Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFeliceGatto wrote:Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogólna tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie

no własnie sie dzisiaj przygotowała - wydepilowana nabalsamowana
a tu zonk .. bluzeczka do góry -spodenki niżej dzis juz zrobimy po brzuszku
xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
fajnie ja bym chciała już mieć przez brzuszek. Ale na ostatniej wizycie to był 9t+1d jeszcze mi robił dowcipnie ;-/FeliceGatto wrote:Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogólna tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie

-
U mnie usg było przez brzuch od 6 tygodnia. W 9tc miałam jedno przezpochwowo, bo jelita mi zapchało i zasłoniły bobasa.
Ja pamiętam jak moi rodzice powiedzieli nam, że urodzi się najmłodsza siostra. Piekliśmy mazurki na Wielkanoc, więc mama musiała być w 4 miesiącu (pewnie zaraz po prenatalnych). Na kostce masła mama narysowała takiego pająka i powiedziała, że to jest zagadka i mamy zgadnąć co to jest. No i po jakimś czasie zgadłyśmy. W lany poniedziałek mówili reszcie rodziny - dziadkom, ciociom, rodzeństwu. Wydaje mi się, że rodzice potraktowali nas bardzo uczciwie, bo powiedzieli nam szybko i dowiedziałyśmy się pierwsze, czyli byłyśmy ważniejsze niż reszta.
Wiecie co, im jestem starsza, tym bardziej ich doceniam
-
A ja już wiem ogórkami się najadłam ochota przeszła
Teraz czas na sajgonki ;P ahahaha
hmm może w przyszłym tyg zrobię w tym juz nie będę miała kiedy 
Aaaa i u Nas 3dniówka jednak u Marcela wysypka od wczoraj dzisiaj mocniej zsypało gorączki brak wiec chyba jutro może iść do przedszkola.?Livia

Nela

Marcel

-
hyhy ja tak samo ostatnioFeliceGatto wrote:Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogolona tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Kazik :* -
Alicee - też tęsknię za pracą. Z tego co wiem mój zastępca średnio sobie radzi i szukają nowej osoby - już jest ogłoszenie. Chciałabym tam wrócić, z tego co wiem to jak wrócę muszą mnie przyjąć z powrotem ja będę o to walczyć.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Za to z Małgosią, pamiętam, w 16 tc okazało się, że łożysko jest przodujące. Potem na połówkowym gin chciał sprawdzić, jak bardzo leży na szyjce i z zaskoczenia kazał ściągać majciochy. Nie byłam na to przygotowana....
bereda11 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Za to z Małgosią, pamiętam, w 16 tc okazało się, że łożysko jest przodujące. Potem na połówkowym gin chciał sprawdzić, jak bardzo leży na szyjce i z zaskoczenia kazał ściągać majciochy. Nie byłam na to przygotowana....

upsss... ja jak jadę do gina to nawet jak bym jechała po receptę to bym się ogarnęła bo jak to mówią: dziewczyny nie znacie dnia ani godziny
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
FeliceGatto wrote:W sumie racja. Dlatego prysznic był grany. Ale już z maszynką miałam nie po drodze. Nie chciało mi się i już. Teraz nie popełniam tego błędu

A no chociaż tyle dobrze
Właśnie mam pytanie, Wy się dziewczyny całkowicie golicie do lekarza? Bo ja nie, ale czasami mnie zastanawia i najbardziej to krępuje czy doktor patrzy czy kobieta jest zadbana i nie jest jakaś zapuszczona tam na dole
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
a TP mi sie zmienil na 19.05.ale narazie nie zmieniamy bo fajnie byloby wytrwac do 20.05 bo wtedy ma urodziny moj P ale super bybylo gdyby urodzil sie tego samego dnia co tatus
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
mialam jakis czas temu pisac o tym ale bylo mi glupio ...ale teraz jak ten temat jes poruszony tol opowiem moja historie teraz u gin w pl jak bylam.wiec chcialam jeszcze zanim polecialam do pl sie ladnie podgolic zeby za kilka dni ladnie bylo a tu jakos tak mi nie wyszlo po prostu jak bym trawnik zepsuta kosiarka skosila no masakra wyszla wiec nie mialam wyjscia misiam sie zgolic prawie na zero, teraz juz ladnie jest ale pani gin miala niespodziankeluna91 wrote:A no chociaż tyle dobrze

Właśnie mam pytanie, Wy się dziewczyny całkowicie golicie do lekarza? Bo ja nie, ale czasami mnie zastanawia i najbardziej to krępuje czy doktor patrzy czy kobieta jest zadbana i nie jest jakaś zapuszczona tam na dole
..zreszta nie wiem czy przyzwyczajona ona czy nie bo nigdy na ten temat raczej z kolezankami nie gadalam wiec niewiem jak sie gola..wiec taka mialam wpadke
-
No właśnie to jest temat dla mnie też krępujący, poza tym ja nigdy do faceta nie chciałam pójść bo mi się rozkraczanie przed facetem z jednym kojarzyło a dodatkowo właśnie zawsze się stresuję czy gin nie patrzy i nie myśli: ojej jaka brzydka
hahaha wiem, ze to zabawne, ale mam takie głupie myśli. Poza tym kiedyś czytałam wywiad z ginem, który przestrzegał przed nadmiernym goleniem i to też pójść tak całkowicie to niedobzre.
Ja sobie paseczek zostawiam a zupełnie golić się nie lubię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:40
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Czyli ile sie golic i w którym miejscu, u góry, na dole?luna91 wrote:No właśnie to jest temat dla mnie też krępujący, poza tym ja nigdy do faceta nie chciałam pójść bo mi się rozkraczanie przed facetem z jednym kojarzyło a dodatkowo właśnie zawsze się stresuję czy gin nie patrzy i nie myśli: ojej jaka brzydka
hahaha wiem, ze to zabawne, ale mam takie głupie myśli. Poza tym kiedyś czytałam wywiad z ginem, który przestrzegał przed nadmiernym goleniem i to też pójść tak całkowicie to niedobzre.
Podobno chodzi o to, że włochy tworzą jakąś ochronę.....

Kazik :*