Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w ciąży tylko 7kg na plusie ale po porodzie była masakra jadłam co najgorsze o tak z 72kg do 84kg. nigdy super szczupła nie byłam bo tak 70kg miałam przy 174cm w lutym wzięłam się za siebie i ważę obecnie 63kg mam nadzieje ze po tej ciąży będzie mi łatwiej
-
Hej dziewczyny. Moja beta hcg jest za niska
05.09-hcg64 dzisiaj 08.09-hcg106 do tego progesteron 16.Jutro czeka mnie wizyta u ginka. Myślicie, że luteina albo duphaston uratują sutuację. Nie mam na razie plamień ale boli mnie podbrzusze. Może, któraś z was miała podobną sytuację?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:45
-
Witam nowe majowe mamy
Cigaretta zobaczysz jutro też bedziesz miała piekny wynikJa to już wiem
Mailo faktycznie przyrost trochę mały ale to jeszcze nic straconego.
Jak masz w domu luteine albo duphaston odrazu weż bo progesteron masz niziutki. Ja zawsze brałam w fl luteine bo z natury mam niski jak ostatnio badałam(przy becie 45) miałam chyba 34 i też szału nie robił według ,,tutejszych ekspertek''Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:54
Mailo lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dariaaa88 pocieszyłaś mnie trochę
, bo nie ukrywam, że się przestraszyłam tymi wynikami. Monik Niestety nie mam nic pod ręką, ale liczę na to, że jutro rano lekarz mi coś przepisze. Mocno liczę na to, że będzie dobrze(może trochę się łudzę). To moje pierwsze dwie kreski po dwóch latach starań.
Eliana, Larisa lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie, po cichutku dołączam do Was ,wczoraj zobaczyłam cień na teście a dzisiaj już odrobinę wyraźniejsze cień. W sobotę zrobię test czy krecha będzie mocna wtedy oficjalnie dołączę
Test był w 10dpo.Bety nie zamierzam robić, co ma być to będzie. Na wizytę umowie się w 7 8 tyg żeby serduszko zobaczyć
Mailo, anka418, xpatiiix3, klaudia1534, Larisa lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Mi gin kazał dupka odstawić przy progesteronie 16..
Mailo no przyrost nieduży ale za 2 dni zrób jeszcze raz mam nadzieje że ładnie zacznie rosnąćtrzymam za Was kciuki
Duphaston jest lekiem syntetycznym i nie wykrywalnym w badaniu krwi. Tylko luteina która jest naturalna wychodzi obecna w wyniku.
-
Dariaaa88 wrote:witam również
widzę, że mamy dzieciaczki z jednego rocznika
ja rodziłam w lutym 2010
-
williams1 wrote:Witam ponownie, po cichutku dołączam do Was ,wczoraj zobaczyłam cień na teście a dzisiaj już odrobinę wyraźniejsze cień. W sobotę zrobię test czy krecha będzie mocna wtedy oficjalnie dołączę
Test był w 10dpo.Bety nie zamierzam robić, co ma być to będzie. Na wizytę umowie się w 7 8 tyg żeby serduszko zobaczyć
Witamy Williams i spokojnej ciąży życzę
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Czesc dziewczynki! Jak się dzisiaj czujecie? Mi już minęło koszmarne zmęczenie, przez które nie mogłam normalnie funkcjonować,teraz myślę że to musiał być objaw odstawienia kawy, bo piłam jej baaaardzo dużo, bardzo mocnej, a czułam się jak na jakimś odwyku:) więc witam was z bezobjawowego dnia:) zanim wstałam z łóżka lekko mnie mulilo, ale poza tym wszystko super!
A jak u was?