X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane

Mnie juz muli od samego rana boje się cokolwiek jeść bo nie wiem czy się przyjmie...

Buziaki

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) u nas narazie brak objawów :) ale mam mega zachcianki :)

monilia84 lubi tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:57

cd9bskjojgq3qzff.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie dzisiaj znowu brak mdłości ;) czyli tak jak wcześniej szybko przyszło szybko poszło i juz raczej nie wrócą ;) ale z kolei zaczęły się straszliwe zawroty głowy momentami nie da się funkcjonować bo taki helikopter ze musze siadać gdzie popadnie bo rzuca na boki strasznie.. no i odczuwam już w brzuchu taki lekki dyskomfort w sensie że coś jest jakbym kamień nosiła jak leżę na plecach tez czuje ciezar na brzuchu no i tyle w sumie z ostatnich objawów :) plus jak było wszystko ok to już 4 dzień mnie tak zaparkować ze nic nie pomaga... katar i zapchać nos tez juz mam ale to w każdej ciąży miałam aż do końca :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:46

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Natala Koleżanka

Wysłany: 9 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny ! :) u mnie dzisiaj tak śpiąco od rana, że marze tylko o pościeli i łóżku a jeszcze tyle godzin do 16... :( wczoraj miałam dużo energii a dzisiaj masakra jakbym była chora :/

Gratulacje dla naszych nowych ! :)

hchygox14v09va6q.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wszystkie nowe dziewczyny :)
    Ja dzisiaj znowu bardzo senna,nie mogę się doczekać jak to minie i jakaś energia mi przyjdzie :) dzisiaj mój synek pod opieką a ja mogę się wyspać i jestem taka szczęśliwa :) oprócz tego bardzo chce mi się jeść, ale też jest mi niedobrze. Juz za dwa dni mam usg i zjada mnie ciekawość! ;)

Eliana lubi tę wiadomość

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przyłączam się do "Śpiących na stojąco". U mnie też ten brak wyspania, ciągle zmeczenie to jest masakra :( Ale pocieszam się że jeszcze przyjdą gorsze objawy np mdłości takie prawdziwe i to będzie mega objaw :)

Larisa lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłosia wrote:
    hej dziewczyny

Podle się dzisiaj czuje, ciągle mi chłodno. Jaką macie temperaturę teraz w ciąży?

Zjadłam mizerie na obiad ogórkiem będzie mi się chyba odbijać do następnego tygodnia.
    Skończę odcinek serialu i muszę się przespać, chociaż chwilę!:)
    ja dzis 37.08 i caly czas w tych granicach....

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mi już senności przeszły, w weekend było apogeum bo cała sobotę i niedzielę nie wychodziłam z łóżka, teraz zaczynają się mdłości, przed chwilą miałam bliskie spotkanie z toaletą ale paw nie wyszedł hehe :D no i piersi mi twarde, obolałe i duuuuuuże...
    Jeszcze 2 h i zobaczę wyniki bety, mam nadzieję, że te objawy są uzasadnione i się nie rozczaruje.

U mnie za oknem ciemno jakby była 18 , chmury i mrzawka.

Mam do was pytanie : jak u was z seksem? :) ja się wczoraj dałam namówić, potem nie umiałam zasnąć, bo mi głupie myśli przychodziły do głowy i czarne scenariusze, na szczęście wszystko ok ale przyjemności z tego zero, a libido od tygodnia sięga dna!

• Kinia8606 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Majóweczki :)
    Ja mam termin na 13 maja (piątek) :)
    U mnie z objawów to zauważam ból brzucha i zmęczenie ale to chyba brak kawy robi swoje. Odstawiłyście całkowicie kawę?
    Życzę Wam i sobie nudnych ciąż !!

monilia84, xpatiiix3, Larisa lubią tę wiadomość

KK8606
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia gratulacje! Co do kawy, to próbowałam przerzucić się na inke, ale mi nie wyszło. Więc pije jedną kawe dziennie, a wcześniej piłam 2-3.

• Kinia8606 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak właśnie robię ale siostra mi odradza nawet taką ilość bo dziecko może być nadpobudliwe :P mówi to bazując na własny doświadczeniu, tylko jak to zrobić?
    Jutro mam wizytę u gina i obawiam się że będzie chciał mnie wysłać na L4 ze względu na moje obciążenia ale jeszcze nie chce. Czy jest jakaś majóweczka z ciążą wysokiego ryzyka?

KK8606
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Kiniu :) Ja tak samo jak Cigaretta też piję jedną dziennie , bo z rana jestem półprzytomna ehheh i muszę sobie walnąć chociaż jedną :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) ja mam dzis kolejnego stresa czekam na wynik bety!, u mnie spanie różnie jest w dzień ale jak przychodź godz 20-21 ja juz śpię ... A dawniej do 24 bym siedziala haha kawę pije jedna z duza ilością mleka :) a tak to nic mi sie nie dzieje, a i jak jestem. w jakimś dusznym pomieszczeniu, odrazu zalewają mnie poty i Malo nie mdleje tak mi jest słabo
    Pozdrawiam musze się czymś zająć żeby nie myśleć :P

• Kinia8606 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki !! ja jutro robię jeszcze jedną bete.

KK8606
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta u mnie też libido strasznie niskie i ochoty na seks nie mam wcale, więc żeby mężowi nie było przykro to uzgodniliśmy, że poczekamy do pierwszej wizyty i jak gin da zielone światło to dopiero będziemy serduszkować. Więc mam spokój do 21 ale co będzie później to nie mam pojęcia :D

Cigaretta, monilia84, Larisa lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Klaudia to masz spokój, Twój mąż jest dzielny, że tak długo wytrzyma :)
    Hiacynta znam ten stres, ja też czekam, musimy być dobrej myśli :) mój mąż właśnie dzwonił, czy już mam wynik, ale śmiesznie owijał w bawełnę, bo jego tata i brat siedzieli obok i nie chciał się wygadać.

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:57

cd9bskjojgq3qzff.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie libido zerowe do 6 tyg i brzuch bolał i macica twardniala po przytulankach a po 6 tyg przeszło ;D teraz mogę parę razy dziennie libido to mam takie ze ho ho no i orgazmy wróciły baa a ciąży przyjemności są sto razy lepsze :D hehe K się ze mnie śmieje że jak się przytulamy to się skupić nie może bo ja no i przede wszystkim duuuzo ciasniej jest, mówi ze jak z dziewica.. ;) potem jak dzidziuś większy to ja już nie mogłam bo mi brzuch chodził i miałam wrażenie ze ekhem w głowę stuka... po tym już więcej nie mogłam wiec korzystamy póki ja mam ochotę i formę :P

Od kawy odrzut zaraz po zapłodnieniu miałam ;)

Witam nowa mamusie i gratuluję ;)

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze bety aby były wysokie przyrosty :D

Ja czekam aż babcia wróci z córa i polecimy do zoo chyba ;P ale trochę pada i szkoda na deszcz ją ciągnąć ale ja to już nie mogę się kisić tak w domu przez tą pogodę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 13:03

Cigaretta lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no na razie tp 6 mają wygrywa mamy 5 mamusiek z ta data ;D

izizizi lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ