucie na chłopca, że nie wyobrażam sobie innej opcji (nie pod takim względem, że WOLĘ tylko jakoś przyzwyczaiłam się, że mam syna w brzuchu)
Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
A ja w podstawówce i liceum krzyczałam, że nigdy dzieci. Żadnych obsmarkanych, wrzeszczących glutów, no way. Wtedy trafił się Pierworodny. I został. Kocham Go bardzo, ale nie mogę powiedzieć, że byłam dla niego dobrą mamą
Potem 13 lat przerwy i nadal niechęć do potomstwa. Teraz wiem, że wynikało to z braku odpowiedniego partnera. Człowieka, komu chciałoby się to dziecko po prostu urodzić
A co do przeczuć, z Pierworodnym nie miałam. Po prostu chciałam chłopca i byłam bardzo zawiedziona, kiedy lekarz 3 razy potwierdził córeczkę (niespodzianka przy porodzie). Z Małgosią przeczucie było mega silne. Nawet tu gdzieś na Belly o tym pisałam. Moją pierwszą myślą po zobaczeniu dwóch kreseczek było: DZIEWCZYNKA. Teraz za to znów nie mam pojęcia, co tam we mnie rośnie. Chciałabym drugą córkę, ale mam czasem wrażenie, że to chłopiec. Z tym, że w porównaniu z przeczuciem na Małgosię, to jest mega słabeJedno jest pewne. Szczeniaczka ani Małpki z tego nie będzie
Carolq, xpatiiix3, bereda11, kamisia88 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny