Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Poproszę o zapisanie mnie na 16 maja
Ja jestem combos objawów mimo że wcześniecień wyszedł na teście już 7-8 dpo!
także 10dpo jak pojawiły się 2 kreski jak w pysk strzelił
Beta pierwsza 14, po 48 godzinach 72
Jutro kolejna
Jak wasze bety?izizizi, Tobima lubią tę wiadomość
-
Bimba, Marietta witam was serdecznie
oraz Gratuluję
Marietta ja też jutro wybieram się na bete tylko u mnie w mieście wyniki są dopiero następnego dnia
Moja pierwsza beta 12dpo 45 a po 48h 94,5
Miłej niedzieli życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 14:37
Marietta lubi tę wiadomość
-
Kłosia wrote:Hej dziewczyny można się do was w prosić ?
Jestem w 5t 1 d o ciąży wiem już od tygodniado lekarza idę 17.09
Pozdrawiam ciepło wszystkie fasolki u przyszłe mamusie
Witamy serdecznie Kłosiudużo zdróweczka życzymy
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
bimba wrote:Witam. Od kilku dni czytam wasze posty i czekałam czy będę mogła do was dołączyć.
Wg kalkulatora termin mam na 13 maja. Dzisiejszy poranny test z rana z bladą ale obecną drugą kreseczka, dwa dni temu był cień cienia a w 10 dpo był negatywny.Mam już 8-letniego syna który niecierpliwie czeka na rodzeństwo.
Z objawów to pobolewania podbrzusza i "ciężkie" piersi.
Witamy BIMBAU mnie test o czułości 10 wyszedł dopiero 11dpo a 25 13dpo miałam bladziocha
Moja córka też ma 8 lat i czeka aż wkońcu będzie miała siostrzyczkę albo braciszka
Ze względu na poprzednią stratą córeczki którą straciłam późno na razie nic jej nie mówimy, dopiero jak będzie już widać po mnie to jej powiem. Bardzo przeżyła odejście siostry
Ale teraz na pewno będzie dobrze, Bóg czuwa nad nami i pomoże mi znowu zostać Majóweczką ale teraz ze szczęśliwym finałembimba lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Cześć dziewczyny!
Poproszę o zapisanie mnie na 16 maja
Ja jestem combos objawów mimo że wcześniecień wyszedł na teście już 7-8 dpo!
także 10dpo jak pojawiły się 2 kreski jak w pysk strzelił
Beta pierwsza 14, po 48 godzinach 72
Jutro kolejna
Jak wasze bety?
Witamy Marietta
U mnie pierwsza beta 16dpo wynosiła 451,50 a w 18dpo 928
U mnie testy wychodziły długo bladę i czekałam długo z betą
-
Hej Madziu i nas daremna pochmurna pogoda, nawet nic się nie chce robić eehhehe
Ja czuje się wyjątkowo dobrze, nie mam jakiś specjalnych dolegliwości, czasem zgada mnie pomęczy troszke ale tak to mam spokój z objawami, zobaczymy co będzie dalej, ja w obydwóch poprzednich ciążach objawów prawie żadnych nie miałam ciekawe jak będzie teraz.
Akurat obie ciąże to były kobietki a sądzę że tym razem też będzie "Panienka "
-
A u mnie dziś bóle brzucha. Do wczoraj miałam typowo okresowe, te są już inne. Niby nic silnego, ale leżę w łóżku. Nie chce brać no-spy, bo wolę czuć, co się dzieje. Mam zaparcia, a od luteiny (chyba) kilka nitek brązowego śluzu.
Czy któraś z Was miała może od luteiny plamienia? Ja miałam, jak brałam w poprzednim cyklu, a teraz jakoś wizja plamienia by mi się nie podobała.
Dobrze, że jutro mam wizytę. Skoczę sobie jeszcze na betę i progesteron - zawsze gin będzie miał więcej badań do wysnuwania wniosków... -
Malinka ja nie miałam nigdy plamień z luteiny ale brałam w wysokiej ciąży także nie pomogę, ale na pewno wszystko jest ok, może akurat to czas kiedy miałaś planowo dostać okres i stąd te plamienia, często tak jest. Mnie też w terminie @ bolał brzuch i jajniki a teraz jest spokój
Trzymam kciukasy za jutrzejsze badania i wizytkę, podglądniesz sobie troszkę małego robaczka
-
nick nieaktualny
-
konwalijka wrote:Cześć dziewczyny, nieśmiało do Was dołączam. Termin wstepnie wychodzi na 10.05.
Jeszcze niedawno należałam do lutoweczek ale ciąża przestała się rozwijać, trafiłam z krwawieniami do szpitala i 03.07 miałam zabieg. Sama jestem w szoku ze się udało bo planowaliśmy dopiero za miesiąc zacząć starania. Poprzednia ciaza była po stymulacji clo i od samego początku czułam ze coś jest nie tak bo miałam plamienia na kilka dni przed terminem miesiączki, testy wychodzily z baaardzo słaba kreska w remoncie miesiączki i w ogóle przeczucie moje było na nie. Nawet podczas monitoringu zdecydowanie wolniej rosły pęcherzyki. A teraz kreska na teście gruba,ja się czuje fatalnie czyli tak jak powinno być :-)ardzo jestem zdziwiona ze się udało naturalnie i to bez statan bo mam już córeczkę poczeta w cyklu z clo i monitoringiem.We wtorek pojadę do lekarza ,trochę mi wstyd przed nim bo jasno powiedział ze jak wrzesień to druga połowa i boję się że może powiedzieć ze to lekkomyśne ale byłam na wizycie kontrolnej i mówił ze nie ma śladu po lyzeczkowaniu.
konwalijka lubi tę wiadomość
-
U mnie to jeszcze nie plamienia na szczęście. Ale powoli wracają bóle okresowe, więc chyba wszystko w normie.
Moje koty już wiedzą, że jestem w ciąży. Starsza, Locia, prawie cały czas leży ze mną w łóżku (zazwyczaj przychodzi tylko wieczorem i kładzie się w nogach) i najchętniej kładzie się na moim brzuchu. A Polcia, która do tej pory nie spała w łóżku, zaczęła nas nawiedzać kilka razy dziennie. Początkowo dostawała burę od Lotki, ale wczoraj dostała pozwolenie i spały sobie ze mną razem (mąż w Kampinosie na noc, więc miały sporo miejsca w łóżku.
-
ma_lina wrote:U mnie to jeszcze nie plamienia na szczęście. Ale powoli wracają bóle okresowe, więc chyba wszystko w normie.
Moje koty już wiedzą, że jestem w ciąży. Starsza, Locia, prawie cały czas leży ze mną w łóżku (zazwyczaj przychodzi tylko wieczorem i kładzie się w nogach) i najchętniej kładzie się na moim brzuchu. A Polcia, która do tej pory nie spała w łóżku, zaczęła nas nawiedzać kilka razy dziennie. Początkowo dostawała burę od Lotki, ale wczoraj dostała pozwolenie i spały sobie ze mną razem (mąż w Kampinosie na noc, więc miały sporo miejsca w łóżku.
A myślisz ze pies tez wyczuwa ? Bo ostatnio mnie moja suczka traktuje dziwnie
ma_lina lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny!!! U mnie pogoda beznadziejna cały dzień pada
Dzisiaj powtórzyłam test jeszcze raz i 2 piękne kreski o równym zabarwieniu
bardzo się ciesze. W czwartek pojdę na bete to bede wiedziała w przybliżeniu który to tydz A 16 już pierwsza wizyta. Z Ovu podaja mi ze niby data porodu na 6 maj ale mi sie wydaje ze bliżej połowy bedzie. No i od jutra już na 5.30 do pracy masakra jak ja wstane to nie wiem. Milego popołudnia Wam życzę :*
xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Witam
My już w domku dostałam wałówę od teściowejNo i dzisiaj mnie sprawdzała kupiła mi piwo i postawila na stole z otwieraczem i szklanką stala i czekała na to co zrobię chociaż mówiłam ,że nie chce wymigałam się tym że mnie brzuch boli jeszcze bo się przedwczoraj pizza przytrułam
a wczoraj gadali że ja w ciąży jestem na pewno ,bo nie pije
Gratuluję i witam się z nowymi mamusiami ,rozgośćcie się ja po łebkach tylko przejrzałam bo nie mam jak doczytać, idę pobawić się chwilę z moim stęsknionym synkiem ,bo niedługo spać idą dzieci
Wczoraj i dzisiaj cały dzień muli na żołądku.. A mój ukochany spełniał moje zachcianki nie wszystkie ,ale większośćLivia
Nela
Marcel