Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFeliceGatto wrote:Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogólna tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie
no własnie sie dzisiaj przygotowała - wydepilowana nabalsamowana
a tu zonk .. bluzeczka do góry -spodenki niżej dzis juz zrobimy po brzuszkuxpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogólna tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie
-
U mnie usg było przez brzuch od 6 tygodnia. W 9tc miałam jedno przezpochwowo, bo jelita mi zapchało i zasłoniły bobasa.
Ja pamiętam jak moi rodzice powiedzieli nam, że urodzi się najmłodsza siostra. Piekliśmy mazurki na Wielkanoc, więc mama musiała być w 4 miesiącu (pewnie zaraz po prenatalnych). Na kostce masła mama narysowała takiego pająka i powiedziała, że to jest zagadka i mamy zgadnąć co to jest. No i po jakimś czasie zgadłyśmy. W lany poniedziałek mówili reszcie rodziny - dziadkom, ciociom, rodzeństwu. Wydaje mi się, że rodzice potraktowali nas bardzo uczciwie, bo powiedzieli nam szybko i dowiedziałyśmy się pierwsze, czyli byłyśmy ważniejsze niż reszta.
Wiecie co, im jestem starsza, tym bardziej ich doceniam -
A ja już wiem ogórkami się najadłam ochota przeszła
Teraz czas na sajgonki ;P ahahaha
hmm może w przyszłym tyg zrobię w tym juz nie będę miała kiedy
Aaaa i u Nas 3dniówka jednak u Marcela wysypka od wczoraj dzisiaj mocniej zsypało gorączki brak wiec chyba jutro może iść do przedszkola.?Livia
Nela
Marcel
-
FeliceGatto wrote:Alicce, ja miałam przez brzuch juz w 8 tc (7 i chyba 4 dni). A ja ogolona tu i tam, elegancko, jak do pierwszego seksu, nogi tez gladziutkie, a tu dupa. Proszę podnieść bluzkę i lekko opuścić spodnie
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Kazik :* -
Alicee - też tęsknię za pracą. Z tego co wiem mój zastępca średnio sobie radzi i szukają nowej osoby - już jest ogłoszenie. Chciałabym tam wrócić, z tego co wiem to jak wrócę muszą mnie przyjąć z powrotem ja będę o to walczyć.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Za to z Małgosią, pamiętam, w 16 tc okazało się, że łożysko jest przodujące. Potem na połówkowym gin chciał sprawdzić, jak bardzo leży na szyjce i z zaskoczenia kazał ściągać majciochy. Nie byłam na to przygotowana....
bereda11 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Za to z Małgosią, pamiętam, w 16 tc okazało się, że łożysko jest przodujące. Potem na połówkowym gin chciał sprawdzić, jak bardzo leży na szyjce i z zaskoczenia kazał ściągać majciochy. Nie byłam na to przygotowana....
upsss... ja jak jadę do gina to nawet jak bym jechała po receptę to bym się ogarnęła bo jak to mówią: dziewczyny nie znacie dnia ani godziny
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
FeliceGatto wrote:W sumie racja. Dlatego prysznic był grany. Ale już z maszynką miałam nie po drodze. Nie chciało mi się i już. Teraz nie popełniam tego błędu
A no chociaż tyle dobrze
Właśnie mam pytanie, Wy się dziewczyny całkowicie golicie do lekarza? Bo ja nie, ale czasami mnie zastanawia i najbardziej to krępuje czy doktor patrzy czy kobieta jest zadbana i nie jest jakaś zapuszczona tam na dole3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
a TP mi sie zmienil na 19.05.ale narazie nie zmieniamy bo fajnie byloby wytrwac do 20.05 bo wtedy ma urodziny moj P ale super bybylo gdyby urodzil sie tego samego dnia co tatus
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:A no chociaż tyle dobrze
Właśnie mam pytanie, Wy się dziewczyny całkowicie golicie do lekarza? Bo ja nie, ale czasami mnie zastanawia i najbardziej to krępuje czy doktor patrzy czy kobieta jest zadbana i nie jest jakaś zapuszczona tam na dole..zreszta nie wiem czy przyzwyczajona ona czy nie bo nigdy na ten temat raczej z kolezankami nie gadalam wiec niewiem jak sie gola..wiec taka mialam wpadke
-
No właśnie to jest temat dla mnie też krępujący, poza tym ja nigdy do faceta nie chciałam pójść bo mi się rozkraczanie przed facetem z jednym kojarzyło a dodatkowo właśnie zawsze się stresuję czy gin nie patrzy i nie myśli: ojej jaka brzydka
hahaha wiem, ze to zabawne, ale mam takie głupie myśli. Poza tym kiedyś czytałam wywiad z ginem, który przestrzegał przed nadmiernym goleniem i to też pójść tak całkowicie to niedobzre.
Ja sobie paseczek zostawiam a zupełnie golić się nie lubię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:40
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:No właśnie to jest temat dla mnie też krępujący, poza tym ja nigdy do faceta nie chciałam pójść bo mi się rozkraczanie przed facetem z jednym kojarzyło a dodatkowo właśnie zawsze się stresuję czy gin nie patrzy i nie myśli: ojej jaka brzydka
hahaha wiem, ze to zabawne, ale mam takie głupie myśli. Poza tym kiedyś czytałam wywiad z ginem, który przestrzegał przed nadmiernym goleniem i to też pójść tak całkowicie to niedobzre.
Podobno chodzi o to, że włochy tworzą jakąś ochronę.....
Kazik :*