X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wolę chodzić do faceta, zawsze trafiam na raczej kompetentnych i delikatnych

a co do włosków to ja nie mogę na zero bo później mam wysypkę czerwoną, więc golę ile się da a troszkę
    zostawiam

ale jak kiedyś byłam u gin jak golasek to właśnie mówił,że lepiej aby nie golić całkiem na zero

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Mój najdelikatniejszy doktorek to był dziadziuś, taki dobrze po 70tce.

A w temacie, wyobrażacie sobie mieć męża ginekologa? Masakra. Po pierwsze, całymi dniami zagląda babkom między nogi, po drugie, na żonę patrzy chyba czysto technicznie.... Kochanie, chyba masz drożdżaki. Przepiszę Ci tu globulki ;)

nigdy!! hahaha

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojego żona jest pediatrą i mają 5 dzieciaków ale babka ładna i zadbana :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    Madziaaa zmienilas avatarka piekne zdjecie synka , przystojniak Ci rosnie :-)
    Hehe no wszyscy mówią ze mały przystojniak ogólnie on to mała przytulanka jest i ciągle buziaki daje :-)

Ja miałam w sumie dwóch ginekologów obaj delikatni i bardzo kompetentni no i jeden z nich był nieźle bezpośredni :-P

w7eM.png
    ozEK.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_lina wrote:
    Mój gin ma żonę dentystkę :D Masakra.
    Moja poprzednia gin miała drugi gabinet i tam byla dentystka ;) widocznie jaraly ja dziury :P

W zyciu nie zastanawiałam sie czy moja ginekolog przejmuje sie moim owlosieniem ;). Raz jestem mocno podgolona raz nie, zalezy jaki mam akurat "nastrój". Wychodzę z założenia ze jej to nie obchodzi.

U faceta bylam raz i byl leppki. Ostatnio bylam u innego i tez mi srednio przypadl do gustu. Za to ginek przerobilam 7 i jesli chodzi o delikatność, takt to na żadną nie mogę narzekać. Gorzej z wiedza i skierowaniami na badania

ma_lina lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Piszecie i piszecie :) Ciężko nadążyć :)
    Odnośnie ginekologów to mi jeden już bardzo dawno temu ( chyba dla rozładowania atmosfery ) kawał opowiedział ( o dziwo go pamiętam )
    Otóż:
    Co ma wspólnego ślepy ginekolog i pies?
    - Mokry nos :)

Pisałyście wcześniej o sernikach itp. Trochę Wam zazdroszczę bo ja nadal nie mam apetytu, nie wchodzi mi również woda...piję bardzo mało, ale naprawdę czuję wstręt do wszelkich napojów ( próbowałam wodę z " prawdziwym "sokiem z malin, mleczka sojowe o smaku czekoladowym, waniliowym, owocowe herbaty, soki wyciskane...i nic! A na myśl o niegazowanej wodzie robi mi się niedobrze...Skończyłam 12 tydzień a apetytu nadal brak :( nie pamiętam też kiedy jadłam normalny obiad...odrzuca mnie od mięsa, warzyw, kasz, ziemniaków, jajek, wszystkiego prawie! Jem zupy czasem na obiad.

Co do bólu brzucha to dziś doświadczyłam chyba pierwszy raz. Myślę, że to od wysiłku bo miałam długi, pracowity dzień, teraz jak siedzę już nie boli.

A najważniejsze to dzwonili z przychodni, że mam odebrać wyniki testu NIFTY i PAPP'a i są prawidłowe! Jestem przeszczęśliwa :)

Spokojnej nocy Kochane :)

xpatiiix3, FeliceGatto, bimba, Madziuśka lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to samo jak na zero to potem krostki czerwone mam więc nie mogę i tak hmm jak to się mowi z włosem lecę żyletką ;)

monaa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem kanapki z sałatą, pomidorem, ogórkiem, jajkiem, cebulą i majonezem, jestem w niebie Jedząc nie myslę o ginekologach :D

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka -:D nie no kawał zajebisty. Ja bym takiego nie zniosła, jak idę do doktora to chcę, zeby ta granica pacjent - lekarz została jednak zachowana ;)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie jedzenia i ginekologów - raz mojego spotkałam w macu, spotkaliśmy się twarzą w twarz i ja do niego wydukałam dzień dobry i jakoś tak głupio mi było. Moja mama się ze mnie śmiała, że dzikus jestem i teraz mówimy na niego Maccipen (zamiast macchicken) :D

Aniu_leczka, ma_lina, Madziaaaaa, FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh ja tam sie nie przejmuje wlosami przygole a czasem i nie . przed porodem tez sie nie golilam bo mnie zaskoczyl w 38 tyg. A sama polozna zgolila tylko troszeczke tam gdzie ciela co jak co ale pamietam to hszzz. ... Najgorszy dzwiek jaki słyszałam.

Inny temat też was gazy mecza ? Ja dzis to juz wszystkie poziomy smrodu pobilam. Ciekawe czy sie wogole obudzimy rano.hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:38

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Heh ja tam sie nie przejmuje wlosami przygole a czasem i nie . przed porodem tez sie nie golilam bo mnie zaskoczyl w 38 tyg. A sama polozna zgolila tylko troszeczke tam gdzie ciela co jak co ale pamietam to hszzz. ... Najgorszy dzwiek jaki słyszałam.

Inny temat też was gazy mecza ? Ja dzis to juz wszystkie poziomy smrodu pobilam. Ciekawe czy sie wogole obudzimy rano.hehe

ja mam po jabłkach i jak mieszam jedzenie :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ja jak mam taki 1-2mm trawniczek to nie gole bo mi się nie chce a jak wiecej to już ogole :P z resztą mój K zawsze do mnie ogol się ogol się nie wiem czemu to mu przeszkadza ale sam też jest gładki zawsze :P

Ja kiedyś na takiego gnoja trafiłam w pierwszej ciąży 2 palce wsadził mi a jeden kurde jak kiełbasa :o ałaa...

Ja golę często, mój też :-)Nie wyobrażam sobie tego, że bawię się z M, a w międzyczasie włosy z zębów wyciągać to nie dla mnie :-)

Ja też, mi wpakował jeden, mało z fotela nie spadłam.Potem się dowiedziałam, że mówią na niego wielkopalczasty ha ha no bardzo śmieszne.Byłam raz i podziękowałam

luna91, Dariaaa88, xpatiiix3, Madziaaaaa, FeliceGatto lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąki w ciązy to koniec świata, ale to co jest po porodzie, te niekontrolowane piardy to rzeźnia ...wszystko dla ludzi :P

f2w3flw19tw30ku4.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:

na szczescie zaparcia minely a wtedy wlasnie mialam okrutne gazy oj ciezko bylo calą noc otwarte okno musialo byc :-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja podczas porodu sie np zesrałam jak parłam :P
    tak mi było potem głupio -ale nie mogłam tego powstrzymać hehe

FeliceGatto lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne tematy dziś :D

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    ja podczas porodu sie np zesrałam jak parłam :P
    tak mi było potem głupio -ale nie mogłam tego powstrzymać hehe
    Dobitnośc twoich słów hehe witaj w klubie to samo zrobiłam, dziś się z tego śmieję ale wtedy chciałam umrzeć ze wstydu ale ich to nie ruszyło (OBY):P

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:46

cd9bskjojgq3qzff.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehhe Aniu_leczka u mnie max 5mm ale jak my z K mmy okazję raz na 2 tyg to mi się zwyczajnie nie chce jak się nie widujemy i nie ma po co :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ