Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki zaciśnięte
Ja dziś znowu w łóżkunie mogę się wyleczyć.
Trochę zazdroszczę Wam wizyt dzisiejszych. Ja mam 30.10 rano prenatalne. Nie możemy się już doczekać
I ciągle myślę nad imieniem dla malca. I nad wózkiem. I nad kocykiem. Ojejej. Tyle cudownych spraw do przemyśleniaAgnieszka0812, hiacynta99, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pije codziennie 2 litry wody i ok 3,4 herbaty. Lekarz jak zobaczył wynik moczu to powiedzial że od razu widać , że dużo pije i że to bardzo dobrze.
Jaką Wam wyszła glukoza? Mnie 80 więc chyba ok? Strasznie się boje cukrzycy nie wiem czemu. Słodyczy staram się nie jeść wcale.
Kciuki za wizyty czekamy na wieści -
nick nieaktualnyClio moja glukoza 75 , ogólnie wyniki tez miałam dobre
Wrocilismy właśnie od babci męża, kupiliśmy sernik z jagodami i oglosilismy nowinębabcia się cieszy, obiecała się modlić za maleństwo (jest bardzo pobożna ) także musi być dobrze!
Agnieszka0812, xpatiiix3, FeliceGatto, bereda11, ma_lina, Carolq, Madziaaaaa, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Baronowa -
szkoda, kiedy wizyta z usg?
Carolq - masz wiadomość na priv
Aaaa zjadłam dziś zestaw w macuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 18:02
Carolq, Palinas89, kamisia88 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Sernika z jagodami nie jadłam jeszcze, ale musi to być niebo w gębie. Ogólnie kocham serniki
Teraz bym zjadła sernika. Dziewczyny Wy też tyle jecie? Bo ja się zastanawiam czy ze mną wszystko ok.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny