Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jak narazie objawów zero. Trochę tylko przy dotyku bola piersi Ciekawe co bedzie dalej, to moja pierwsza ciaza.. Natala ja musze wytrzymac do 11 wrzesnia i tez chodze z nogi na noge
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
" Nigdy nie mów nigdy"
-
jakie to szczęście że ja nie mam mdłości tylko jakoś od dwóch dni delikatnie mnie prawa strona pobolewa.
jadłabym i jadła a tu 12 września wesele i muszę się w kieckę zmieścić. dodatkowo muszę udawać, żeby nikt się nie domyślił, że w ciąży jestem. mam nadzieję, że nie zaszkodzę jakoś fasolce....Bree lubi tę wiadomość
-
to wesele jest 100 km od mojej miejscowości i niby mam być kierowcą. byłam bardzo chętna bo lubię prowadzić, ale teraz jak o tym myślę, że nad ranem mam po nieznanej drodze i zmęczona jechać to pomysł już mało mi się podoba... no i mam nadzieję, że nikt oprócz męża mnie nie będzie do tańca brał czy do zabaw. jeszcze przed ciążą marzyło mi się by brać udział w konkursie i coś wygrać a teraz to bym tylko tam siedziała i jadła
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Jedzenie, jedzenie i jedzenie.... to jest najgorsze, ciągły głód i ssanie, ale oczywiście nie na wszystko, w roli głównej pomidorowa już od tygodnia, ogórki kiszone i sos słodko kwaśny, jak pomyśle o słodyczach to wszystko mi się unosi...
Ciasteczkowy potwór to też moja pierwsza ciąża , ale damy rade do wizyty nie mamy wyboru, mi się nawet Pani doktor pytała czy wytrzymam
Co do picia alkoholu to ja nigdy nie piję więc mam wymówki na długi czas z głowy..
Wesele na początku ciąży to faktycznie nic przyjemnego...hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Właśnie skończyłam czytać cały wątek, aby was lepiej poznać
Wszystkim tu obecnym gratuluję i chciałabym do was dołączyć
Mam już prawie 14 letnią córkę a od 2,5 roku staramy sie o kolejne maleństwo no i się udało i to naturalnie, bez pomocy lekarza
Ostatnią @ miałam 2 sierpnia a termin porodu wyznaczyło mi na 08.05.2016asioczek86, Natala, anka418, hiacynta99, Bree, Eliana, Larisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
mam do sprzedania ciuszki ciążowe
Majóweczka 2015
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ubrania-ciazowe-do-sprzedania,8328.html
lub
http://olx.pl/oferta/ladne-ubrania-ciazowe-wroclaw-CID87-IDbystT.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:24
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobię dzis sałatkę z buraczkami a reszta na sałatkę na zimę hahha
A jezeli chodzi o spanie??, nie śpię w dzień, staram sie nie klasc bo mam problemy w nocy !! śpię płytkim snem, budzę sie, kręcę rano wstaje z włosami rozczochranymi
Wczoraj mnie zesłabiło kolo,18 to się położyłam pozdrawiam.wszystkie mamuskiBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonik wrote:Dziewczyny wcześniej pisałyście o kawie. Ja piję jedną dziennie a teraz to nawet ze trzy bym piła. I zastanawiam się czy naprawdę nie można jej pić w ciąży??
Sadze ze tak!!, tylko z mlekiem i nie przesadzać z ilością, kawa chyba jako tako nie szkodzi, tylko magnez wypłukuje z organizmu.
Ja pije jedna, rozpuszczalna z duza ilości mleka :)bBree lubi tę wiadomość