Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha tak ja na Niego Mery Meryś Marcel Marcysio Marcyśko Marcyś Maryśka Marcelek Marceliński Marceluch Marcelo różnie hehhee na wszystko reaguje mówię tak jak szybciej mi hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 16:01
kkasya, Madziaaaaa, Carolq, Agnieszka0812, Alicce, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Hahaha tak ja na Niego Mery Meryś Marcel Marcysio Marcyśko Marcyś Maryśka Marcelek Marceliński Marceluch Marcelo różnie hehhee na wszystko reaguje mówię tak jak szybciej mi hehe
xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziaaaaa wrote:Ja pisałam wcześniej ok 3l wody plus jakaś herbata do śniadania
a oddalam dzisiaj znowu mocz bo tamten cos im sie nie podobal i mam nadzieje ze bedzie juz ok bo infekcja juz przeszla.. -
Lecę na wizytę trzymajcie kciuki;)
hiacynta99, Paulisia, bereda11, xpatiiix3, Madziaaaaa, JusWik, kamisia88, Palinas89, bimba, FeliceGatto, Marietta, luna91, Agnieszka0812, Alicce lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulisia wrote:Madzia i hiacynta na którą macie godzinę? Ja mam na 16 45
Ja będę miec wieczorem, bo moja lekarka ma nockę w szpitalu, nie wiem może o20? Mam nadzieje ze nie pójdzie na jakies ciecie, tylko mi zrobi i do domu
Mam dzwonić 28, na ktora przyjechać -
bereda11 wrote:szacun 3 litry ..mam wrazenie ze musialabym juz non stop siedziec w lazience ha ha
a oddalam dzisiaj znowu mocz bo tamten cos im sie nie podobal i mam nadzieje ze bedzie juz ok bo infekcja juz przeszla..
U mnie 15.35 ale dlatego że u nas godzina wcześniej jest niż w plhiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny