Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasia skoro jesteś przed @ to ciąża jest malutka. Najczęściej dolegliwości pojawiają się ok 5-6tc także narazie korzystaj i jedz na co masz ochotę
PS. Witamy się z rana nadal brak objawów jeszcze 9 dni i zobaczę mojego kropkaLarisa, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
No ja mam jakoś 2-3 tydz od zapłodnienia tak przypuszczam a cykle mam wlasnie dlugie do 42 dni. Więc narazie czekam co się dalej rozwinie. za 2 tyg wizyta u gina wię bede wszystko wiedzieć na 100% Miłego dnia
anka418, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaśka86 wrote:No ja mam jakoś 2-3 tydz od zapłodnienia tak przypuszczam a cykle mam wlasnie dlugie do 42 dni. Więc narazie czekam co się dalej rozwinie. za 2 tyg wizyta u gina wię bede wszystko wiedzieć na 100% Miłego dnia
Basiu spoko nie martw się ja tez jutro mam termin @ a o ciazy dowiedziałam sie w poniedziałek i to chwile przed terminem moje objawy hmm wyostrzony węch i wilczy apetyt i chyba tyle
ObyBree, baśka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie mam objawów... może ciężko mi na żołądku czasami ale przed ciążą tez tak miałam, ból piersi w zasadzie minął, ciągnięcie w brzuchu tez nie dokucza, istna sielanka jeśli jest wszystko dobrze to może tak wyglądać moja ciąża
hiacynta99, izizizi, Bree, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka418 wrote:Ja nie mam objawów... może ciężko mi na żołądku czasami ale przed ciążą tez tak miałam, ból piersi w zasadzie minął, ciągnięcie w brzuchu tez nie dokucza, istna sielanka jeśli jest wszystko dobrze to może tak wyglądać moja ciąża
Jaka u was pogoda ?? U nas wielka burza przeszła w nocy, teraz jest deszczowo i ponuro.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:Ja nie mam objawów... może ciężko mi na żołądku czasami ale przed ciążą tez tak miałam, ból piersi w zasadzie minął, ciągnięcie w brzuchu tez nie dokucza, istna sielanka jeśli jest wszystko dobrze to może tak wyglądać moja ciąża
anka418, Bree lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Kurcze wiecie co.. mi sie wydaje z caly czas cos jem po troszku bo po troszku ale jem.. a ten moj pacan na mnie krzyczy wczoraj ze nie jem i ze mu dziecko glodze... i wez tu byc madra...Chyba musze z wiadra zaczac jesc haha
Bree lubi tę wiadomość
myszka2070 -
baśka86 wrote:A ja wogóle nie mam apetytu mało co jem i jeszcze wmuszam zeby zjesc ja chyba psychicznie sie zablokowalam na jedzenie bo w poprzedniej ciazy od samego pocztku wymioty nudnosci i tak az do 7 miesiaca prawie a w tej ciązy zadnych dolegliwości dlatego sie troche martwie tym. Dzisiaj nawet powtórzyłam tes sikany i troche sie zdziwilam bo druga kreska pojawila sie dopiero po ok 2-3 min ale byla juz mocniejsza niz na poprzednich testach. Czekam jeszcze do 10 wrzesnia i powtorze test sikany bo do tego dnia powinnam dostac okres. Więc troche w nerwowce jestem.
Z tymi testami jest tak ze ja robilam jednoczesnie 2 testy z jednego opakowania w ktorym byly 3 testy. Na jednym wyszly dwie krski szybko i w tym samym kolorze testowa co kontrolna, a na drugim kontrolna byla bladorozowa i pojawila sie po chwili. dlatego ja do tych testow podchodze raczej z lekka ostroznoscia bo latwo mozna sie zestresowac a czasami niepotrzebnie. Widocznie przy procesie produkcyjnym troszke mniej odczynnika zostal nalozone w mioejsce gdzie powinna pojawic sie druga kreska stad tak rozny czasem efektbaśka86 lubi tę wiadomość
-
Wg belly (bo nie bylam jeszcze u lekarza) mam dzisiaj 5 tydzien i 3 dzien ciazy. jem bardzo malo i raczej nie mam ochoty na jedzenie, o ile wcisne w siebie kanapke to o cieplym obiedzie nie ma mowy Tak ze jem bulke na sniadanie i jem bulke na kolacje, to wszystko w miedzyczasie pije soki
Z objawow to mam pobolewajace piersi (szczegolnie w nocy jak leze) ale bol taki ze da sie o nim zapomniec, nie jest jakis bardzo dokuczliwy. Czesto pobolewa mnnie podbrzusze podobnie jak na @ i jajniki kluja od czasu do czasu ale juz mniej jak na poczatku. Czasami moze lekki slinotok. Mdlosci praktycznie zero, jesli tak to delikatne ale zastanawiam sie czy to od ciazy czy moze z powodu tego ze malo jem Smakow jakos specjalnie nie mam, nic mie tez jakos bardzo nie odrzuca, moze wech delikatnie mi sie wyostrzyl. W pierwszej mojej ciazy mialam nonstop mdlosci i potwornie wymiotowalam przez prawie 8 miesiecy W drugiej podobnie Zobaczymy jak bedzie tym razem -
Dołączam! Jak narazie testy i beta pozytywne:) Lekarz dopiero za równy tydzien Mam nadzieje, ze w szczesciu dotrwamy do maja 2016
Bree, myszka2070, anka418, Madziaaaaa, izizizi, klaudia1534, xpatiiix3, Larisa, kasius lubią tę wiadomość
" Nigdy nie mów nigdy"
-
nick nieaktualny