Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:Chyba każdy ma jakąś historię z ginem
Ja golę się całkowicie, ale już nie raz usłyszałam od doktorka, że nie powinno się tak golić. Nie pamiętam dlaczego, ale gin musi widzieć chociaż część włosów. -
kamisia88 wrote:Czyli ile sie golic i w którym miejscu, u góry, na dole?
Podobno chodzi o to, że włochy tworzą jakąś ochronę.....
hahah nie wiemNo tworzą ochronę, podobno też podczas współżycia robią amortyzację, żeby obtarć nie było
Następnym razem trzeba zapytać naszych doktorków i będzie po problemie
kamisia88 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
no fajny temat mamy rozkrecamy sie powoli
ja chodzilam i do faceta i do babki ale jakos wole kobiety bo mniej sie wstydze ale czasami tez sobie mysle ze jak mnie badaja to oceniaja i tez mam takie mysli jak Luna -
Madziaaaaa wrote:Luna to ja odwrotnie nigdy bym do kobiety nie poszła może dlatego że w mojej okolicy wszystkie najgorsze opinie mają właśnie kobiety ginekolog
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Luna to ja odwrotnie nigdy bym do kobiety nie poszła może dlatego że w mojej okolicy wszystkie najgorsze opinie mają właśnie kobiety ginekolog
Ja na faceta pierwszy raz trafiłam w szpitalu (badał mnie jak miałam skurcze w poprzedniej ciąży) - badał mnie jak wór ziemniaków, wsadził palec i tak nim tam wiercił jakby chciał mnie rozerwać. No a później pojechałam skonsultować "wyrok" z innym doktorem i tak trafiłam na mojego. Jak on mnie bada to ja nie dowierzam, że już po wszystkim, jest meeega delikatny i nie wiem jak on to robi. Poza tym jest bardzo taktowny. I teraz tez do babska bym nie poszła.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Jak miałam gdzieś 17 lat to u nas w mieście był tylko jeden gin, miał 186 lat i ZAWSZE komentował, jak to fajnie jak takie młode pannice przychodzą, odpalał papierosa i za każdym razem badał piersi Oo ZAWSZE na leżąco
Ciary mnie przechodzą myśląc o tym...
Kazik :* -
Mój najdelikatniejszy doktorek to był dziadziuś, taki dobrze po 70tce.
A w temacie, wyobrażacie sobie mieć męża ginekologa? Masakra. Po pierwsze, całymi dniami zagląda babkom między nogi, po drugie, na żonę patrzy chyba czysto technicznie.... Kochanie, chyba masz drożdżaki. Przepiszę Ci tu globulkima_lina, bereda11, luna91, candles88 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Mój najdelikatniejszy doktorek to był dziadziuś, taki dobrze po 70tce.
A w temacie, wyobrażacie sobie mieć męża ginekologa? Masakra. Po pierwsze, całymi dniami zagląda babkom między nogi, po drugie, na żonę patrzy chyba czysto technicznie.... Kochanie, chyba masz drożdżaki. Przepiszę Ci tu globulkiFeliceGatto, bereda11, xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
Co do golenia, to teraz mam zamiar zaprzyjaźnić się z kosmetyczka i na wosk będę chodzić
w końcu mi ten brzuch urośnie i golenie nie będzie takie proste
męża się nie wstydzę ale nie chcę go angażować w to
chociaż trochę intymności tylko dla mnie
-
bereda11 wrote:tak mi kiedys gin powiedziala ze to wloski gronia nas przed roznymi bakteriami itp wiec nie powinno sie ich golic..ale ja tez lepiej sie czuje jak jestem ogolona
Ja też wiecznie golas, nie umiałabym inaczej:-) Jeżeli chodzi o te drobnoustroje to gdzieś czytałam, że teraz funkcję ochronną krzaczków przejęły majtasy:-)Tak więc nie ma co się stresować -
FeliceGatto wrote:Mój najdelikatniejszy doktorek to był dziadziuś, taki dobrze po 70tce.
A w temacie, wyobrażacie sobie mieć męża ginekologa? Masakra. Po pierwsze, całymi dniami zagląda babkom między nogi, po drugie, na żonę patrzy chyba czysto technicznie.... Kochanie, chyba masz drożdżaki. Przepiszę Ci tu globulkiprawie popuscilam ze śmiechu
-
Ja jak mam taki 1-2mm trawniczek to nie gole bo mi się nie chce a jak wiecej to już ogole
z resztą mój K zawsze do mnie ogol się ogol się nie wiem czemu to mu przeszkadza ale sam też jest gładki zawsze
Ja kiedyś na takiego gnoja trafiłam w pierwszej ciąży 2 palce wsadził mi a jeden kurde jak kiełbasa :o ałaa...Livia
Nela
Marcel