Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Izizizi mi się wydaje ze nie zaszkodzi jak pozwalają na rowerach jeździć itd po drugie dzidziusia tylko lekko kołysze w brzuszku to tak jak z przytulankami jest jak jest wszystko w porządku to aktywność fizyczna jak najbardziej a przede wszystkim spytaj o zdanie lekarza ja bym pojechała
Te ciągnięcia to na bank więzadła y mnie też już ciągnie w podbrzuszu po bokach i w pachwinachLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
izizizi wrote:Czesc dziewczyny, ale nas tu majowek przybywa ze az milo
. Ja dzis zero energii, mialam w planie silownie i sprzatanie a wyszlo na to ze od rana siedze na kanapie i zajadam sie kanapkami z szynka i serem
jedynie na to mam ostatnio ochote od reszty mnie odrzuca.
Mam maly problem, za dwa tygodnie wybieramy sie z mezem w dlugo oczekiwana podroz poslubnaMieszkamy w RPA, no i postanowilismy pozwiedzac poludniowe wybrzeze w tym Safari, niestety tesciowa wczoraj mnie przestraszyla ze na safari jazda takim Jeppem po wybojach przez kilka godzin moze byc niebezpieczna w ciazy bo strasznie trzesie a maz twierdzi ze wymyslam i napewno nic sie nie stanie. Nie wiem co robic, juz za pozno zeby wszystko odwolac a wizyte u lekarza mam dopiero przed wyazdem ;-/
A tak wogole cwiczysz??? Slyszalam ze w 1 trymestrze lepiej odpuscic-ja odpuscilam..myszka2070 -
izizizi gdzie cię tam wywiało
Rpa
Z wyjazdem zrobisz jak uważasz ale ja bym nie pojechała. Jak bylam na wycieczce w egipcie to pojechaliśmy na jeep safari i jazda jeepem po pustyni istny koszmar niby pustynia prostaa jednak dziury,wyboje,wydmy wytrzęsło mnie za wszystkie czasy i nie wspomnę że zbierało mnie na wymioty(choroba lokomocyjna)
Rower czy samochód to sama przyjemność z porównaniem z tamtym
Myszka 2070 ja piję kawę codziennie i smakuje mi wyśmienicieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:51
-
Ja ćwiczę w miarę normalnie wiadomo intensywność ćwiczeń jest mniejsza przed ciążą byłam mega aktywna wiec jeżeli teraz dobrze się czuje i nic mi nie jest przez ćwiczenia to nie zamierzam rezygnować
A co do jazdy samochodem to chyba noc raczej złego a na tym safari to Zależy co będziesz robićxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Weszłam zajrzeć co u xpatii
i przeczytałam o Jeep Safari.
Izizizizi mam znajomą która też sobie coś takiego zafundowała w 9tyg ciąży - efekt KRWIAK mąż przez pozostałe 7 miesięcy ciąży nosił ją na rękach nawet do kibla, miała wyłącznie leżeć bo inaczej straciłaby ciążę. Nie polecam... -
Niecierpliwa jestem prawie 24/7 z listopadowkami na fejsie
Konwalijka przysiady schylanie się i bieganie i noszenie mam na porządku dziennym przy dwójce dzieci prawie 15kg dwulatek i prawie roczna 8kg córka robią swoje oprócz tego nie ćwiczę w ciągu dnia i tak się uwijam z dwójkąNieraz nawet na autobus biegłam syna pod pachy córką w wózku
i wszystko ok jest z dużym brzuchem też nie raz syna musiałam nieść także no nic tego czasami nie uniknie się w moim przypadku gdybym miała leżeć całą ciążę nawet niestety nie ma takiej możliwości i w takim wypadku liczyć tylko na opatrzność
konwalijka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzieki dziewczyny, faktycznie troche sie przestraszylam po tym co mi tesciowa powiedziala w razie czego kazala zabrac poduszke pod tylek ahah ale zapytam lekarza jak bedzie mial jakies przeciwskazania to wysle meza samego.
Jak narazie dalej chodze na silownie 3 razy w tygodniu, jezdze na rowerku stacjonarnym, macham wioselkami i robie przysiady, ruch w ciazy jest raczej wskazany wiec poki dobrze sie czuje to nie bede z niego rezygnowacxpatiiix3, Madziaaaaa, konwalijka lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Cigaretta- nie bój się bety, myślę, że uspokoiłyby Cię wyniki
Plus to, ze jak wolniej przyrasta zawsze można zareagować
Ja mam karnet multisportu, zastanawiałam się czy na czas ciąży nie zrezygnować... ale w sumie może jakiś basen, czy lekka siłownia...
Dariaaa88- rozumiem, że Ty z tych wysportowanychDoradzicie mi może jakieś ćwiczenia coby się nie roztyć " w biedrach