X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogólna tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie :P

no własnie sie dzisiaj przygotowała - wydepilowana nabalsamowana :P
    a tu zonk .. bluzeczka do góry -spodenki niżej dzis juz zrobimy po brzuszku :/

xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogólna tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie :P
    fajnie ja bym chciała już mieć przez brzuszek. Ale na ostatniej wizycie to był 9t+1d jeszcze mi robił dowcipnie ;-/

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• ma_lina Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie usg było przez brzuch od 6 tygodnia. W 9tc miałam jedno przezpochwowo, bo jelita mi zapchało i zasłoniły bobasa.

Ja pamiętam jak moi rodzice powiedzieli nam, że urodzi się najmłodsza siostra. Piekliśmy mazurki na Wielkanoc, więc mama musiała być w 4 miesiącu (pewnie zaraz po prenatalnych). Na kostce masła mama narysowała takiego pająka i powiedziała, że to jest zagadka i mamy zgadnąć co to jest. No i po jakimś czasie zgadłyśmy. W lany poniedziałek mówili reszcie rodziny - dziadkom, ciociom, rodzeństwu. Wydaje mi się, że rodzice potraktowali nas bardzo uczciwie, bo powiedzieli nam szybko i dowiedziałyśmy się pierwsze, czyli byłyśmy ważniejsze niż reszta.

Wiecie co, im jestem starsza, tym bardziej ich doceniam ;)

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też 10t5d miałam dowcipne :P a w 12t4d już przez brzuch teraz we wtorek tez przez brzuch będzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 19:31

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dowcipne tak wcześnie jest jednak dokładniejsze. Chociaż szału nie ma, jak obcy facet/babka grzebie plastikowym dildo w kondomie nasmarowanym zimnym żelem :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już wiem ogórkami się najadłam ochota przeszła ;) Teraz czas na sajgonki ;P ahahaha :D hmm może w przyszłym tyg zrobię w tym juz nie będę miała kiedy :P

Aaaa i u Nas 3dniówka jednak u Marcela wysypka od wczoraj dzisiaj mocniej zsypało gorączki brak wiec chyba jutro może iść do przedszkola.?

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhehe mi tylko przytykał tam nie wkładał :o hehehe

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogolona tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie :P
    hyhy ja tak samo ostatnio :P

FeliceGatto lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee - też tęsknię za pracą. Z tego co wiem mój zastępca średnio sobie radzi i szukają nowej osoby - już jest ogłoszenie. Chciałabym tam wrócić, z tego co wiem to jak wrócę muszą mnie przyjąć z powrotem ja będę o to walczyć.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to z Małgosią, pamiętam, w 16 tc okazało się, że łożysko jest przodujące. Potem na połówkowym gin chciał sprawdzić, jak bardzo leży na szyjce i z zaskoczenia kazał ściągać majciochy. Nie byłam na to przygotowana.... ;)

bereda11 lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Za to z Małgosią, pamiętam, w 16 tc okazało się, że łożysko jest przodujące. Potem na połówkowym gin chciał sprawdzić, jak bardzo leży na szyjce i z zaskoczenia kazał ściągać majciochy. Nie byłam na to przygotowana.... ;)

:D upsss... ja jak jadę do gina to nawet jak bym jechała po receptę to bym się ogarnęła bo jak to mówią: dziewczyny nie znacie dnia ani godziny :D

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie racja. Dlatego prysznic był grany. Ale już z maszynką miałam nie po drodze. Nie chciało mi się i już. Teraz nie popełniam tego błędu :P

• luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    W sumie racja. Dlatego prysznic był grany. Ale już z maszynką miałam nie po drodze. Nie chciało mi się i już. Teraz nie popełniam tego błędu :P

A no chociaż tyle dobrze :D

Właśnie mam pytanie, Wy się dziewczyny całkowicie golicie do lekarza? Bo ja nie, ale czasami mnie zastanawia i najbardziej to krępuje czy doktor patrzy czy kobieta jest zadbana i nie jest jakaś zapuszczona tam na dole :D

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a TP mi sie zmienil na 19.05.ale narazie nie zmieniamy bo fajnie byloby wytrwac do 20.05 bo wtedy ma urodziny moj P ale super bybylo gdyby urodzil sie tego samego dnia co tatus

FeliceGatto lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    A no chociaż tyle dobrze :D

Właśnie mam pytanie, Wy się dziewczyny całkowicie golicie do lekarza? Bo ja nie, ale czasami mnie zastanawia i najbardziej to krępuje czy doktor patrzy czy kobieta jest zadbana i nie jest jakaś zapuszczona tam na dole :D
    mialam jakis czas temu pisac o tym ale bylo mi glupio ...ale teraz jak ten temat jes poruszony tol opowiem moja historie teraz u gin w pl jak bylam.wiec chcialam jeszcze zanim polecialam do pl sie ladnie podgolic zeby za kilka dni ladnie bylo a tu jakos tak mi nie wyszlo po prostu jak bym trawnik zepsuta kosiarka skosila no masakra wyszla wiec nie mialam wyjscia misiam sie zgolic prawie na zero, teraz juz ladnie jest ale pani gin miala niespodzianke ;-)..zreszta nie wiem czy przyzwyczajona ona czy nie bo nigdy na ten temat raczej z kolezankami nie gadalam wiec niewiem jak sie gola..wiec taka mialam wpadke

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam zawsze na zero, zawsze, nie wiem jak tam inne kobitki ale lekarz chyba nie zwraca na to uwagi, byle by było czysto i nie zalatywało na kilometr :p Mnie jest po-prostu niekomfortowo z krzaczorami :)

bereda11 lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:46

cd9bskjojgq3qzff.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba każdy ma jakąś historię z ginem :)

Ja golę się całkowicie, ale już nie raz usłyszałam od doktorka, że nie powinno się tak golić. Nie pamiętam dlaczego, ale gin musi widzieć chociaż część włosów.

• luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to jest temat dla mnie też krępujący, poza tym ja nigdy do faceta nie chciałam pójść bo mi się rozkraczanie przed facetem z jednym kojarzyło a dodatkowo właśnie zawsze się stresuję czy gin nie patrzy i nie myśli: ojej jaka brzydka :D hahaha wiem, ze to zabawne, ale mam takie głupie myśli. Poza tym kiedyś czytałam wywiad z ginem, który przestrzegał przed nadmiernym goleniem i to też pójść tak całkowicie to niedobzre.

Ja sobie paseczek zostawiam a zupełnie golić się nie lubię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:40

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    No właśnie to jest temat dla mnie też krępujący, poza tym ja nigdy do faceta nie chciałam pójść bo mi się rozkraczanie przed facetem z jednym kojarzyło a dodatkowo właśnie zawsze się stresuję czy gin nie patrzy i nie myśli: ojej jaka brzydka :D hahaha wiem, ze to zabawne, ale mam takie głupie myśli. Poza tym kiedyś czytałam wywiad z ginem, który przestrzegał przed nadmiernym goleniem i to też pójść tak całkowicie to niedobzre.
    Czyli ile sie golic i w którym miejscu, u góry, na dole? :D Podobno chodzi o to, że włochy tworzą jakąś ochronę.....

f2w3flw19tw30ku4.png
‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ