Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja szwagierka jak była w 12 tc to jej powiedział lekarz, że na bank chłopak bo widzi siusiaka. Teraz na dniach była na połówkowym - dziewczynka...
Hahah a ona ciuszki nakupowała z piłką, z jakimś spidermanem czy innym stworem
xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Ja się obawiam, że my całą ciążę będziemy się o coś zamartwiać.
Candles - kiedy idziesz do doktora? Jesli potrzebujesz potwierdzenia lekarza to zadzwoń, idź do przychodni a może masz lekarza w rodzinie? Takie wyniki odczyta Ci każdy lekarz i pielęgniarka.
jutro idejuz jest dobrze,wszystko sobie ogarnelam
dzieki za pomoc
-
Ja nie siedzę i nie płaczę nad swoją ciążą - przeciwnie jestem w 7 niebie! Ale wydaje mi się normalne, że jak jest jakaś wątpliwość w badaniach czy gorszy dzień to chyba każda z nas czuje niepokój, bo to chodzi o zdrowie naszych dzieci przynajmniej mi się tak wydaje.
candles88 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Wrzuciłam bo wpisałam w net i takie coś wyskoczylo ale skoro dziewczyny się znają i mówią ze ok no to luzik Ja wpisałam wysokie przeciwciała hbs i tak wyskoczylo sporo artykułów ale to szczerze najlepiej lekarz Ci odpowie
przepraszam nie chciałam wystraszyć
Ja tak jak Daria podchodzę do tego pisałam już ze wczęściej że jest wyrostek płciowy mi dopiero teraz na opisie 14 tygodnia wyskoczylo ze można już rozpoznać płeć bo się odróżniają ale tez na 80%Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:46
Livia
Nela
Marcel
-
Hahaha mój mąż właśnie zadzwonił, że jedzie do maca po zestaw i czy coś chcę - mcflury z marsem
będę grubsza niż wyższa niedługo.
xpatiiix3, monaa lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
candles88 wrote:tylko jedyne co mnie martwi,to to że mam leukocyty w moczu
a u mnie na obiad barszcz z uszkami był
Też miałam w poprzedniej ciąży - mi ginka powiedziała, że mogły z pochwy spaść, ale ogólnie to dała żurawinę w tabsach, chyba wiele kobiet ma problem z zakażeniem pęcherza w ciąży, ja też się tego spodziewam teraz bo szczypieee jak sikamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:56
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Też miałam w poprzedniej ciąży - mi ginka powiedziała, że mogły z pochwy spaść, ale ogólnie to dała żurawinę w tabsach, chyba wiele kobiet ma problem z zakażeniem pęcherza w ciąży, ja też się tego spodziewam teraz bo szczypieee jak sikam
no ja akurat podczas badań byłam w trakcie brania antybiotyku na infekcje pęcherza,bakterii nie ma,tylko te leukocyty,ale w tamtych wynikach z przed 2 tygodni też byly więc zobacze co jutro lekarka powieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:59
-
nick nieaktualnyco do płci we wczesnej ciązy tj do 14tc
no cóz to chyba takie wróżenie
bo te genitalia są bardzo podobne jak pisała pati
w 1 ciazy gin trafil od poczatku -dziewczyneczka
w 2 w 13 tc tez miala byc dziewczynka
jakiez bylo moje zdziwienie gdy w 16tc okazał sie chłopczykAgnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Matko dziewczyny, ale skrobiecie, właśnie doczytałam... Jakieś 4 strony od kilku tylko godzin
Ja dzisiaj mam ten sam tydzień i dzień ciąży w którym miałam zabieg... W piątek wizyta u ginaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15