Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam że ja też się bardzo stresuje na pierwszą wizytę, nie chce iść za wcześnie bo nie chce usłyszeć że coś jest nie tak, dzisiaj będę dzwoniła umówić się na wizytę i chciałabym iść tak w 7tc żeby nie za wcześnie teraz niby mam 6tc ale lekarze to chyba liczą jako 5 tc bo nie skończony
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kobietki, ja dzis oficjalnie zaczelam przygode z porannymi mdlosciami, rano juz wisialam nad kibelkiem ale nie zwymiotowalam uff. Dzis umowilam sie na pierwsza wizyte do lekarza na nastepny czwartek, tutaj lekarze przyjmuja na pierwsza wizyte dopiero od 8 do 10tc.
nasza dziewczynusia -
Hej dziewczyny. Mnie również męczy bezsenność. Piąty dzień prawie nic nie spałamXD. jestem nieprzytomnaXD. Maadzia również czeka mnie lot 23 września, ale chyba zrezygnuję chociaż bardzo bym chciała rodzinę odwiedzić, ale chyba poczekam do drugiego trymestru.
-
Czesc dziewczynki
nie bylo mnie 2 dni a tu juz tyle przyszlych mamusiek przybylo
Ja bylam wczoraj na pierwszej wizycie. Oczywiscie serduszka nie bylo jeszcze widac ale Pani powiedziala ze wszystko jest w porzadku, na pewno nie jest to ciaza poza maciczna ani puste jajo czego sie obawialam...najgorsze to czytanie w tych internetachprzed wizyta tak sie stresowalam ze spac poszlam chwilke przed 24 a wstalam 2 w nocy i juz spac nie moglam... ale dostalam juz pierwsze zdjecie naszej kropeczki i karte ciazy
Poza tym u mnie ciaza mlodsza prawdopodobnie o tydzien
milego dnia MamuskiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:34
anka418, Mailo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
zrobiłam rano powtórkę bety dla świętego spokoju, ale wyniki dopiero jutro między 14 a 17.. dziś już jestem spokojniejsza, bo objawy wróciły tzn ból piersi do tego mdłości, o mało nie zaliczyłam pierwszego pawia :p
ide gotować obiad, miłego dnia!monilia84, Eliana lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Jaki dzionek dzis mamy piekny
Moje sniadanko niestety pierwszy raz sie nie przyjelo...
a takie smaczne bylo
nie wiem czy to nie przez inke???? bo to tylko zmienione mam od dzisiaj..
Witam serdeccznie nowe dziewczynkiMailo lubi tę wiadomość
myszka2070