Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, to i ja nieśmiało dołączę, wczorajsza beta wynosi 79,38 i mam nadzieję, że będzie rosła jak należy
udało nam się po długim czasie starań w pierwszym cyklu po laparoskopii.
xpatiiix3, anka418, klaudia1534, hiacynta99, kasius lubią tę wiadomość
-
Niby się mówi ze bliżej ovu chłopak a przed ovu chyba dziewczynka ja w sama ovu się wstrzelilam i dziewczynka była
moim zdaniem kwestia który silniejszy plemniczek
teraz tez wychodzi na to ze w samo ovu się wstrzelilismy przeczucie mam na chłopca ale ja tak miałam ze czułam syna był syn potem córkę i córka i tyle nie sugeruje się ovu tez jest mylące trochę i nie zawsze się zgadza u Nas w listopadówkach są dziewczyny które chciały dziewczynki i tak specjalnie planowały by byla dziewczynka a mają synów
także z tym różnie bywa ,ale życzę planowanego chłopca ja tak niepewnie jeszcze ale też myślę że syn jednak może być zobaczymy
Livia
Nela
Marcel
-
Szczerze to jedna wielka loteria i planowanie płci nie zawsze się udaje ,ale koleżanka dobrze prawi książkowo
ja mam i syna i córkę i mi tam żadna różnica co teraz
a z córką wiem dokładnie kiedy ovu była i idealnie się wpasowalismy bez planowania płci
taki psikus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:28
Livia
Nela
Marcel
-
Ja nie ukrywam ze chciałabym córeczke bo mamy juz chłopca
Ale jak będzie chłopak to tez wiadomo się będę bardzo cieszyć tym bardziej, że mam dobre doświadczenia z synkiem bo on naprawdę jest złote dziecko
Przez pierwsze dwa miesiące spał mi nawet po 22h na dobę o ogólnie grzeczny z niego chłopak, teraz trochę bunt się mu zaczyna bo czasami chce wymuszac coś krzykiem ale się nie dajemy i jest to do szybkiego opanowania. -
Ja tam znałam swój organizm do tej pory aż mi się zepsuły ostatnie 3 cykle bo zaszłam zaraz po @
dokładnie to w 8 dc przytulanki były także psikus
hehe niby tam się słyszy różne historie o zaskoczeniu podczas @ nawet, ale nie na własnej skórze
Livia
Nela
Marcel
-
U mnie coś się stało że miałam @ normalnie co 5-7 dni odstępu i znowu normalnie tak 4 czy 5 już nie pamiętam dokładnie a wcześniej najprawdopodobniej biochemiczna była ale to tylko moje przypuszczenia, bo testy wychodziły pozytywne przez parę dni a potem zbladły bety nie robiłam i @ tydzień po terminie przyszła i po tym cyklu tak się pokręciło mi.. a te krwawienia to w jeden cykl już wpisałam i po ostatniej takiej @ trwajacej 6 dni zaszłam w tym cyklu
wcześniej miałam regularne 30 dniowe cykle po porodzie ;p
a chciałam się spytać tych mamusiek co rodziły w zeszłym roku czy Wam dalej utrzymuje się laktacja no ja żebym się do elektryka podlaczyla to na bank bym z 10 ml chociaż ściągnęła a nie karmię małej juz od lutego czyli 7 msc... w sumie po synu też się utrzymywała laktacja aż do następnej ciąży ale wtedy to jakieś 4msc były odstępu tylko od odstawienia.. i tak się zastanawiam jak to jestLivia
Nela
Marcel
-
Hej hej 3 pobudki na siku :o kurde zaczęłam mierzyć cukier od jakiegoś czasu ale było tak na granicy normy czyli ok nic nie przekroczone wzwyż już zaczyna się pierdzielic dzisiaj na czczo od razu po wstaniu z łóżka 106 (kobieta w ciazy ma normy do 90 na czczo) a o 22 zjadlam tylko kromke chleba tiaa ale tostowego xD trzeba zacząć się pilnować jednak i chyba dietę cukrzycowa wrzucić i do diabetologa skoczyć na kontrol 2 pazdziernik krzywa cukrową będę miała zaległą to po tym pójdę
także dobrze na razie zaczynam prowadzić dzienniczek glikemii
Różnie określają tygodnie lekarze liczą skończone możesz mieć nawet 5t6d to powie ze 5tydzień a dla Nas to koniec 6 tygodnia jest większość kobiet liczy rozpoczęte tygodnieLivia
Nela
Marcel
-
Witam się z wami oraz z nowymi Koleżankami
Dziś strasznie nie wyspana jestem bo wczoraj cale mieszkanie ludzi miałam ,którzy oglądali meczAhhh co za emocje były
Już nie mogę się doczekać poniedziałku(w sumie wtorku bo u mnie dopiero wyniki są na drugi dzień) aby zrobić ostatnią betę i być już bardziej spokojnym że jest wszystko dobrze.Zrobię też mocz bo wyszły mi bakterie z takiego domowego testu. Z internetu wyczytałam że to azotyny ale dalej nie mam pojęcia co to za cholerstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:37
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny