Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
niestety my sie nie wyprowadzamy to dom mojego męża . Ciężką z tym sprawa a coraz gorzej imprezy ,babcia Alkowi na wszystko dosłownie wszystko pozwala bo jak zabroni to jej lubić nie będzie, we wszystkim pomaga choć już dużo rzeczy zrobi sam. Podważa mój autorytet w oczach dziecka ,wszystko się składa w jedną cała masakrę .
Oby z dzidzią było dobrze ...
Nic może któraś jakąś wiadomość pozytywną napiszę ??
Musze się jakoś zrelaksować - już wiem co wojna we śnie znaczyła heh dobrze że jutro do mamy szkoda że tylko z dzieckiem le S mamy nie zostawi bo by zgubiła się w domu chyba . -
Kurde Żabuszka może faktycznie czas pomyśleć o przeprowadzce
na razie wyjedź odpocznij u mamy :*
Ja wracam już z pobierania w play tez załatwiłam
I wyściskać moje płaczki bo za nogi łapały gamonie żebym z domu nie wychodziła hehe
Zdrówka chorowitkiLivia
Nela
Marcel
-
zabuszka współczuję Ci bardzo. Dobrze robisz walcząc o swoje, bo skoro tam mieszkasz to masz tak samo prawo wypowiedzieć się co Cię denerwuje. Nie musisz wcale znosić tych wszystkich imprez.
Boże jak ja się cieszę że mieszkamy sami już... Choć wcześniej lekko też nie było... -
Żabuszka współczuje Ci atmosfery w domu, wiem jak to jest mieszkać z teściem, ale na szczęście szybko się wyprowadził i mam spokój.
Ja mam przeczucie na córeczkę bo kochaliśmy się 5 dni przed ovu a to podobno wskazuje na panienkę. Jakoś tak wewnętrznie czuje, ale jak będzie chłopczyk to też się ucieszę, byle zdrowiutki
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:dziewczyny mnie zupełnie rozłożyło, wczoraj gardło zaczęło mnie kłuć ale dziś od 3 mnie tak napierdziela, że masakra. już sobie zrobiłam płukankę i syrop z cebuli ale coś czuję, że angina jak nic. czy którejś prenalen pomógł na gardło? bo on to chyba raczej bardziej na przeziębienie i kaszel ale nie wiem już czego się łapać bo nie chcę brać antybiotyku.
Bidula :-*. Ja brałam prenalen na gardło zjadłam cale opakowanie i mi pomogło, ale cala choroba ciągle sie do 3 tyg a kaszel mam do dziszachorowałam w 5 tyg a juz jestem w 11 i dalej kaszle, bo przeciwkaszlowych nie można w 1 trymestrze niestety
-
hej dziewczyny,witam się z Wami w środe z wielkim uśmiechem
mam do Was pytanie skoro wg OM jest 9t5d,a wg USG jest 10t1d czy USG genetyczne powinnam wykonać wg tygodnia z OM czy z USG???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 10:31
-
nick nieaktualnyJa na usg genetycznym będę miec 11,5 a zaczęte będzie 12 tydz mi na usg to samo wychodzi co z suwaczka tzn OM. A lek ci nie wyznacza terminu ?
Tydz temu bylam na usg i miałam tyle co ty 9,5. I za równe 2 tyg ustaliła mi genetyczne usgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 10:35
-
candles88 wrote:hej dziewczyny,witam się z Wami w środe z wielkim uśmiechem
mam do Was pytanie skoro wg OM jest 9t5d,a wg USG jest 10t1d czy USG genetyczne powinnam wykonać wg tygodnia z OM czy z USG???
-
nick nieaktualnycandles88 wrote:hej dziewczyny,witam się z Wami w środe z wielkim uśmiechem
Mi położna wyznaczyła datę jak byłam w poradni genetycznej się zapisać a badanie mam jutro -
ale mi nie wyznaczyła daty,bo ona go nie wykonuje kazała zrobić między 11tc a 13t6d więc moje pytanie czy jeśli zrobie je pomiędzt 29.10 do 6 listopada to będzie ok??? i zasugerowała,że im bliżej 13t6d tym lepiej....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 10:42
-
candles88 wrote:hej dziewczyny,witam się z Wami w środe z wielkim uśmiechem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 10:45
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycandles88 wrote:ale mi nie wyznaczyła daty,bo ona go nie wykonuje kazała zrobić między 11tc a 13t6d więc moje pytanie czy jeśli zrobie je pomiędzt 29.10 do 6 listopada to będzie ok???
Słuchaj dziś masz ten sam tydz, co mi wyznaczyła tydzien temu usg genetyczne, czyli za dwa tygodnie bo 28 mam termin .
Jak chcesz idź tydz później ode mnie np 4, czy 5,6 no jak chcesz -
dziewczynki cały czas was podczytuję ale nic nie piszę bo od całymi dniami siedzę na nowym mieszkanku i urządzam:)
Aniu bardzo mi przykro:( jestem z Tobą całym sercem:) trzymaj się :*
dziewczyny czy którąś z was męczy żołądek i zgaga(refluks)? zjadłam dwa dni temu frytki z ketchupem i ketchup ewidentnie mi nie służy..mam już dość pieczenia
muszę iść do rodzinnej może mi coś przepiszę, piję siemię ale średniomicto pomaga -
hiacynta99 wrote:Słuchaj dziś masz ten sam tydz, co mi wyznaczyła tydzien temu usg genetyczne, czyli za dwa tygodnie bo 28 mam termin .
Jak chcesz idź tydz później ode mnie np 4, czy 5,6 no jak chcesz
dzięki za odpowiedź ,bo ja już sie pogubiłam w tych tygodniachhiacynta99 lubi tę wiadomość