Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
zabuszka wrote:ja w diagnostyce robie badania ale do tych jeszcze nie doszłam;Pnarazie mam tylko podstawe
Mój biedny żołądek najadłam sie kapusty kiszonej takiej z wiaderka;) noo trochę mi przeszło znaczy staram się nie myśleć o nikim tylko o sobie i moich dzieciątkach -
Ja byłam z Małgosią na pierwszej wizycie. Wkurzała się, jęczała,lekarka nie mogła mnie nawet dobrze zbadać. Jak bym dziecka nie zabierała. Chyba, że nie ma z kim zostać, wtedy jasne, że idzie z Wami
No i dużo zależy od temperamentu a nawet humoru dziecka w danej godzinie
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Paulisia wrote:Witam nowe Majóweczki
Zapisałam się na badania prenatalne 28.10
Oczywiście mąż odrazu powiedział, że idzie ze mną.
Zastanawiam się czy zabrać syna, bo boje się że będzie przeszkadzał a to jednak ważne badania. Zabieracie dzieciaki na badania ?hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Daria ja też wzięłam się w garść, robimy powoli remont mieszkania, pracuję, czymś tam głowę zajmuję i przede wszystkim myślę pozytywnie
)
Myślę, że każda z nas przytuli w końcu tego upragnionego pulchnego bobaska!
podam jeszcze raz linka do tego artykułu wodzie z miodem i cytryną, pijcie dziewczynki, bo aura sprzyja choróbskom, a tego nie chcemydzieciakom też się przyda.
Ogólnie fajny jest ten blog dietetyczny, wiele ciekawych rzeczy( przydatnych) się z niego dowiedziałamno i przepisy całkiem spoko!
http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/2015/10/odstana-przez-noc-woda-z-miodem-z.html#moreAniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualnyPaulisia wrote:Witam nowe Majóweczki
Zapisałam się na badania prenatalne 28.10
Oczywiście mąż odrazu powiedział, że idzie ze mną.
Zastanawiam się czy zabrać syna, bo boje się że będzie przeszkadzał a to jednak ważne badania. Zabieracie dzieciaki na badania ?
To startujemy razem na genetyczneMadziaaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuśka wrote:dziewczyny, czy wy tez macie czasem takie kłucia/ciągnięcia w brzuchu (z jednej strony brzucha)? nie w pachwinach, nie takie okresowe i nie cały zcas, ale np. jak siadacie, wstajecie, itp
-
Tak więzadła ciągną ja dzisiaj myślałam że ktoś za jelito ciągnie jajnik nie wiem klująco rwacy ból jakby ktoś na chama wyrywał coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 15:43
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyU mnie teraz balony sie pompują
nie zamknę płaszcza chyba dzis:P
czy po espumisan podskoczyćja chyba sobie słuchawki poszukam z cisniomierza
nieraz bylo nie ciekawie ale dzis to ja nie wiem co się dzieje z tym brzuchem , czasem mam wrażenie jak by mnie tam cos kopnęło od środka hahaha
-
Madziuśka wrote:dziewczyny, czy wy tez macie czasem takie kłucia/ciągnięcia w brzuchu (z jednej strony brzucha)? nie w pachwinach, nie takie okresowe i nie cały zcas, ale np. jak siadacie, wstajecie, itpFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15