Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:Hej , mnie znów ciagle boli głowa
picie wody nie pomaga
. Chyba to od ciśnienia i pogody , moze wypije zwykła kawkę
chyba lepsze to niż leki .
Co do gardła tez mnie pobolewalo od paru dni . Ja gotowałam siemnie lniane i potem dolewaliśmy wody i płukałam gardło i pomogłosposób mojej Mamy jak była w ciąży
Ja nie mam rzadnych objawów ciąży tak naprawde oprucz zachcianek
mnie boli głowa to oznacza,że mam niskie ciśnienie a w sumie w taką pogodę o to łatwo:P -
nick nieaktualnyMój mąz wczoraj mi powiedział że owszem odwiezie mnie na USG genetyczne, ale tam ze mną nie wejdzie ;/ bo co ona na tym USG zobaczy jak dziecko jeszcze takie maluśkie, nosz kurw zadymiło się za mną !!! wrrrr
Taaaa, dziecko zmajstrował i myśli że tyle jego do roboty !!!!
tak samo do porodu też nie chce ze mną iść bo ze już był raz to mu wystarczy !!!
wkur się !!!! na maxa
a Jak planowaliśmy ciąże to mówił ze wszędzie razem będziemy chodzić, jak będzie możliwość, a teraz zmienia zdanie -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Mój mąz wczoraj mi powiedział że owszem odwiezie mnie na USG genetyczne, ale tam ze mną nie wejdzie ;/ bo co ona na tym USG zobaczy jak dziecko jeszcze takie maluśkie, nosz kurw zadymiło się za mną !!! wrrrr
tak samo do porodu też nie chce ze mną iść bo ze już był raz to mu wystarczy !!!
wkur się !!!! na maxa
a Jak planowaliśmy ciąże to mówił ze wszędzie razem będziemy chodzić, jak będzie możliwość, a teraz zmienia zdanie
Ci faceci są jacyś dziwni,ja ze swoim po wczorajszym doszłam juź do ładu,powiedziałam mu co mi leżało na sercu...więc może też tak zrób,porozmawiajcie -
nick nieaktualnycandles88 wrote:Ci faceci są jacyś dziwni,ja ze swoim po wczorajszym doszłam juź do ładu,powiedziałam mu co mi leżało na sercu...więc może też tak zrób,porozmawiajcie
z nim sie nie da gadac na swoim postawi !! BURAK czasem z niego jest .
Ale jak mnie wkurwi to chyce za jajca i zaprowadzę siłą!!, no co chyba mogą mi hormony szalec ?haha
Przy porodzie miałam ochote to zrobic, ale nie sięgam bo za daleko stałJusWik, FeliceGatto, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
ach te chłopy, mój jak mu pokazałam ostatnie zdjęcie USG to on stwierdził że dzidza za mała i on tu nic nie widzi ani rączek ani nóżek. Chciałam żeby poszedł ze mną na któreś usg np to genetyczne ale mam w takim czasie że będzie w pracy. Może uda się później...
-
hiacynta99 wrote:Mój mąz wczoraj mi powiedział że owszem odwiezie mnie na USG genetyczne, ale tam ze mną nie wejdzie ;/ bo co ona na tym USG zobaczy jak dziecko jeszcze takie maluśkie, nosz kurw zadymiło się za mną !!! wrrrr
wkur się !!!! na maxa
a Jak planowaliśmy ciąże to mówił ze wszędzie razem będziemy chodzić, jak będzie możliwość, a teraz zmienia zdanie
hahaha ja mój na szczęście jest chętny ale jakby mi podpadł to bym się odegrała:P ja złośliwa zołza jestem ale cóż on to lubi:P
poza tym ja uważam,że facet powinien brać czynny udział wkońcu to jego dziecko:)Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:z nim sie nie da gadac na swoim postawi !! BURAK czasem z niego jest .
Ale jak mnie wkurwi to chyce za jajca i zaprowadzę siłą!!, no co chyba mogą mi hormony szalec ?haha
Przy porodzie miałam ochote to zrobic, ale nie sięgam bo za daleko stałPalinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:Dziewczyny czy wy macie nadal takie białe gęste upławy???
Ja mam takie jakoś od 7 tc bez przerwy. Białe, dosyć gęste i jest ich tyle, ze czasem po siku są z nich kleksy na muszli (sorry za doslownosc). Do tego brak swędzenia, pieczenia o temu podobnych. Cytologia ok, więc gin stwierdził, że taka moja uroda
A co do facetów, to mój się raczej nie ekscytuje i o nic nie pyta, ale jak opowiadam coś sama z siebie o ciąży, to grzecznie słucha i nawet czasem przytaknie. Za to na usg lata chętnie
Ja bm chyba jednak jakoś faceta przymusiła do tego usg, bo co innego sobie wyobrażać (a oni, umówmy się, wyobraźnię mają słabą), a co innego zobaczyć małego, machającego rączkami kosmitęhiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnycandles88 wrote:ale mi nie wyznaczyła daty,bo ona go nie wykonuje kazała zrobić między 11tc a 13t6d więc moje pytanie czy jeśli zrobie je pomiędzt 29.10 do 6 listopada to będzie ok??? i zasugerowała,że im bliżej 13t6d tym lepiej....
-
nick nieaktualny
-
Kamil to ze mną wchodzi i teraz to już przez brzuch to tak skrępowany nie będzie
ostatnio tylko nie był bo siur ten szef zagroził ze albo do pracy albo niech nie przychodzi... oby we wtorek numeru nie zrobił bo będę wściekła...
hiacynta99, Carolq lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel