X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy macie nadal takie białe gęste upławy???

luna91 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Anniusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej , mnie znów ciagle boli głowa :( picie wody nie pomaga :(. Chyba to od ciśnienia i pogody , moze wypije zwykła kawkę :/ chyba lepsze to niż leki .
    Co do gardła tez mnie pobolewalo od paru dni . Ja gotowałam siemnie lniane i potem dolewaliśmy wody i płukałam gardło i pomogło :) sposób mojej Mamy jak była w ciąży :)
    Ja nie mam rzadnych objawów ciąży tak naprawde oprucz zachcianek :)

mnie boli głowa to oznacza,że mam niskie ciśnienie a w sumie w taką pogodę o to łatwo:P

3jgxxzkra9730jiu.png
  • kkasya Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:44

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:

ja nie, czasem wydzielina ale białawo-przezroczysta

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąz wczoraj mi powiedział że owszem odwiezie mnie na USG genetyczne, ale tam ze mną nie wejdzie ;/ bo co ona na tym USG zobaczy jak dziecko jeszcze takie maluśkie, nosz kurw zadymiło się za mną !!! wrrrr

Taaaa, dziecko zmajstrował i myśli że tyle jego do roboty !!!!
    tak samo do porodu też nie chce ze mną iść bo ze już był raz to mu wystarczy !!!
    wkur się !!!! na maxa

a Jak planowaliśmy ciąże to mówił ze wszędzie razem będziemy chodzić, jak będzie możliwość, a teraz zmienia zdanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:

Czasem białawe czasem przeźroczyste, ale u mnie to może być mylne bo po lutce, ale nie martw się może tego być teraz znacznie więcej :) i to nic groźnego

• candles88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Mój mąz wczoraj mi powiedział że owszem odwiezie mnie na USG genetyczne, ale tam ze mną nie wejdzie ;/ bo co ona na tym USG zobaczy jak dziecko jeszcze takie maluśkie, nosz kurw zadymiło się za mną !!! wrrrr

tak samo do porodu też nie chce ze mną iść bo ze już był raz to mu wystarczy !!!
    wkur się !!!! na maxa

a Jak planowaliśmy ciąże to mówił ze wszędzie razem będziemy chodzić, jak będzie możliwość, a teraz zmienia zdanie

Ci faceci są jacyś dziwni,ja ze swoim po wczorajszym doszłam juź do ładu,powiedziałam mu co mi leżało na sercu...więc może też tak zrób,porozmawiajcie

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    Ci faceci są jacyś dziwni,ja ze swoim po wczorajszym doszłam juź do ładu,powiedziałam mu co mi leżało na sercu...więc może też tak zrób,porozmawiajcie

z nim sie nie da gadac na swoim postawi !! BURAK czasem z niego jest .

Ale jak mnie wkurwi to chyce za jajca i zaprowadzę siłą!!, no co chyba mogą mi hormony szalec ?:P haha

Przy porodzie miałam ochote to zrobic, ale nie sięgam bo za daleko stał :P

JusWik, FeliceGatto, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach te chłopy, mój jak mu pokazałam ostatnie zdjęcie USG to on stwierdził że dzidza za mała i on tu nic nie widzi ani rączek ani nóżek. Chciałam żeby poszedł ze mną na któreś usg np to genetyczne ale mam w takim czasie że będzie w pracy. Może uda się później...

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:

wkur się !!!! na maxa

hahaha ja mój na szczęście jest chętny ale jakby mi podpadł to bym się odegrała:P ja złośliwa zołza jestem ale cóż on to lubi:P

poza tym ja uważam,że facet powinien brać czynny udział wkońcu to jego dziecko:)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    z nim sie nie da gadac na swoim postawi !! BURAK czasem z niego jest .

Ale jak mnie wkurwi to chyce za jajca i zaprowadzę siłą!!, no co chyba mogą mi hormony szalec ?:P haha

Przy porodzie miałam ochote to zrobic, ale nie sięgam bo za daleko stał :P
    hahahahahaha hiacynta płaczę ze śmiechu! hahhaahahahaha

Palinas89 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:

muszę iść do rodzinnej może mi coś przepiszę, piję siemię ale średniomicto pomaga

Mi w ciąży na zgagę bardzo mleko pomagało, nie wiem czy lubisz, ja piłam litrami.Koleżanka za to ranigast

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale jak to będzie wyglądało ja na usg, a ten za drzwiami!!! Jak by w dupie miał wszystko!!!

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    No ale jak to będzie wyglądało ja na usg, a ten za drzwiami!!! Jak by w dupie miał wszystko!!!

to go za jaja do gabinetu wrzuć:P

FeliceGatto, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:

Ja mam takie jakoś od 7 tc bez przerwy. Białe, dosyć gęste i jest ich tyle, ze czasem po siku są z nich kleksy na muszli (sorry za doslownosc). Do tego brak swędzenia, pieczenia o temu podobnych. Cytologia ok, więc gin stwierdził, że taka moja uroda :P

A co do facetów, to mój się raczej nie ekscytuje i o nic nie pyta, ale jak opowiadam coś sama z siebie o ciąży, to grzecznie słucha i nawet czasem przytaknie. Za to na usg lata chętnie :P
    Ja bm chyba jednak jakoś faceta przymusiła do tego usg, bo co innego sobie wyobrażać (a oni, umówmy się, wyobraźnię mają słabą), a co innego zobaczyć małego, machającego rączkami kosmitę ;)

hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    ale mi nie wyznaczyła daty,bo ona go nie wykonuje kazała zrobić między 11tc a 13t6d więc moje pytanie czy jeśli zrobie je pomiędzt 29.10 do 6 listopada to będzie ok??? i zasugerowała,że im bliżej 13t6d tym lepiej....
    Sugeruje się datą wg usg, ja wczoraj też się zapisywałam i pani pytała o datę wg usg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo do roboty, to oni sa chętni, ale później to juz inna bajka !! Ja jestem spokojna, wesola,mila ale jak mnie wkur to żałuję tego później bardzo !!

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Bo do roboty, to oni sa chętni, ale później to juz inna bajka !! Ja jestem spokojna, wesola,mila ale jak mnie wkur to żałuję tego później bardzo !!

a tam żałować:P czasem trzeba na nich krzyknąć jak się nie umieją ogarnąć:P

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamil to ze mną wchodzi i teraz to już przez brzuch to tak skrępowany nie będzie ;) ostatnio tylko nie był bo siur ten szef zagroził ze albo do pracy albo niech nie przychodzi... oby we wtorek numeru nie zrobił bo będę wściekła...

hiacynta99, Carolq lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Mi w ciąży na zgagę bardzo mleko pomagało, nie wiem czy lubisz, ja piłam litrami.Koleżanka za to ranigast

no właśnie nie lubię ale już kupiłam zsiadłe no będę pić byle już mi dało spokój:(

3jgxxzkra9730jiu.png
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ