X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy pierwszym nie ale przy drugim porodzie możliwe nie czułam ale wycierać mnie i myły normalnie ze tak powiem jakimiś szmatami i do kosza i woda polewamy utleniona czy czym tam bo troche pieklo xD ale jak wyciska z Ciebie dziecko to nie wiem jak by się chciało nie zatrzyma się tego :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:02

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:46

cd9bskjojgq3qzff.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaa wrote:
    Co do golenia, to teraz mam zamiar zaprzyjaźnić się z kosmetyczka i na wosk będę chodzić ;-) w końcu mi ten brzuch urośnie i golenie nie będzie takie proste ;-) męża się nie wstydzę ale nie chcę go angażować w to :-P chociaż trochę intymności tylko dla mnie :-D

po wosku w ciąży mogą wystąpić przebarwienia

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no slyszalam ze to jest taki bol ze to sie zdarza bardzo czesto , lekarzy bym sie mniej wstydzila niz mojego P jakby byl przy porodzie..

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja się boję że się zesram przy Kamilu ahhahhah bo bym chciała żeby był tylko nie wiem czy on nie zemdleje bo bardzo wrażliwy jest ;P

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się nie przydarzyło nic takiego ale kto wie co będzie teraz. :-P

Oby.tylko nie 2h partych bo chyba drugi raz nie podolam :-D

w7eM.png
    ozEK.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:46

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż miał taką minę jakby miał już umierać do dzisiaj pamiętam jego wyraz twarzy :-P
    Jak to już tak długo trwało to w pewnym momencie usiadł i zamarł w bezruchu jak popatrzyła w jego stronę to sama się przerazilam :-P

Ja tylko latalam do toalety z kroplowka chyba 10 razy :-P

w7eM.png
    ozEK.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahahaha, oplułam telefon, jak Was przeczytałam, hahahaha :D

Dowcip z mokrym nosem mega!hahahaha

A kupę z Pierworodnym to walnęłam i ja. Do tego miałam mega chaszcze, bo to było w 2000 roku i wtedy goliło się jeszcze tylko bikini :P

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Ahahahaha, oplułam telefon, jak Was przeczytałam, hahahaha :D

Dowcip z mokrym nosem mega!hahahaha

A kupę z Pierworodnym to walnęłam i ja. Do tego miałam mega chaszcze, bo to było w 2000 roku i wtedy goliło się jeszcze tylko bikini :P

Twoje teksty o mężach ginekologach,o patrzeniu sobie w dziury świetne i jak trafione....kobieto,uwielbiam Cie,poprawiłaś mi humor przed snem ;)

p.s. jestes z warszawy,już wiesz gdzie będziesz rodzić??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:22

FeliceGatto lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, polecam się ;)

Tak,z Wawki. Poród na Inflanckiej. Zresztą prowadzi mnie zastępca koordynatora oddziału położniczego, więc nie ma innej opcji ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mnie dopadła mega bezsenność. Nigdy nie byłam jakimś mega śpiochem, ale teraz przechodzę sąmą siebie :( Czasami w ciągu dnia dopada mnie jeszcze senność, ale to coraz rzadziej, ale wieczorami nie mogę! Wczorajszej nocy to ja się obudziłam jakoś o 4 i nie mogłam zasnąć - wierciłam się jak głupia. A teraz siedzę, przeglądam neta i zaraz jak tak długo siedzę to mi się jeść chce :( I jem.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka nie przejmuj sie to podobno normalne ;) pozatym wchodzimynw drugi trymestr wiec zaczniemy miec wiecej energi na przygotowanie gniazdeczka .
    Po waszych opowieściach zastanawiam sie czy chce by był przy mnie maz :/ nie chce by widział takie rzeczy :( zastanawiam sie nad mama :P ale maz sie wkurza ze on chce ...

• luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim ustaliłam, że go nie będzie. Mąż mojej ciotki był, ale wyszedł na samo parcie i to też jest jakieś rozwiązanie. On nie chce a z resztą ja chyba też bym nie chciała... Właśnie myślę nad mamą też :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym by ktos bliski był i właśnie to odrazu jak o tym mysle to na mysl przychodzi mi Mama :) pozatym słyszałam ze czasami na facecie moze to wywrzeć takie wrażenie i tak mi zapaść w pamięć ze potem moze byc złe z <3
    A za bardzo bym tego nie chciała :)

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chcialabym zeby byl ze mna nikt inny nie da rade pewnie przyjechac do mnie zreszta wolalabym tylko mojego P ale jest jeszcze sporo czasu na te decyzje

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Chciałabym by ktos bliski był i właśnie to odrazu jak o tym mysle to na mysl przychodzi mi Mama :) pozatym słyszałam ze czasami na facecie moze to wywrzeć takie wrażenie i tak mi zapaść w pamięć ze potem moze byc złe z <3
    A za bardzo bym tego nie chciała :)
    a z drugiej strony slyszalam ze to moze zblizyc partnera do partnerki bo widzi jej cierpienie , bol i ich to zliza do siebie...

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem za tym, żeby być z facetem, który sam rzeczywiście tego chce. Natomiast nie zmuszać takiego, który od razu krzyczy NIE. I przedyskutować wszystko z niezdecydowanym ;)

Ja np rodziłam SN z moim wtedy mężem i nie wyobrażam sobie tego porodu bez niego. On też sobie tego nie wyobrażał. Przecięcie pępowiny było dla niego ogromnym wzruszeniem. Nic też się między nami nie zmieniło, mimo, że poród był ciężki i długi. I mimo walniętej kupy :P On nawet tego nie widział. U nas srawdzil się patent stania przy głowie. Facet naprawdę nie musi, a nawet nie powinien zaglądać między nogi :P Mój nie zaglądał. I było ekstra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:13

bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie chciała żeby był to ktoś inny. Mama niby mama ale z nią w łóżku nie sypiam i ta więź emocjonalna dla mnie jest zupełnie inna.
    Ogólnie nie przeszkadza mi fakt ze facet wszystko widzi jak się odbywa poród to nonormalna kolej rzeczy. ;-)
    A w niektórych momentach jego wsparcie nie ocenione. Między nami nic poród nie zmienił nawet uświadomił mojem mężczyznie pewne fakty bo wcześniej tak naprawdę sobie tego nie wyobrażal nawet. Do dzisiaj jest mi za to wdzięczny i dumny ze mnie często to powtarza mimo że synek ma już prawie 2 lata ;-)
    Nie wiem dlaczego miałoby nas to wydarzenie od siebie oddalić :-)

bereda11, FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój powiedział, że raczej nie chce - ok nie to nie. Na prawdę nie mam pretensji. Ale i tak dostał wykład, że ma docenić jakie ja będe męki musiała przejść a on sobie będzie na dupie siedział i czekał.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: