Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak duża beta tez byłam w szoku, tylko u mnie w 5t2d na USG wyszło że to 6t1d i juz serduszko bylo i 4mm zarodeczek przytulanki 8dc i 15dc wiec wychodzi na to że zaszłam zaraz po @ tak gin mówi stąd ta beta a w 22dc pierwszy pozytyw jakieś przeczucie miałam, że to już w 20dc odczuwałam jakieś kłucia przeszywajace takie i wzięłam to za zagniezdzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:02
monilia84, Tobima lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Raaany jakie piękne przyrosty
Ja pierwszą betę robiłam 25dc
Notabene termin spodziewanej @ dopiero za 3 dni...
Także się pospieszyłam
Ale to już taki wyczekany, wychuchany zarodeczek, że nie powstrzymałam się przed testowaniem wcześniej.
xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość
-
Marietta @ na pewno nie przyjdzie
Ja czekam teraz na wizytę na 29.09 ale ze będzie to według usg 10+5 a według OM 9+6 to nie wiem czy nie zaczekać bo i tak z 2 tyg i znowu będzie trzeba iść bo na usg 1 trym już no ale nie za długo czekać.? to po miesiącu wizyta bedzie to może lepiej jednak nie przekładaćMarietta lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej Majóweczki
W czwartek ujrzałam 2 kreseczkiTermin wypada na 6 maja.
Teraz jestem na wakacjach, ale jak wrócę polecę szybciutko do mojego gin.
To moja druga ciąża. Mam już synka 3 letniego. Na forum jestem całkowicie nowa, ale mam nadzieję że mnie przygarniecie ??monik, anka418, xpatiiix3, Eliana, kasius lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie pada od wczoraj ale to tak mocno że wyszłam do sklepu i wróciłam cała mokra a jak poszłam do laboratorium na bete to parasolka mi przeciekała
Dziś chyba zrobię gołąbki albo bigosale sama nie wiem czy mi się ich chce, ostatnio wiele rzeczy mi sie chce ale jak już mam to zjeść to mi się to odechciewa i tak ze wszystkim mam.
-
Paula witamy
Monik ja wczoraj miałam zachciankę na pizzę, niech żyje niezdrowe jedzenie, ale ogólnie to co je to mi śmierdzi
Dzisiaj na obiad chyba prostego kotleta walnę i mizerię bo nie mam pomysłu na nic oryginalnego a ochoty na gotowanie też niespecjalnie.
Siedzę sobie teraz w pracy i odliczam czas do 14 bo normalnie zasypiam na siedząco
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
xpatiiix3 wrote:Marietta @ na pewno nie przyjdzie
Ja czekam teraz na wizytę na 29.09 ale ze będzie to według usg 10+5 a według OM 9+6 to nie wiem czy nie zaczekać bo i tak z 2 tyg i znowu będzie trzeba iść bo na usg 1 trym już no ale nie za długo czekać.? to po miesiącu wizyta bedzie to może lepiej jednak nie przekładać
Pati- ja chyba bym zaczekała, czytałam, że jednak wpływ fal usg na dziecko nie do końca jest zweryfikowany, ja osobiście trochę się obawiam, że za częste usg może zaszkodzic... im rzadziej tym lepiej
Co do @ czekam jak na dzień sądu czy cisza będzie w środę...A o 12 mają być wyniki trzeciej bety. Odświeżamy z meżem stronę chyba co minutę czekając na wynik
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wyniki dopiero jutro i to po 16-tej gdyż mieszkam w małym miasteczku i takie są jego uroki. A ludzie narzekają na duże miasta a tam wyniki po 2-3godzinach i to on-line
Co do obiadu to jeszcze muszę zupę buraczkową ugotować ale to ze względu na teściowąmonilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marietta wrote:Pati- ja chyba bym zaczekała, czytałam, że jednak wpływ fal usg na dziecko nie do końca jest zweryfikowany, ja osobiście trochę się obawiam, że za częste usg może zaszkodzic... im rzadziej tym lepiej
Co do @ czekam jak na dzień sądu czy cisza będzie w środę...A o 12 mają być wyniki trzeciej bety. Odświeżamy z meżem stronę chyba co minutę czekając na wynik
Wiesz co chyba, że zrobię tak pójdę teraz w tym 10+5 bo to z wynikami i już po ponad 4 tyg wizyta ,a potem umowie na 14tc gdzieś na koniec to ostatni gwizdek na usg 1 trym będzieNo nic zobaczymy co ginek powie
Witam Paulisiazaraz Cię dopisze do listy ,ale się mnożymy kochane
Ja z synem na słodkie miałam smaki z córką różnie ale jadłam lody i fast foody a teraz kwaśne bardziej albo takie naturalne bez przypraw ani nic bo mi wszystko za słodkie za słone itdLivia
Nela
Marcel
-
witam sie dziewczyny
pogoda nas nie rozpieszcza, aż się nie chce z domu wychodzić. dziś znowu zajrzę do biblio i wypożyczę książki by móc w łóżku leżeć i czytać
może polecicie jakiś ciekawy kryminał, czy coś
uważacie że to normalne, że prawa strona mnie delikatnie czasem pobolewa, ale przy chodzeniu jest dobrze. macie jakieś dziwne odczucia tam na dole?
a z tym usg to nawet na forum czytałam że co tydzień jeden lekarz robi pacjentkom i jest ok. ja chcę mieć 2 tygodnie odstępu między usg.
Miłego dzionkamonilia84, xpatiiix3 lubią tę wiadomość