Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:takie plamienie w terminie spodziewanej @ jest normalne, nie ma co się stresować. no chyba, że pojawia się silny ból, ale jeśli nie to wszystko gra ja na szczęście plamień nie mam, ale cały czas jadę na luteinie i pigułach rozrzedzających krew.
Dzis śladu nie ma i w dodatku mi nie dobrze po tych pieprz burakach!!! Bo dzis tez jadłam
Witam nowe koleżanki -
Dariaaa88 wrote:takie plamienie w terminie spodziewanej @ jest normalne, nie ma co się stresować. no chyba, że pojawia się silny ból, ale jeśli nie to wszystko gra ja na szczęście plamień nie mam, ale cały czas jadę na luteinie i pigułach rozrzedzających krew.
Dariaa88 a dlaczego bierzesz tab. na krew????
Mi sie kończy luteina (biorę 3x2 50mg) jak się pani w aptece nade mną nie zlituje i nie da luteine bez recepty to będę musiała jechać do lekarza a planowałam pierwszą wizytę za 2tyg. aby móc zobaczyć już serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:12
-
Hiacynta niechcący polubiłam mi też się wydaje że to przy terminie @ nie powinnaś się martwić póki nie występuje silny ból i żywa krew ,która np u mnie oznaczała krwiaka przy łożysku.. ale też się wszystko dobrze skończyło
U mnie lekkie mdłości na głodzie są ale dzisiaj dobrze się czujehiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny!! ja jednak w czwartek pojde zrobic sobie bete bo do wizyty chyba nie wytrzymam akurat czwartek mam wolny rano pojde to popoludniu bede miala wynik. Od wczoraj juz nawet cycki mnie nie bola zero objawów. Dzisiaj lekko prawy jajnik mnie pobolewal ale juz przeszło.Zaraz znowu do pracy do 21,30... Miłego weekendu wam życzę :*
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, mnie dzisiaj męczą mdłości a moja ukochana kawę chyba odrzuce na zawsze, bo na sam widok mnie mdli... ja juz chyba nie będę powtarzać bety, czekam cierpliwie na 15 września, to będzie pierwsza wizyta
dziękuję za miłe przyjęcie!hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Cześć dziewczyny jak tam samopoczucie?
Ja liczę tygodnie skończone czyli teraz mam pięć skończonych zaczynam szósty
My jeszcze w łóżku mały się bawi a my odpoczywamy
Ja tez jeszcze w lozku dopiero wstalam i sniadanie zjadlam No i mam te mdlosci niestety nadal....hiacynta99 lubi tę wiadomość
myszka2070 -
Anka418 biore tak bo lekarz z kliniki wypisując recepte nie sprecyzował na niej czy ma byc 100 czy 50 i w takim wypadku dają 50mg a aplikator mam z poprzednich opakowań i bardzo sie ciesze że go mam, dużo wygodniej
Dziewczyny bardzo wam współczuje że macie takie mdłości ja w pierwszej ciąży daaaawno temu ich nie miałam i mam nadzieje że i w tej ich nie będę mieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 12:13
anka418 lubi tę wiadomość
-
Witajcie chciałabym do Was dołączyć
Termin mam na 10.05.2016r.
Pierwsza beta 16dpo 451,50 a dzisiaj odebrałam drugą w 18dpo 928
Robaczek rośnie i oby tak było dalej:)klaudia1534, xpatiiix3, monik, anka418, hiacynta99, Larisa, Eliana, kasius, izizizi, aktyde85 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Witajcie chciałabym do Was dołączyć
Termin mam na 10.05.2016r.
Pierwsza beta 16dpo 451,50 a dzisiaj odebrałam drugą w 18dpo 928
Robaczek rośnie i oby tak było dalej:)
Moje plamienie zakończone jest śluz mleczny zero brązu oby tak dalejmonilia84, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Kochane a kiedy macie pierwsza wizyte usg ?? Mi gin kazał przyjść 15 września , mam nadzieję, że już coś będzie widać ?
kochana na 1 stronie masz linka do wypelnienia tam wszystko jest mamy weekend i dzis dziewczynki sa maloaktywne widzehiacynta99 lubi tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale ten link to nie działa na tel?
Ja cały czas tylko telefonu używam i nie wiem czy to u mnie jakiś błąd?
Witam wszystkie nowe mamy i gratulacje!
Co do wizyt to sobie jeszcze poczekam bo pierwsza z położna za 8tyg i pierwsze usg tez gdzieś w tym samym czasiehiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Dziewczyny ale ten link to nie działa na tel?
Ja cały czas tylko telefonu używam i nie wiem czy to u mnie jakiś błąd?
Witam wszystkie nowe mamy i gratulacje!
Co do wizyt to sobie jeszcze poczekam bo pierwsza z położna za 8tyg i pierwsze usg tez gdzieś w tym samym czasiehiacynta99 lubi tę wiadomość
myszka2070