Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do lekarzy patrze tez macie niemiłe doświadczenia ja na NFZ tez z córką poszłam do starszej babki to mi w 12 tyg powiedziała ze ciąża wygląda na 9 ze się bardzo słabo rozwija a zmierzyla od połowy pleców do połowy głowy :o hahahha ok ale tym się nie zmartwilam na następny dzień miałam plamienia po tym usg i wyszło ze kretynka mi krwiaka zrobiła tak obiła macice.. bo miałam dzień po dniu usg..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:56
Livia
Nela
Marcel
-
Jak tak czytam Wasze przeżycia to aż ciarki przechodzą.
Mi przy ostnim plamieniu jeden z lekarzy nie chciał przepisać niczego na podtrzymanie gdyż "nie widać pęcherzyka". A był to koniec 3 tygodnia:/
Na szczęście drugi receptę wypisał mi od ręki i tylko dzięki temu moja mała Fasolka jest jeszcze z nami.
Kiedy wybieracie się na pierwsze USG?Larisa lubi tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
nick nieaktualnyOlkaBdg wrote:Witajcie dziewczyny!
Mam na imię Ola, i tak jak Wy, w maju zostanę mamą. Dziś mija 4t2d mojej ciąży.
Czy mogłybyście rzucić oczkiem na moje wyniki BHCG?
31.08 2mlU/ml
2.09 27,3mlU/ml
4.09 110,6mlU/ml
i 7.09 589mlU/ml
Pozdrawiam i życzę spokojnych 9 miesięcy!
Witaj ja tez robiłam 31 pierwsza betę miałam 12 a 2 miałam 51 wiecej nie robiłam bo się stresuje bardzo!! Ale u ciebie pięknie przyrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:11
OlkaBdg lubi tę wiadomość
-
Witaj Hiacynto!
Ja właśnie z powodu tego stresu powtarzałam BHCG. Z tym,że więcej już chyba nie będę.
W labo już się ze mnie śmiejąU Ciebie też ładny przyrościk! Mam wielką nadzieję,że to będą najpiękniejsze 9 miesięcy naszego życia.
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
U mnie już jedno było serduszkowe następne w 10+5 29.09
Myślę że pęcherzyk będzie na pewno
Mailo obolałe może być ,bo wszystko teraz mocno ukrwione i td obserwuj czy nie ma żadnych plamień tylko i nie stresuj sięMusi być dobrze tamta była wyjątkowo niedelikatna...
Mailo lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlkaBdg wrote:Witaj Hiacynto!
Ja właśnie z powodu tego stresu powtarzałam BHCG. Z tym,że więcej już chyba nie będę.
W labo już się ze mnie śmiejąU Ciebie też ładny przyrościk! Mam wielką nadzieję,że to będą najpiękniejsze 9 miesięcy naszego życia.
Ja robiłam betę i w pewnym momencie byl slaby przyrost i stres przez dwa dni nic nie jadłam później powtórzyłam i niestety byl spadek no jak zobaczyłam wynik to jak by mi ktos nogi podciąłzałamanie, płacz, schudłam w tedy dużo, a poronilam dopiero za tydz, w tym 2 pobyty w szpitalu i kolejne bety. Tak ze mi te bety więcej nerwów zjadły!! I tak stalo sie co miala sie stać i po co mi bylo tym wczesniej jeszcze płakać i wiedzieć ze i tak nic z ciąży .... Czekałam na poronienie a chyba z tego co ja przeszłam wolała bym nie wiedzieć wczesniej
.. Dlatego czasem lepiej nie wiedzieć ... Przynajmniej jak dla mnie.
-
Madziu ja też zaczynam mieć problemy ze spaniem w nocy. Budzę się o tej 4:30 do pracy to jestem półprzytomna. Czuje że się nie wysypiam. Po południu mówię sobie że się wyśpie ale nie wychodzi mi to
Od rana mam jakieś takie mdłości nie wiem czy to maluszek daje o sobie znać
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczyny ale mam kiszke mam lot do polski na 25 września to będzie 8 tydzień, wiem nie powinno się latać samolotem w 1 trymestrze. Lecę ściągnąć aparat na przełożenie tego aktualnie nie ma szans bo na kolejny bilet nas nie stać. Juz sama nie wiem co robić...
Tak się cieszyłam ale zupełnie mi z głowy wyleciało ze to przecież samolotem.