Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem jakaś inna, raz weszłam do maka z mężem i nic nie chciałam, bo od samych zapachów mnie zemdliło... za to sobie sama zrobiłam śledziki w occie i wyszły bardzo mniami, a dziś wcisnęłam w siebie całą paczkę biszkoptów i jabłko do tego
W ogóle dziś udało mi się zjeść śniadanie, obiad i kolację, więc chyba idę w dobrym kierunku, bo ostatnio to ze śniadaniami i kolacjami był problem i w sumie to tylko obiad jadłam
Agnieszka0812, anka418 lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Też miałam w poprzedniej ciąży - mi ginka powiedziała, że mogły z pochwy spaść, ale ogólnie to dała żurawinę w tabsach, chyba wiele kobiet ma problem z zakażeniem pęcherza w ciąży, ja też się tego spodziewam teraz bo szczypieee jak sikam
-
Mnie cały czas mdli, szczególnie po jedzeniu, ale złożyłam zamówienie u męża, bo jest w sklepie :chipsy, ciastka amerykańskie, sok pomarańczowy, śledzie w śmietanie i banany. Nie wiem czy coś w ogóle z tego zjem, ale pewnie się przyda w kryzysie
luna91, CassieMK, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Matko dziewczyny, ale skrobiecie, właśnie doczytałam... Jakieś 4 strony od kilku tylko godzin
Ja dzisiaj mam ten sam tydzień i dzień ciąży w którym miałam zabieg... W piątek wizyta u gina
u mnie bedzie 22 .10 dzien cyklu w ktorym miałam w 1 i 2 ciazy zabieg .... tak obie były łyżeczkowane w tym samym dniu cyklu ... i w obydwu zaczełam plamic 2 dni wczesniej - czyli jutro dc w ktorym zaczełam plamic ... a potem już wiadomo jak było
no cóż było to dawno
ale pustka pozostała mimo wszystkoi pytanie -dlaczego????
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Alicce wrote:u mnie bedzie 22 .10 dzien cyklu w ktorym miałam w 1 i 2 ciazy zabieg .... tak obie były łyżeczkowane w tym samym dniu cyklu ... i w obydwu zaczełam plamic 2 dni wczesniej - czyli jutro dc w ktorym zaczełam plamic ... a potem już wiadomo jak było
no cóż było to dawno
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Alicce wrote:u mnie bedzie 22 .10 dzien cyklu w ktorym miałam w 1 i 2 ciazy zabieg .... tak obie były łyżeczkowane w tym samym dniu cyklu ... i w obydwu zaczełam plamic 2 dni wczesniej - czyli jutro dc w ktorym zaczełam plamic ... a potem już wiadomo jak było
no cóż było to dawno
Alicce, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej , no my dzis zjedliśmy kebaba nie mogłam sie oprzeć
to tak w temacie śmieciowego jedzenia .
Alicce bardzo współczuje strat, teraz bedzie dobrze tylko sie nie stresuj bo to najgorsze co moze bycWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:48
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
no cóż było to dawno
Ahhh, przykre to. Ja na 22 listopada miałam termin - ciężko będzie. Ale staram się nie wspominać tych strasznych dat. U mnie nie do końca było wiadome, w którym tygodniu ciąży zarodek obumarł. Miał 5mm czyli maleńko a ten pęcherzyk płodowy był bardzo duży no i zarodek był poza tym pęcherzykiem - lekarz powiedział, że po prostu zarodek nie miał się czym odżywiać bo źle się zagnieździł i obumarł (lub prawdopodobnie w ogóle nie zabiło serce).
Też czuję pustkę i żal. Jednak nie pytam dlaczego - to całe zapłodnienie, zagnieżdżanie i rozwój jest tak niesamowicie skomplikowany, że zdarzają się błędy. Trzymaj się, teraz wszystko się ułoży. Ja też mam taką nadzieję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:51
Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Melduję się po wizycie. Z gumisiem wszystko dobrze, wg usg jest młodszy o kilka dni, wierci się i ma prawie 4 cm:) Aha i gin powiedziała,że płeć poda mi w 20 tyg,bo nie jest wróżką
luna91, Carolq, anka418, monaa, bereda11, FeliceGatto, CassieMK, Dariaaa88, Agnieszka0812, xpatiiix3, Madziaaaaa, Różyczka, monilia84 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
kamisia88 wrote:Melduję się po wizycie. Z gumisiem wszystko dobrze, wg usg jest młodszy o kilka dni, wierci się i ma prawie 4 cm:) Aha i gin powiedziała,że płeć poda mi w 20 tyg,bo nie jest wróżką
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hehe to dobrze
super widziałaś jak sie wierci ? ja juz nie mogę sie doczekac co tam z moim Kropkiem
Kochana przypomnij mi kiedy masz wizytę? Chyba jakoś na początku listopada?3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Carolq wrote:Hehe to dobrze
super widziałaś jak sie wierci ? ja juz nie mogę sie doczekac co tam z moim Kropkiem
Carolq, luna91, Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualnyJejku Nasze Małe Żelusie
Tak wizyta 5 listopadadlugooo jeszcze
A Wy mnie tak nakręcacie ze chyba pójdę zobaczyć sie z Kropkiem wcześniejciekawe co na to maz bo on nie uważa ze to zdrowe do końca chodź nie nie ma rzadnych wpływów
ale jego szwagier robi usg i tez mi nagadał o tym i teraz mam taki zakaz by za często nie chodzić
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:19
-
Carolq wrote:Jejku Nasze Małe Żelusie
Tak wizyta 5 listopadadlugooo jeszcze
A Wy mnie tak nakręcacie ze chyba pójdę zobaczyć sie z Kropkiem wcześniejciekawe co na to maz bo on nie uważa ze to zdrowe do końca chodź nie nie ma rzadnych wpływów
ale jego szwagier robi usg i tez mi nagadał o tym i teraz mam taki zakaz by za często nie chodzić
...
Ja do tej pory chodziłam co tydzień,teraz dopiero jak doktorek zobaczył, że serce bije tak jak powinno to 2 tygodnie przerwy. No, ale w II trym już tak często nie będzie mnie zapraszał do siebie. Wiesz co nie przejmuj się, wydaje mi się, że żeby to było szkodliwe to byśmy musiały leżeć podłączone do usg non stop (wcale bym nie odmówiła gdyby to było możliwe i bezpieczne)
Carolq, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyNo tak
nie wiem moze pogadam mężem i jakos go nakręcę
on sie śmieje jak mu opowiadam wiesz luna maluch ma milimetr mniej , a ona była na usg albo cos tam
śmieje sie ze jesteśmy wkręcone w forum
i ze jak zacznę rodzic to pierwsze co napisze na forum hehe
także moze nakręcę go jak wróci w środę
tylko to bedzie ponad tydzien do najbliżej wizyty.
Na pewno sie nie zgodziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:33
bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:No tak
nie wiem moze pogadam. Mężem i jakos go nakręcę
on sie śmieje jak mu opowiadam wiesz luna maluch ma milimetr mniej , a ona była na usg albo cos tam
śmieje sie ze jesteśmy wkręcone w forum
i ze jak zacznę rodzic to pierwsze co napisze na forum hehe
także moze nakręcę go jak wrócę w środę
Carolq, Agnieszka0812, kamisia88, FeliceGatto, Madziaaaaa, monilia84 lubią tę wiadomość