Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny jak wam mija poranek?
Ja też objawów brak totalnie i mam nadzieje ze tak zostanie
U mnie w przychodzi znowu jaja, poszłam żeby zmienić nazwisko bo dwa miesiące temu mieliśmy ślub i chciałam się zapisać na wizytę do gp a babka mi mówi ze ja nie jestem zarejestrowana u nich a moje dziecko jest ze nie byłam pół roku i mnie wywalili
Od nowa papiery musiałam uzupełnić i jak mnie zarejestruja to będą dzwonić kiedy na wizytęBree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczkowy gratulacje witaj i rozgość się u Nas tu wesolutko
Ja chodziłam z synem do przedszkola ale kurde 8 na liście rezerwowych jest więc zapewne nie dostanie się w tym roku...
W nocy wstawalam bo kupa co raz Nelce 4 wychodzi na górze a jaki płacz w dzień był jak na pierwszą drzemkę usypiałam o matulu raczej nie płacz a mega głośne piski :o aż w uszach wibrowało...Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hejka dziewczyny ! melduje się u was ! wiem o ciąży już od tygodnia, ale jakoś bałam się od początku cieszyć, więc dopiero dzisiaj przełamałam się żeby do was dołączyć, termin wizyty mam na 15.09, jak ja wytrzymam ? Czuję się momentami nie ciążowo, na początku miałam boom objawów a teraz lekko się uspokoiły czekam czy się rozwiną na dobre czy może mnie ominą...
Larisa, Bree, anka418, hiacynta99, xpatiiix3, kasius lubią tę wiadomość
-
Natala wrote:Hejka dziewczyny ! melduje się u was ! wiem o ciąży już od tygodnia, ale jakoś bałam się od początku cieszyć, więc dopiero dzisiaj przełamałam się żeby do was dołączyć, termin wizyty mam na 15.09, jak ja wytrzymam ? Czuję się momentami nie ciążowo, na początku miałam boom objawów a teraz lekko się uspokoiły czekam czy się rozwiną na dobre czy może mnie ominą...
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
myszka2070 -
myszka2070 wrote:Raczej to wroci.. mialam jak ty a terazz chyba sie rozkreca.. przedwczoraj mdlosci tylko z rana wczoraj caly dzien a dzisiaj to juz one mnie obudzily...
Mnie obudziły o 4:50 rano 2 dni temu, zjadłam sucharki plus gorąca gorzka herbata, jakoś zasnęłam do 6:15, pobudka do pracy i też leciutko muliło ale to nic takiego
I teraz 2 dni spokoju, szczerze mówiąc to czasem wolałabym chyba mieć je non stop bo niby wiadomo, że HCG rośnie a tak to mam czasem niepokój wewnętrzny czy wszystko gra ale za to na pocieszenie brzuch i piersi nie pozwalają mi o sobie zapomnieć !Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość