Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie dzisiaj znowu brak mdłości
czyli tak jak wcześniej szybko przyszło szybko poszło i juz raczej nie wrócą
ale z kolei zaczęły się straszliwe zawroty głowy momentami nie da się funkcjonować bo taki helikopter ze musze siadać gdzie popadnie bo rzuca na boki strasznie.. no i odczuwam już w brzuchu taki lekki dyskomfort w sensie że coś jest jakbym kamień nosiła jak leżę na plecach tez czuje ciezar na brzuchu no i tyle w sumie z ostatnich objawów
plus jak było wszystko ok to już 4 dzień mnie tak zaparkować ze nic nie pomaga... katar i zapchać nos tez juz mam ale to w każdej ciąży miałam aż do końca :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:46
Livia
Nela
Marcel
-
Witajcie wszystkie nowe dziewczyny
Ja dzisiaj znowu bardzo senna,nie mogę się doczekać jak to minie i jakaś energia mi przyjdziedzisiaj mój synek pod opieką a ja mogę się wyspać i jestem taka szczęśliwa
oprócz tego bardzo chce mi się jeść, ale też jest mi niedobrze. Juz za dwa dni mam usg i zjada mnie ciekawość!
Eliana lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przyłączam się do "Śpiących na stojąco". U mnie też ten brak wyspania, ciągle zmeczenie to jest masakra
Ale pocieszam się że jeszcze przyjdą gorsze objawy np mdłości takie prawdziwe i to będzie mega objaw
Larisa lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Kłosia wrote:hej dziewczyny
Podle się dzisiaj czuje, ciągle mi chłodno. Jaką macie temperaturę teraz w ciąży?
Zjadłam mizerie na obiad ogórkiem będzie mi się chyba odbijać do następnego tygodnia.
Skończę odcinek serialu i muszę się przespać, chociaż chwilę!myszka2070 -
nick nieaktualnyHej
mi już senności przeszły, w weekend było apogeum bo cała sobotę i niedzielę nie wychodziłam z łóżka, teraz zaczynają się mdłości, przed chwilą miałam bliskie spotkanie z toaletą ale paw nie wyszedł hehe
no i piersi mi twarde, obolałe i duuuuuuże...
Jeszcze 2 h i zobaczę wyniki bety, mam nadzieję, że te objawy są uzasadnione i się nie rozczaruje.
U mnie za oknem ciemno jakby była 18 , chmury i mrzawka.
Mam do was pytanie : jak u was z seksem?ja się wczoraj dałam namówić, potem nie umiałam zasnąć, bo mi głupie myśli przychodziły do głowy i czarne scenariusze, na szczęście wszystko ok ale przyjemności z tego zero, a libido od tygodnia sięga dna!
-
Witajcie Majóweczki
Ja mam termin na 13 maja (piątek)
U mnie z objawów to zauważam ból brzucha i zmęczenie ale to chyba brak kawy robi swoje. Odstawiłyście całkowicie kawę?
Życzę Wam i sobie nudnych ciąż !!monilia84, xpatiiix3, Larisa lubią tę wiadomość
KK8606 -
nick nieaktualny
-
Ja też tak właśnie robię ale siostra mi odradza nawet taką ilość bo dziecko może być nadpobudliwe
mówi to bazując na własny doświadczeniu, tylko jak to zrobić?
Jutro mam wizytę u gina i obawiam się że będzie chciał mnie wysłać na L4 ze względu na moje obciążenia ale jeszcze nie chce. Czy jest jakaś majóweczka z ciążą wysokiego ryzyka?KK8606 -
nick nieaktualnyWitajcie
ja mam dzis kolejnego stresa czekam na wynik bety!, u mnie spanie różnie jest w dzień ale jak przychodź godz 20-21 ja juz śpię ... A dawniej do 24 bym siedziala haha kawę pije jedna z duza ilością mleka
a tak to nic mi sie nie dzieje, a i jak jestem. w jakimś dusznym pomieszczeniu, odrazu zalewają mnie poty i Malo nie mdleje tak mi jest słabo
Pozdrawiam musze się czymś zająć żeby nie myśleć -
Cigaretta u mnie też libido strasznie niskie i ochoty na seks nie mam wcale, więc żeby mężowi nie było przykro to uzgodniliśmy, że poczekamy do pierwszej wizyty i jak gin da zielone światło to dopiero będziemy serduszkować. Więc mam spokój do 21 ale co będzie później to nie mam pojęcia
Cigaretta, monilia84, Larisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Klaudia to masz spokój, Twój mąż jest dzielny, że tak długo wytrzyma
Hiacynta znam ten stres, ja też czekam, musimy być dobrej myślimój mąż właśnie dzwonił, czy już mam wynik, ale śmiesznie owijał w bawełnę, bo jego tata i brat siedzieli obok i nie chciał się wygadać.
-
U mnie libido zerowe do 6 tyg i brzuch bolał i macica twardniala po przytulankach a po 6 tyg przeszło
teraz mogę parę razy dziennie libido to mam takie ze ho ho no i orgazmy wróciły baa a ciąży przyjemności są sto razy lepsze
hehe K się ze mnie śmieje że jak się przytulamy to się skupić nie może bo ja no i przede wszystkim duuuzo ciasniej jest, mówi ze jak z dziewica..
potem jak dzidziuś większy to ja już nie mogłam bo mi brzuch chodził i miałam wrażenie ze ekhem w głowę stuka... po tym już więcej nie mogłam wiec korzystamy póki ja mam ochotę i formę
Od kawy odrzut zaraz po zapłodnieniu miałam
Witam nowa mamusie i gratuluję
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze bety aby były wysokie przyrosty
Ja czekam aż babcia wróci z córa i polecimy do zoo chyba ;P ale trochę pada i szkoda na deszcz ją ciągnąć ale ja to już nie mogę się kisić tak w domu przez tą pogodę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 13:03
Cigaretta lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel