X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie leźe z maską ma buzi,odprężam sie :)

bereda11, Carolq, Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    moj P jak tylko widzi ze siedze na forum to pyta :co u kolezanek slychac ? albo jaki dzis problem rozkminiacie ?ha ha ha
    Dokładnie :) to samo mój M mówi :) a teraz go nie ma wiec mam luzik :P nikt mi nie marudzi ze mam zostawić ten tel albo cos :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto tu wogole rządzi :)?
    Ile nas właściwie na tym forum jest ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:37

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rządzi Pati :-D <3

monaa, luna91, Carolq, monilia84 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to chyba jej nie znam jeszcze :)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    No tak :) nie wiem moze pogadam mężem i jakos go nakręcę :) on sie śmieje jak mu opowiadam wiesz luna maluch ma milimetr mniej , a ona była na usg albo cos tam :P śmieje sie ze jesteśmy wkręcone w forum :) i ze jak zacznę rodzic to pierwsze co napisze na forum hehe :) także moze nakręcę go jak wróci w środę :) tylko to bedzie ponad tydzien do najbliżej wizyty.
    Na pewno sie nie zgodzi :(

Kochana doczekasz się :* hahah mój to samo mówi o tym forum i też mu mówię, ze jest taka dziewczyna co jest na takim samym etapie ciąży co ja i takie różne a on słucha jak idiotki :D

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki :-) mi moj mowi, ze za duzo czytam a potem sobie wkrecam. Ale juz tak nie jest. Po ostatniej wizycie, na ktorej widzialam i slyszalam serduszko mega wyluzowalam :-) jest dobrze i wierze, ze juz tak bedzie.

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    A to chyba jej nie znam jeszcze :)

Pati założyła forum. Ma już 2 dzieci a trzecie w drodze a ma dziewczyna 22 lata :) Jako jedna z bardziej doświadczonych mam trochę nas wspiera :P

xpatiiix3, Carolq, Madziaaaaa, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i ja melduje się po wizycie ;) mój Bąbelek ma się bardzo dobrze ;) widziałam i słyszałam serduszko! Ma 2 cm :p teraz 16 listopada na genetyczne ;))

luna91, bereda11, xpatiiix3, anka418, Carolq, CassieMK, Madziaaaaa, Agnieszka0812, mejbi, Różyczka, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj poprawiłam numerki i zgłaszać się kogo nie ma bo mi umknęło sporo ew. poprawki tp tez wrzucę ;) po poprawkach jest 77 mamuś w zeszłym tyg odeszły 2 zdaje się.?

Carolq hahahah ja rodziłam z forum córkę ;) Dziewczyny ze mną całą noc siedziały az do kulminacyjnego momentu jakoś po 8.50 bylo bez odbioru i po 9 napisalam do ktorejs ze urodzilam pisalam do partych ze zaraz bede rodzic odlozylam telefon i ąaaaaaaa push push i po sprawie xD

Carolq, luna91, monaa, FeliceGatto, Madziaaaaa, Agnieszka0812, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest śmieszne :) wczoraj gadalam z mężem i mówi co tam robisz pewnie na forum z dziewczynami plotkujemy :)
    Hehe
    Widziałam twoj termin na pierwszej :) ja mam teoretycznie 8 zgodnie z miesiączka ale z usg na 23 ;) mamy regulować w zależności jak Kropek bedzie podrastal bo mówiła ze często dzieci nadrabiają pózniej :)
    Duzo Nas jest :) Pati jestem nowa i witam sie :) mozesz mnie wpisać na pierwsza :P

xpatiiix3, bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Pati założyła forum. Ma już 2 dzieci a trzecie w drodze a ma dziewczyna 22 lata :) Jako jedna z bardziej doświadczonych mam trochę nas wspiera :P

O cholera!!! Pati, Ty masz 22 lata? No to szacun za trzecie serduszko jeszcze większy :) Mów mi "ciociu", hahahahaha :D

A czy ktoś, kto ma już w domu dzieci, ma nastolatka (takiego 14 plus)? Bo serio czuję się jak stara ciotka :P

xpatiiix3, bereda11, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    O cholera!!! Pati, Ty masz 22 lata? No to szacun za trzecie serduszko jeszcze większy :) Mów mi "ciociu", hahahahaha :D

A czy ktoś, kto ma już w domu dzieci, ma nastolatka (takiego 14 plus)? Bo serio czuję się jak stara ciotka :P
    ha ha ty przynajmniej masz dorodnego juz dzieciaka a ja nie , to moje pierwsze a jestem tu chyba najstarsza :-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe super będę pamietać by zabrać ładowarkę jadąc do szpitala :)
    Fajnie miec kogoś tak doświadczonego pod ręka :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheheh Felice my się znamy z brzuszków :P przypomnij tp zaraz wrzucę i Ciebie ciotka :P

Carolq to który tp wpisać.? :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati będzie po 30 i będzie zaczynać drugą młodość a my będziemy 2 rodziły i w pieluchach będziemy siedziały :D

xpatiiix3, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech bedzie 23 bedziemy redagować jak cos jak Kropek bedzie nadrabiał :)
    Thx :)

• bereda11 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    To jest śmieszne :) wczoraj gadalam z mężem i mówi co tam robisz pewnie na forum z dziewczynami plotkujemy :)
    Hehe
    Widziałam twoj termin na pierwszej :) ja mam teoretycznie 8 zgodnie z miesiączka ale z usg na 23 ;) mamy regulować w zależności jak Kropek bedzie podrastal bo mówiła ze często dzieci nadrabiają pózniej :)
    Duzo Nas jest :) Pati jestem nowa i witam sie :) mozesz mnie wpisać na pierwsza :P
    Moj jeszcze mi czasami zaglada do kompa i mowi: co dziewczyny dzisiaj pisza ? i czyta czasami ze mna , a niech czyta moze czegos sie dowie ciekawego o kobietach jeszcze ;-)

Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah podłączymy się do skaypa i będzie relacja z porodu dla koleżanek z forum :D Już sobie wyobrażam jedna rodzi a reszta z popcornem i czipsami przed laptopem kibicuje! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:53

monaa lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna niech Cie ...popcorn ...popsorn mhhh mniam mniam ...ale mi sie go zachcialo

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ