Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie nowe majowe mamy!
Wiele z Was znam, bo po poronieniu przegrzebałam całe ovufriend, szukając jakiegoś pocieszenia i Wasze posty dodawały mi otuchy (choć nie decydowałam się na samodzielne komentowanie, tylko czytałam).
Moja pierwsza wizyta już w poniedziałek. To będzie dopiero 5t0d, ale jakiś bąbelek już pewnie zobaczymy. Lekarz się uparł, żeby przyjść jak najszybciej, bo chce mnie bardzo dokładnie obserwować w tej ciąży.
A ja jestem dziwnie spokojniejsza. Co prawda nie sądzę, żebym urodziła w maju, raczej w kwietniu (myślę, że mogę mieć po mamie tendencje do rodzenia w 35-36tyg), ale raczej już się ta ciąża utrzyma.monilia84 lubi tę wiadomość
-
ma_lina wrote:Witam serdecznie nowe majowe mamy!
Wiele z Was znam, bo po poronieniu przegrzebałam całe ovufriend, szukając jakiegoś pocieszenia i Wasze posty dodawały mi otuchy (choć nie decydowałam się na samodzielne komentowanie, tylko czytałam).
Moja pierwsza wizyta już w poniedziałek. To będzie dopiero 5t0d, ale jakiś bąbelek już pewnie zobaczymy. Lekarz się uparł, żeby przyjść jak najszybciej, bo chce mnie bardzo dokładnie obserwować w tej ciąży.
A ja jestem dziwnie spokojniejsza. Co prawda nie sądzę, żebym urodziła w maju, raczej w kwietniu (myślę, że mogę mieć po mamie tendencje do rodzenia w 35-36tyg), ale raczej już się ta ciąża utrzyma.ja tez w tej jestem... tez mi sie wydaje ze bedzie kwiecien u mnie wg ovu mam termin na 29 ale mysle ze ovu pozniejsza byla wiec przelom kwiecien/maj dopiero mam wizyte 18 wiec bede wiedziala wtedy
ma_lina lubi tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualnymyszka2070 wrote:co tak czesto kochana te wizyty???
Mam ciążę podwyższonego ryzyka ze względu na poronienie jak pewnie większość dziewczyn tutajnajpierw tsh mi skoczylo zaraz po zapłodnieniu i musiałam iść po tabletki, później musiałam iść po l4 a teraz byłam żeby potwierdzić ciążę i zobaczyć czy jest ok na tym etapie wiec źle policzylam 3 wizyty juz za mną
kolejna to serduszkowa 14.09
następne mam nadzieje ze będą już normlanie
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny można się do was w prosić ?
Jestem w 5t 1 d o ciąży wiem już od tygodniado lekarza idę 17.09
Pozdrawiam ciepło wszystkie fasolki u przyszłe mamusieanka418, kasius, Larisa, izizizi, Eliana lubią tę wiadomość
-
Witaj Monia i Kłosia
gratulacje
My u K odpoczywamy ale nie powiem takie niewiadomo co mnie męczy na żołądku ciężko ni to na hafta ni to mdli a na bank lepiej by było gdybym się wyhaftowała po prostu...
Ja miałam jedna wizytę i juz serduszko widziałamnajpóźniej liczę że w połowie kwietnia się rozpakuje jak nie w marcu bo komedia z szyjką była i z synem i z córką jeszcze przynajmniej raz dwa w tyg od ok.32tc byłam na IP i do końca zamknięta nie jest ta szyjka bo juz taka troche zmaltretowana po 2 porodach.. syna tydzień przed terminem urodziłam a córkę miesiąc przed w 35t+5d wolałabym chociaż do 37 tyg pochodzić i nie rozpakować się wcześniej
Znowu mam napad wilcze głodu na noc co Wy robicie w takich wypadkach.? Wczoraj zjadłam kromke chleba i woda zapiłam a dzisiaj u K nie chce mi się w kuchni buszować ale tak burczy w brzuchu że nie zasne oglądać film będziemy i chyba wypije sobie gorący kubek ogórkowa żeby byle czym żołądek zapchaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:10
monilia84 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny