X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna ale się rozpisałam sorki dziewczyny :-P.
    Chyba ze sam nie chce to nie ma co zmuszać ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie , dziewczyny mamy jeszcze duzo czasu na to ,partner niech tez dojrzeje do tej decyzji .zmuszac nikogo nie bedziemy ;-) ale ja mam nadzieje ze moj bedzie ze mna..

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to to jest kwestia do przemyślenia skoro tak :) no macie racje musimy to przedyskutować na spokojnie :)

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój teraz tez z chęcią się wybiera o ile będzie jakaś opieka dla synka ;-)
    Mój widział wszystko ale chyba tylko z racji bardzo długiego czasu trwania boli partych zaczął się martwić ze akcja nic nie idzie do przodu. Po porodzie powiedział tylko tyle że gdyby był mną chyba nie dał by rady jest mega dumny ze mnie i dziękuje za tak wspaniałego synka. Takie słowa naprawdę są rozczulajace ;-)

I podejrzewam ze tylko wypowiedziane z ust własnej miłości życia brzmią tak cudownie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:32

bereda11, luna91, xpatiiix3, Carolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uszanuję wybór mojego męża.
    Jeśli jednak będzie chciał być przy porodzie, wolałabym, żeby trzymał mnie za rękę patrzył w oczy niż oglądał poród od strony fizjologicznej... :)
    Słyszałam opinie, że obecność przy kobiecie któta rodzi dziecko jest jakby doświadczeniem cudu i wiąże na całe życie.
    Z drugiej strony niektórzy faceci czują tylko obrzydzenie, że później nie chcą dotknąć więcej partnerki i wszystko się sypie...
    Ja też bezsenna :(

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Mój teraz tez z chęcią się wybiera o ile będzie jakaś opieka dla synka ;-)
    Mój widział wszystko ale chyba tylko z racji bardzo długiego czasu trwania boli partych zaczął się martwić ze akcja nic nie idzie do przodu. Po porodzie powiedział tylko tyle że gdyby był mną chyba nie dał by rady jest mega dumny ze mnie i dziękuje za tak wspaniałego synka. Takie słowa naprawdę są rozczulajace ;-)

I podejrzewam ze tylko wypowiedziane z ust własnej miłości życia brzmią tak cudownie ;-)

Cudowne ahh iekne słowa płakać można <3

Luna ja też niestety boryka się z bezsenności od jakiegoś tygodnia czyli tak jak zaczęłam 2 trym... hehe niby siedzę ziewam ale pęknie "ta" godzina i nagle ja zasnąć już nie mogę... dzisiaj znowu.. przedwczoraj do 3 siedziałam a po 6 dzieci wstaly :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze mamy ta kwestie do obgadania ;) Chciałabym ale zmuszać nie będę i ten jest opcja wyjścia na parcie ;) Pierwszy poród sama drugi z mamą trzeci już chce żeby było tak jak sobie wymarzyłam hehehhe

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patiii - współczuję, ja nie powinnam narzekać mogę sobie odsypiać do południa :/

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się dołączam do bezsennych tylko ze u mnie to tak od samego początku jest. Kurde chociaż. Raz bym chciała pospać dłużej niż 5h :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:56

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też jeszcze nie śpię bo mój Mąż pracuje :( więc czekam bo tak bardzo chce się położyć z nim do łóżka :( ale padam jakoś nie mam problemów ze spanie chodź w miarę wcześnie wstaję :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to zaraz zasne moze i jeszcze idę sikać coś mi produkcja się załączyła na wieczór albo bubek wsiadł na pęcherz :P

Luna kwestia przyzwyczajenia ;) Ja nie pamiętam kiedy się tak dobrze wyspałam np do 11-12 :P hehehe

No wyskoczylo mi w kalendarzu 15 tygodnia że mogę już w tym tyg sprawdzić płeć jak się dobrze ułoży heheh :P no zobaczymy czy się zlituje nad matka i rozkraczy :)

Carolq, luna91 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nad ranem, zasnęłam o 2 a nie śpię od 5:30 :) Ale mi się pokręciło wszystko!

JusWik, xpatiiix3, Carolq, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jesli chodzi o spanie to nie mam z tym problemu;) czasem zdarza się że zasnę o 3 a obudze sie o 6 i oczy jak 5 zl.

Odnosnie golenia to tez robię to na 0 od zawsze.

a jesli chodzi o ginka to jestem zadowolona. Nie rzuca glupich tekstów, nie komentuje nic wiec mi to odpowiada. Natomiast słyszałam ze potrafi sie odezwac nie tak jak powinien. Ale chyba czuje ze nie wszyscy sobie pozwola na takie zachowanie.

Poród z partnerem- fajna sprawa, tez bym chciala żeby moj byl przy mnie ale on wyraźnie nie chce wiec tez nie zamierzam go zmuszac.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Witam nad ranem, zasnęłam o 2 a nie śpię od 5:30 :) Ale mi się pokręciło wszystko!
    Czesc luna :-) zaznaczylam ze lubie ale wcale nie lubie ze nie wyspana jestes.
    milego dzionka kobiety! Ja jeszcze drzemke strzele sobie.

luna91 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:46

kamisia88, xpatiiix3, luna91, Carolq, FeliceGatto, Madziaaaaa, monilia84 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja witam się w 12 tygodniu, leci, leci niebawem będą szły najpierw brzuchy potem my ;)

xpatiiix3, Dariaaa88, Carolq, FeliceGatto, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja za to tak od 4 spac juz nie moge a teraz to juz Alek na nogach . Przed porodem mialam lewatywe wiec pozniej nie bylo zadnej niespodzianki.

Ginekolog hmm ma specyficzne poczucie humoru i jedni narzekaja ze mruk ale nienarzekam zawsze wszystko wytlumaczy jest bardzo dobrym specjalista od usg i wykrywa odrazu gdy cos jest nie tak.

Powodzenia na wizytach bo cos kojarze że ddziś ktoraś idzie . I prosze o same dobre wiadomości.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a ja niewyspana dzisiaj łóżko tak mnie przyciągało ze ho ho nie dałam rady dupy podnieść :P

My dzisiaj witamy się w 15 tygodniu ;)

luna91, kamisia88, Dariaaa88, Madziaaaaa, monilia84 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pies wyprowadzony, porządek w domu zaczęłam robić. Chyba przestawiam się tryb opieki nad niemowlakiem :D Mdłości na głoda mnie złapały - teraz mam gorzej niż na początku, ale to chyba teraz jest to największe stężenie bety i to może dlatego.

Wam też jest tak duszno? Ja siedzę przy otwartym balkonie :/

JusWik - śpij słodko, niedługo pewnie też padnę :D

Miłego dnia. Ja szybko się biorę za kończenie śniadania, bo chyba ktoś tam na dole się domaga :D

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobię po pracy krupnik, łazi za mną już długo. Jutro moim chłopom obiecałam pizze :P

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: