Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:moj P jak tylko widzi ze siedze na forum to pyta :co u kolezanek slychac ? albo jaki dzis problem rozkminiacie ?ha ha ha
to samo mój M mówi
a teraz go nie ma wiec mam luzik
nikt mi nie marudzi ze mam zostawić ten tel albo cos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:No tak
nie wiem moze pogadam mężem i jakos go nakręcę
on sie śmieje jak mu opowiadam wiesz luna maluch ma milimetr mniej , a ona była na usg albo cos tam
śmieje sie ze jesteśmy wkręcone w forum
i ze jak zacznę rodzic to pierwsze co napisze na forum hehe
także moze nakręcę go jak wróci w środę
tylko to bedzie ponad tydzien do najbliżej wizyty.
Na pewno sie nie zgodzi
Kochana doczekasz się :* hahah mój to samo mówi o tym forum i też mu mówię, ze jest taka dziewczyna co jest na takim samym etapie ciąży co ja i takie różne a on słucha jak idiotki3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Czesc laseczki
mi moj mowi, ze za duzo czytam a potem sobie wkrecam. Ale juz tak nie jest. Po ostatniej wizycie, na ktorej widzialam i slyszalam serduszko mega wyluzowalam
jest dobrze i wierze, ze juz tak bedzie.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Carolq wrote:A to chyba jej nie znam jeszcze
Pati założyła forum. Ma już 2 dzieci a trzecie w drodze a ma dziewczyna 22 lataJako jedna z bardziej doświadczonych mam trochę nas wspiera
xpatiiix3, Carolq, Madziaaaaa, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hej i ja melduje się po wizycie
mój Bąbelek ma się bardzo dobrze
widziałam i słyszałam serduszko! Ma 2 cm :p teraz 16 listopada na genetyczne
)
luna91, bereda11, xpatiiix3, anka418, Carolq, CassieMK, Madziaaaaa, Agnieszka0812, mejbi, Różyczka, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj poprawiłam numerki i zgłaszać się kogo nie ma bo mi umknęło sporo ew. poprawki tp tez wrzucę
po poprawkach jest 77 mamuś w zeszłym tyg odeszły 2 zdaje się.?
Carolq hahahah ja rodziłam z forum córkęDziewczyny ze mną całą noc siedziały az do kulminacyjnego momentu jakoś po 8.50 bylo bez odbioru i po 9 napisalam do ktorejs ze urodzilam pisalam do partych ze zaraz bede rodzic odlozylam telefon i ąaaaaaaa push push i po sprawie xD
Carolq, luna91, monaa, FeliceGatto, Madziaaaaa, Agnieszka0812, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyTo jest śmieszne
wczoraj gadalam z mężem i mówi co tam robisz pewnie na forum z dziewczynami plotkujemy
Hehe
Widziałam twoj termin na pierwszejja mam teoretycznie 8 zgodnie z miesiączka ale z usg na 23
mamy regulować w zależności jak Kropek bedzie podrastal bo mówiła ze często dzieci nadrabiają pózniej
Duzo Nas jestPati jestem nowa i witam sie
mozesz mnie wpisać na pierwsza
xpatiiix3, bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Pati założyła forum. Ma już 2 dzieci a trzecie w drodze a ma dziewczyna 22 lata
Jako jedna z bardziej doświadczonych mam trochę nas wspiera
O cholera!!! Pati, Ty masz 22 lata? No to szacun za trzecie serduszko jeszcze większyMów mi "ciociu", hahahahaha
A czy ktoś, kto ma już w domu dzieci, ma nastolatka (takiego 14 plus)? Bo serio czuję się jak stara ciotkaxpatiiix3, bereda11, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:O cholera!!! Pati, Ty masz 22 lata? No to szacun za trzecie serduszko jeszcze większy
Mów mi "ciociu", hahahahaha
A czy ktoś, kto ma już w domu dzieci, ma nastolatka (takiego 14 plus)? Bo serio czuję się jak stara ciotka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:To jest śmieszne
wczoraj gadalam z mężem i mówi co tam robisz pewnie na forum z dziewczynami plotkujemy
Hehe
Widziałam twoj termin na pierwszejja mam teoretycznie 8 zgodnie z miesiączka ale z usg na 23
mamy regulować w zależności jak Kropek bedzie podrastal bo mówiła ze często dzieci nadrabiają pózniej
Duzo Nas jestPati jestem nowa i witam sie
mozesz mnie wpisać na pierwsza
Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Hahah podłączymy się do skaypa i będzie relacja z porodu dla koleżanek z forum
Już sobie wyobrażam jedna rodzi a reszta z popcornem i czipsami przed laptopem kibicuje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:53
monaa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek