Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, dzisiaj zrobiłam rano test (za namową siostry bo sama bym na to nie wpadła) i wyszły piękne dwie krechy. jutro idę BHCG zrobić ale mam nadzieję że test się nie myli?
pozdrawiamMailo, anka418, Marietta, xpatiiix3, hiacynta99, klaudia1534, monik, baśka86, Eliana lubią tę wiadomość
-
Dariaa88 jeszcze dzisiaj rano myślałam tak jak ty. Leciałam do ginka na gwałt po luteinę, ale kiedy nie chciał mi jej dać i tak rzeczowo wytłumaczył dlaczego to zgłupiałam. Nie wiem co robić teraz. Objawy mam takie, że od czasu do czasu mnie boli podbrzusze po bokach tak ciągnie, wczoraj mnie bolało jak na @, ale dzisiaj jakby przestało. Ból piersi okropny, bezsenność i brak apetytu (zmuszam się żeby coś jeść). Ale podobno przy pustym jaju płodowym też są objawy jak na ciąże. Wiem, że ta luteina dałaby mi więcej nadziei, a tak to czuję się bezsilna i trochę zrezygnowana po tej wizycie u lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:03
-
Mailo niezamartwiaj się będzie dobrze
Madziuśka gratuluję dwóch kreseczek
U mnie dziś tragedia cały dzien zbiera mnie na wymiotyPoszliśmy z synem i mężem nad morze na spacerek wieczorny to musiałam szybko uciekać, bo nawet wiaterek morski mi przeszkadzał ; (
Mailo, Madziuśka, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
wczorajsza beta 106. czyli coś koło 4 tygodnia. Jak mi się uda umówić jeszcze na wizytę na jutro lub piątek do jakiegoś ginka to na pewno się wybiorę. Dziękuję dziewczyny za wsparcie! Pozdrawiam i trzymam kciuki za was i wasze fasolki:)
Marietta, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Hiacynta super beta
Mailo kochana nie stresuj się aby to był jednorazowo taki nieduży przyrost beta może teraz ruszyć z kopytatrzymam kciuki za fasola :*
Madziuśka witaj, gratulacjeMadziuśka, hiacynta99, Mailo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
cieszyć się zaczne chyba dopiero jak zobaczę wyniki bhcg,,, teraz to nie moge uwierzyć. mam bóle podbrzusza takie jak na @ (ale @ powinna przyjść już 10 dni temu), powiększyły mi się piersi i bolą, no i spać, spać, spać. innych objawów brak...
Marietta, xpatiiix3, hiacynta99, Larisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziaaaaa wrote:Kochane mam pytanie dopadł mnie dzisiaj taki ból jakby na kolke tylko nie na wysokości jajników tylko dużo wyżej pod zebrami i to w dodatku z obydwóch stron
któraś coś podobnego miała?
za dużo sobie wkrecam
-
Madziuśka- czyli wszystko jak należy
Ja opróćz malpich bólów mam jeszcze pobolewające jajniki, ale to w standardzie...
Śpij i się nie stresuj niczym
U mnie wszystko dzieję się jakoś za wcześnie... test wyszedł 8dpo, beta też
A teraz nowy objaw- tak samo moje siostry 1-2 miesiac- super ból kości miednicy. Najgorzej usiąźć na "tronie"siedzę po turceku, rozciągam się... nic nie pomaga, ponoć relaksyna się przedwcześnie uwalnia i miednica się juz może rozjeżdżać do porodu... Trochę za wczasu, ale niech będzie. Muszę wynaleźć jakąś dobrą pozycję do spania żeby odciażyc stawy biodrowe...
Xpatii- dziękuję za odpowiedź. Czyli sugerujesz najpierw ok 7 tygodnia, a później za miesiac dopiero?
hiacynta- mnie wpierano pozamaciczną w 3 tygodniu ciaży, czyli zaraz po zapłodnieniunie ma co na zapas się bać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:45
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Tak serducho będzie juz na bank
a potem 1 z 3 najważniejszych w ciąży które wykonują z reguły do 13+6 bo później juz przeziernosc karkowa jest zafalszowana ciut ze względu na wielkość dziecka także może być i 1.5msc odstępu jeżeli Ciebie to uspokoi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:50
Marietta lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel