Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
monaa wrote:Luna a czy Mac to nie był wczoraj grany?
Był, ale ja bym jadła codziennie. To jest chore. Powinnam mieć smaka na coś zdrowego a nie smaka na maca. Mały grubasek mi rośnie w brzuchu chyba.Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Był, ale ja bym jadła codziennie. To jest chore. Powinnam mieć smaka na coś zdrowego a nie smaka na maca. Mały grubasek mi rośnie w brzuchu chyba.
ja na kolację jadłam pyszne hot-dogi
to dieta, trzy czwarte dnia mdłości a na koniec lekkostrawnie
luna91, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Ja z córa tez miałam ochotę na fast foody a z Marcelem jakoś w sumie tak jak teraz ani kawy ani czipsów jakichś tych różnych raz pizza raz tortilla i tam mac jakiś tez był a teraz dupa same kwasy ogórkowa szvzawiowa kiszone ogórki kiszona kapusta oooo fasolki po bretonsku mi się chce ew placki ziemniaczane po cygansku takie wielkie z sosem/gulaszem mama Kamila ekstra robi takie hahah może zażyć sobie na następny weekend bo w ten szkole mam ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:10
Livia
Nela
Marcel
-
Moja mama powiedziałą mi dziś, że myśli, że u nas chłopak będzie. Ja też mam takie przeczucie. Na chłopaka. Może coś w tym jest
xpatiiix3, FeliceGatto, Carolq, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna każda inaczej przechodzi niektóre mają dwie zupełnie różne ciążę i w jednej i drugiej córki
hehhe ja z Marcelem od cholery słodycze jadłam a teraz nie no nie wcisne bo mi niedobrze mix totalny mix objawów i zachcianek
hmm ja bym chciała wiedzieć co tam się chowa ale jeszcze 7 dni
Kurde ciekawe jakie nowe zachcianki przyniesie mi 2 trym
na razie to bezsenność najsilniejszym z objawów jest dzisiaj spałam ledwie 4h i to niecałe ;o dzisiaj śpi ze mną gorączkujacy Marcel znowu się nie wyspie bo na rano na wyniki do lab a tak się nie chce bo daleko...
Mi przeczucie się sprawdziło z Marcelem od początku mówiłam będę miała syna i jest z Nela na początku trochę że może drugi syn potem tak zaczęło mnie ze nie no nie może być ze to będzie córka i jestteraz tez najpierw silnie ze syn a powoli mam mętlik i juz sama nie wiem tak jakby bez przeczucia już takie wrażenie na dziewczynkę mam
Może temu że mam tego jednego synusia ukochanego i chyba bym wolała żeby został taki sobie jeden rodzynek z drugiej strony kwestia finansowa dla Córci mam wszystko od A do Z
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:21
Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Foto_Anna wrote:Spadło na nas jak grom z jasnego nieba.
Serduszko naszego dzieciątka nie bije
Mam odstawić luteinę i czekać na poronienie.
A tak pokochałam to uczucie bycia w ciąży, dbania o siebie, cieszenia się, że każdy dzień przybliża mnie do spotkania z naszym maleństwem.........
Nie wierze, że to dzieje się naprawdę.
Dziewczyny, tak bardzo chcę tu ponownie wrócić z małym serduszkiem pod sercem
Aniu tak bardzo mi przykroTule Cię bardzo mocno i życzę z całego serducha żebyś wróciła do Nas z dobrą nowinką
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Witajcie dziewczyny
Wizyta u endo udana tzn przepisał mi thyrozol, kazał zrobić badania ANTY-TPO i TRAB i zobaczymy jak długo będę musiała brać ten lek. Ale USG wyszło dość tarczyca troszkę powiększona a później mówi no w granicach normy
Także nic się nie dzieję, zrobić wyniki i zobaczymy
Pati w jakiej dawce bierzesz THYROZOL bo mi przepisał 20 1x1 ??
Pytał się który tydzień i mówi że już da Thyrozol bo już prawie 2 trymestr.
Wczoraj nie dałam rady Was nadrobić ale dzisiaj kiedy przeczytałam o Ani to tak strasznie przykro mi się zrobiło.
Ja też z Wiki miałam przeczucia że coś jest nie tak i z taką myślą poszła na wizytę i się potwierdziło. Nie wiem skąd to się bierze, ale matka czuje, tyle że ja miałam już 27tc i ruchy Wiki były słabiutkie i to mnie niepokoiło.
Tym razem będzie idealnie i ja w to wierzę, bo moje maleństwo to cud, którego zesłał nam Bógxpatiiix3, FeliceGatto, hiacynta99, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
No do końca 1 trym ja brałam thyrosan (w ciąży z Nel) a thyrozol 2x1 20mg i teraz mam na 2x1 15 przejść ale ja nie biorę leków wcale cały 1 trym w normie jest idę w czwartek za tydzień do endo nowej to tam zobaczę co on powie a dzisiaj idę właśnie tsh ft3 ft4 i trak zrobić tzn no juz sie zbieram bo u Nas tydzień się czeka ją ten trak i od razu na piątek morf i mocz do gina
także dobrze 2 skierowania za 1 klucie załatwię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 07:40
Livia
Nela
Marcel
-
Aha, dzięki za odpowiedź. Ja od dzisiaj wezmę ten Thyrozol i zobaczę jak te badania mi wyjdą
Ja najwcześniej mogę iść w sobotę, albo jutro bo mam urlop, ale nie wiem czy się wyrobię, spróbuje iść już jutro
-
Czesc dziewczynki. Milego dnia życzę i oczywiscie udanych wizyt z samymi dobrymi wiesciami. Mam nadzieje ze juz nic zlego tu nie uslyszymy. Dość tych niepowodzeń.
Zdążyłam sie obudzic a juz mnie mdli i głodna jestemmonilia84 lubi tę wiadomość
-
Nio u mnie podobnie rano przed pracą śniadanie czyli 5 rano a przed chwilką nie wytrzymałam i wciągnęłam bułeczka z warzywkami. A gdzie tu do 14. Znowu apetyt mam za dwoje
JusWik, luna91 lubią tę wiadomość
-
A mi brzucha wywaliło takiego wielkiego ;o i już wychodzę na autobus buu jeszcze musze sprawę w play załatwić bo gnojek 250zl naliczyli mi na fakturę ze niby roaming jaj w kraju byłam pff i musze reklamacje zanieść komedia jakaś...Livia
Nela
Marcel
-
FeliceGatto wrote:Położne z Inflanckiej spotykają się najchętniej w domu ciężarnej, bo jest to dla przyszłej mamy najbardziej komfortowe. Ale można spotkać się i w szpitalu i w kawiarni. A umowa podpisywania jest przed samym porodem ze szpitalem, nie z położną
Że spotkaniem pod marketem się nie zetknęłam. Ktoś tak miał?
-
Hej, co do objawów różnie bywa, w ciąży z synem od testu miałam przeczucie na chłopaka i dobrze myslalam. Teraz zupełnie inaczej się czuje, mam nadzieję, że będzie córka fajne byłoby mieć parke, ale się nie nastawiam bo.nie chce rozczarowania. Moja bratowa obie ciążę przechodziła identycznie myślała, że druga tez bedzue córka a mają parke, mój gin mówi, że nie ma co się sugerować bo jedna kobieta różnie przechodzi ciążę.