Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój teraz tez z chęcią się wybiera o ile będzie jakaś opieka dla synka
Mój widział wszystko ale chyba tylko z racji bardzo długiego czasu trwania boli partych zaczął się martwić ze akcja nic nie idzie do przodu. Po porodzie powiedział tylko tyle że gdyby był mną chyba nie dał by rady jest mega dumny ze mnie i dziękuje za tak wspaniałego synka. Takie słowa naprawdę są rozczulajace
I podejrzewam ze tylko wypowiedziane z ust własnej miłości życia brzmią tak cudownieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:32
bereda11, luna91, xpatiiix3, Carolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Ja uszanuję wybór mojego męża.
Jeśli jednak będzie chciał być przy porodzie, wolałabym, żeby trzymał mnie za rękę patrzył w oczy niż oglądał poród od strony fizjologicznej...
Słyszałam opinie, że obecność przy kobiecie któta rodzi dziecko jest jakby doświadczeniem cudu i wiąże na całe życie.
Z drugiej strony niektórzy faceci czują tylko obrzydzenie, że później nie chcą dotknąć więcej partnerki i wszystko się sypie...
Ja też bezsenna -
Madziaaaaa wrote:Mój teraz tez z chęcią się wybiera o ile będzie jakaś opieka dla synka
Mój widział wszystko ale chyba tylko z racji bardzo długiego czasu trwania boli partych zaczął się martwić ze akcja nic nie idzie do przodu. Po porodzie powiedział tylko tyle że gdyby był mną chyba nie dał by rady jest mega dumny ze mnie i dziękuje za tak wspaniałego synka. Takie słowa naprawdę są rozczulajace
I podejrzewam ze tylko wypowiedziane z ust własnej miłości życia brzmią tak cudownie
Cudowne ahh iekne słowa płakać można
Luna ja też niestety boryka się z bezsenności od jakiegoś tygodnia czyli tak jak zaczęłam 2 trym... hehe niby siedzę ziewam ale pęknie "ta" godzina i nagle ja zasnąć już nie mogę... dzisiaj znowu.. przedwczoraj do 3 siedziałam a po 6 dzieci wstalyLivia
Nela
Marcel
-
My jeszcze mamy ta kwestie do obgadania
Chciałabym ale zmuszać nie będę i ten jest opcja wyjścia na parcie
Pierwszy poród sama drugi z mamą trzeci już chce żeby było tak jak sobie wymarzyłam hehehhe
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ja to zaraz zasne moze i jeszcze idę sikać coś mi produkcja się załączyła na wieczór albo bubek wsiadł na pęcherz
Luna kwestia przyzwyczajeniaJa nie pamiętam kiedy się tak dobrze wyspałam np do 11-12
hehehe
No wyskoczylo mi w kalendarzu 15 tygodnia że mogę już w tym tyg sprawdzić płeć jak się dobrze ułoży hehehno zobaczymy czy się zlituje nad matka i rozkraczy
Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć dziewczyny. Jesli chodzi o spanie to nie mam z tym problemu;) czasem zdarza się że zasnę o 3 a obudze sie o 6 i oczy jak 5 zl.
Odnosnie golenia to tez robię to na 0 od zawsze.
a jesli chodzi o ginka to jestem zadowolona. Nie rzuca glupich tekstów, nie komentuje nic wiec mi to odpowiada. Natomiast słyszałam ze potrafi sie odezwac nie tak jak powinien. Ale chyba czuje ze nie wszyscy sobie pozwola na takie zachowanie.
Poród z partnerem- fajna sprawa, tez bym chciala żeby moj byl przy mnie ale on wyraźnie nie chce wiec tez nie zamierzam go zmuszac. -
luna91 wrote:Witam nad ranem, zasnęłam o 2 a nie śpię od 5:30
Ale mi się pokręciło wszystko!
zaznaczylam ze lubie ale wcale nie lubie ze nie wyspana jestes.
milego dzionka kobiety! Ja jeszcze drzemke strzele sobie.luna91 lubi tę wiadomość
-
Hej ja za to tak od 4 spac juz nie moge a teraz to juz Alek na nogach . Przed porodem mialam lewatywe wiec pozniej nie bylo zadnej niespodzianki.
Ginekolog hmm ma specyficzne poczucie humoru i jedni narzekaja ze mruk ale nienarzekam zawsze wszystko wytlumaczy jest bardzo dobrym specjalista od usg i wykrywa odrazu gdy cos jest nie tak.
Powodzenia na wizytach bo cos kojarze że ddziś ktoraś idzie . I prosze o same dobre wiadomości.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Pies wyprowadzony, porządek w domu zaczęłam robić. Chyba przestawiam się tryb opieki nad niemowlakiem
Mdłości na głoda mnie złapały - teraz mam gorzej niż na początku, ale to chyba teraz jest to największe stężenie bety i to może dlatego.
Wam też jest tak duszno? Ja siedzę przy otwartym balkonie
JusWik - śpij słodko, niedługo pewnie też padnę
Miłego dnia. Ja szybko się biorę za kończenie śniadania, bo chyba ktoś tam na dole się domagaCarolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek