Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przy pierwszym nie ale przy drugim porodzie możliwe nie czułam ale wycierać mnie i myły normalnie ze tak powiem jakimiś szmatami i do kosza i woda polewamy utleniona czy czym tam bo troche pieklo xD ale jak wyciska z Ciebie dziecko to nie wiem jak by się chciało nie zatrzyma się tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:02
Livia
Nela
Marcel
-
monaa wrote:Co do golenia, to teraz mam zamiar zaprzyjaźnić się z kosmetyczka i na wosk będę chodzić
w końcu mi ten brzuch urośnie i golenie nie będzie takie proste
męża się nie wstydzę ale nie chcę go angażować w to
chociaż trochę intymności tylko dla mnie
po wosku w ciąży mogą wystąpić przebarwienia -
Mój mąż miał taką minę jakby miał już umierać do dzisiaj pamiętam jego wyraz twarzy
Jak to już tak długo trwało to w pewnym momencie usiadł i zamarł w bezruchu jak popatrzyła w jego stronę to sama się przerazilam
Ja tylko latalam do toalety z kroplowka chyba 10 razy -
Ahahahaha, oplułam telefon, jak Was przeczytałam, hahahaha
Dowcip z mokrym nosem mega!hahahaha
A kupę z Pierworodnym to walnęłam i ja. Do tego miałam mega chaszcze, bo to było w 2000 roku i wtedy goliło się jeszcze tylko bikini
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Ahahahaha, oplułam telefon, jak Was przeczytałam, hahahaha
Dowcip z mokrym nosem mega!hahahaha
A kupę z Pierworodnym to walnęłam i ja. Do tego miałam mega chaszcze, bo to było w 2000 roku i wtedy goliło się jeszcze tylko bikini
Twoje teksty o mężach ginekologach,o patrzeniu sobie w dziury świetne i jak trafione....kobieto,uwielbiam Cie,poprawiłaś mi humor przed snem
p.s. jestes z warszawy,już wiesz gdzie będziesz rodzić??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:22
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a mnie dopadła mega bezsenność. Nigdy nie byłam jakimś mega śpiochem, ale teraz przechodzę sąmą siebie
Czasami w ciągu dnia dopada mnie jeszcze senność, ale to coraz rzadziej, ale wieczorami nie mogę! Wczorajszej nocy to ja się obudziłam jakoś o 4 i nie mogłam zasnąć - wierciłam się jak głupia. A teraz siedzę, przeglądam neta i zaraz jak tak długo siedzę to mi się jeść chce
I jem.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyLunka nie przejmuj sie to podobno normalne
pozatym wchodzimynw drugi trymestr wiec zaczniemy miec wiecej energi na przygotowanie gniazdeczka .
Po waszych opowieściach zastanawiam sie czy chce by był przy mnie maznie chce by widział takie rzeczy
zastanawiam sie nad mama
ale maz sie wkurza ze on chce ...
-
Ja z moim ustaliłam, że go nie będzie. Mąż mojej ciotki był, ale wyszedł na samo parcie i to też jest jakieś rozwiązanie. On nie chce a z resztą ja chyba też bym nie chciała... Właśnie myślę nad mamą też3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyChciałabym by ktos bliski był i właśnie to odrazu jak o tym mysle to na mysl przychodzi mi Mama
pozatym słyszałam ze czasami na facecie moze to wywrzeć takie wrażenie i tak mi zapaść w pamięć ze potem moze byc złe z
A za bardzo bym tego nie chciała -
Carolq wrote:Chciałabym by ktos bliski był i właśnie to odrazu jak o tym mysle to na mysl przychodzi mi Mama
pozatym słyszałam ze czasami na facecie moze to wywrzeć takie wrażenie i tak mi zapaść w pamięć ze potem moze byc złe z
A za bardzo bym tego nie chciała -
Ja jestem za tym, żeby być z facetem, który sam rzeczywiście tego chce. Natomiast nie zmuszać takiego, który od razu krzyczy NIE. I przedyskutować wszystko z niezdecydowanym
Ja np rodziłam SN z moim wtedy mężem i nie wyobrażam sobie tego porodu bez niego. On też sobie tego nie wyobrażał. Przecięcie pępowiny było dla niego ogromnym wzruszeniem. Nic też się między nami nie zmieniło, mimo, że poród był ciężki i długi. I mimo walniętej kupyOn nawet tego nie widział. U nas srawdzil się patent stania przy głowie. Facet naprawdę nie musi, a nawet nie powinien zaglądać między nogi
Mój nie zaglądał. I było ekstra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:13
bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ja bym nie chciała żeby był to ktoś inny. Mama niby mama ale z nią w łóżku nie sypiam i ta więź emocjonalna dla mnie jest zupełnie inna.
Ogólnie nie przeszkadza mi fakt ze facet wszystko widzi jak się odbywa poród to nonormalna kolej rzeczy.
A w niektórych momentach jego wsparcie nie ocenione. Między nami nic poród nie zmienił nawet uświadomił mojem mężczyznie pewne fakty bo wcześniej tak naprawdę sobie tego nie wyobrażal nawet. Do dzisiaj jest mi za to wdzięczny i dumny ze mnie często to powtarza mimo że synek ma już prawie 2 lata
Nie wiem dlaczego miałoby nas to wydarzenie od siebie oddalićbereda11, FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość
-
Mój powiedział, że raczej nie chce - ok nie to nie. Na prawdę nie mam pretensji. Ale i tak dostał wykład, że ma docenić jakie ja będe męki musiała przejść a on sobie będzie na dupie siedział i czekał.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek