Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:Hiacynta bardzo ładny
ja tam nie robiłam drugiej bety nie chciałam się stresować, za tydzień będę się stresować w gabinecie...
No ja też nie chciałam, ale lekarka mnie prosiła ostatni raz !! czy jest przyrost
jutro Usg bo L4 musi mi wypisać, i musze dostarczyć do kadr, a następna wizyta pewnie za 2 tyg -
Czesć dziewczyny! Moja wizyta u ginka taka sobie. Lekarz stwierdził, że na mój niski progesteron luteiny mi nie przepisze, bo na usg jeszcze nic nie widać, więc równie dobrze ciąży może nie być tylko puste jajo płodowe. Zlecił hcg na poniedziałek. Tymaczasem spać nie mogę wogóle, nie wiem czy to ze stresu czy hormony:). Najgorsza ta niepewność i bezsilność. Chyba już bym wolała najgorszą prawdę znać, bo inaczej oszaleć można;). Podbrzusze mnie dzisiaj już prawie nie boli, nie wiem czy to dobrze czy to źle ech. Pozostaje czekać do poniedziałku, a tymczasem trzymam kciuki za was, żeby wam się jak najlepiej fasolki rozwijały!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 18:22
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMailo wrote:Czesć dziewczyny! Moja wizyta u ginka taka sobie. Lekarz stwierdził, że na mój niski progesteron luteiny mi nie przepisze bo na usg jeszcze nic nie widać więc równie dobrze ciąży może nie być tylko puste jajo płodowe. Zlecił hcg na poniedziałek. Tymaczasem spać nie mogę wogóle, nie wiem czy to ze stresu czy hormony:). Najgorsza ta niepewność i bezsilność. Chyba już bym wolała najgorszą prawdę znać, bo inaczej oszaleć można;). Podbrzusze mnie dzisiaj już prawie nie boli nie wiem czy to dobrze czy to źle ech. Pozostaje czekać do poniedziałku, a tymczasem trzymam kciuki za was, żeby wam się jak najlepiej fasolki rozwijały!
Nie myśl o najgorszym !!! Może lekarz. Ma jakiś słaby sprzęt!!! Dziwne z ta luteina to tym bardziej powinien dać cos !!! Może pójdź do innego gina, bo różne przypadki sie slyszalo, ze jeden nic nie. Widział a drugi widział . Tule mocnoMailo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję hiacynta99. Staram się być dobrej myśli, ale z tego wszystkiego nie mogę się na niczym skupić
. Dzisiaj już nie wchodzę na żadne strony i nic nie czytam na temat wczesnej ciąży, hcg itd, bo oszalec można od nadmiaru wiedzyXD. Cierpliwie poczekam do poniedziałku. Co ma być to będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 18:38
-
Dodam jeszcze, że lekarz na koniec mnie trochę uspokoił, bo powiedział, że przyrost nie jest aż taki zły i że może to jeszcze nic straconego i czekać do poniedziałku ( może chciał mnie tylko jakoś pocieszyć? Już sama nie wiem co myśleć
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 18:42
-
nick nieaktualnyMailo wrote:5.09-hcg 64 a 8.09-hcg 106 czyli bardzo wczesna ciąża (jeśli jest) trochę za mały przyrost i przy tym progesteron 16.
Nie czytaj nic bo to jeszcze pogorszy twój stan !!! Ale ty jestes w 3-4 tyg? Tak tak z bety wynika a pęcherzyk widac przy becie 1200 wczesniej nie ma bata żeby bylo co widac !!!!Mailo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta wiem o tym, że widac dopiero od hcg1000 ale mimo to spanikowalam trochę z tym małym przyrostem i od razu do ginka poleciałam po luteinę albo cokolwiek, żeby nie siedzieć bezczynnie i się nie zamartwiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 18:45
-
nick nieaktualnyDziwne z ta lutka ze nic ci nie dal !!!
baran ja to juz brałam w 22dc nie myśl wiem ze to się tak tylko gada , wiem co czujesz bo ja tez miałam maly przyrost 1200, na 1700 tylko i późnie juz byl u mnie spadek .. U ciebie na pewno ruszy !!! Może to bliźniaki czytałam ze przy bliźniakach tak może byc wspieram mocno !!!!
Trzymam kciuki!!!!Mailo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMailo wrote:Ja znowu czytałam, że przy bliźniakach jest raczej bardzo wysokie hcg od samego początku, ale może coś pokręciłam. Dziękuję Hiacynta za wsparcie:)
Ale ze chwilowo Malo przyrasta bo jeden pęcherzy wchłania drugi !!! A z ta beta przy bliźniaka wcale nie prawda bo laski maja normalny przyrod i jest ciaza blizniacza, a inne maja duży przyrost i ciaza pojedyncza !!!Mailo lubi tę wiadomość
-
Już sama nie wiem co mam myśleć na ten temat. W sumie może lekarz ma trochę racji, bo jeśli ciąży nie ma to luteiną tylko opóźnię poronienie, a hcg nie przyrosło tak jak powinno (więc może z doświadczenia wie, że nic z tego nie będzie tylko nie chciał mnie dobijać?).