X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:56

hiacynta99 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    przybijam piątkę! bo ja w pierwszej startowałam z 55kg a na porodówce pełne 80kg, czyli jak Ty 25kg. teraz startuję z 58 i mam nadzieję, że będę mieć max 70 na finiszu :D nie wiem jak to zrobię :D na szczęście teraz mnie na słodkie nie bierze, ale pewnie to kwestia czasu :(
    Hahaha ja mam 57 :P

Dariaaa88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jadlam w kfc :p często jadamy na mieście :) ja bym chciała przytyć maks 15 kg a jak będzie zobaczymy ;) narazie mam 62kg i 168cm

Dariaaa88, hiacynta99, xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna u mojej gin badania prenatalne wykonywane są w cenie wizyty czyli 100 zł i z tego co wiem to jest to bardzo szczegółowe badanie USG z wykonaniem wszelkiego rodzaju pomiarów dzidziusia, żeby wykluczyć jakiekolwiek wady genetyczne. Moja szwagierka chodziła do innego lekarza, który za to badanie wziął coś koło 200-300 zł + kosz wizyty.

Dariaaa ja dzisiaj cały czas jem, próbuje nie przechodzić koło kuchni bo zawsze z jakąś przekąską wracam ;P

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć? ;-)
    Dwa dni temu dowiedziałam się o ciąży termin wychodzi na 7.05 mam już synka który ma 20 miesięcy wiec między dziećmi będzie 2,5 roczku różnicy :-)
    Jak na razie mi nic nie dolega żadnych objawów w pierwszej ciąży mdłości zgaga wymioty opuchnięte nogi itp mnie ominęły wiec mam nadzieje ze i tym razem będzie tak samo :-)
    Ogólnie jestem zadowolona od lutego udało mi się zrzucić 20kg czuje się super i do końca myślę jeść zdrowo i być aktywna ;-)
    Ma stałe mieszkam w UK wiec spokojnie czekam na dokumenty ze szpitala i termin usg w 12 tygodniu :-D

anka418, Bree, hiacynta99, xpatiiix3, Larisa, izizizi, Eliana lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Madzia :)

Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć? ;-)
    Dwa dni temu dowiedziałam się o ciąży termin wychodzi na 7.05 mam już synka który ma 20 miesięcy wiec między dziećmi będzie 2,5 roczku różnicy :-)
    Jak na razie mi nic nie dolega żadnych objawów w pierwszej ciąży mdłości zgaga wymioty opuchnięte nogi itp mnie ominęły wiec mam nadzieje ze i tym razem będzie tak samo :-)
    Ogólnie jestem zadowolona od lutego udało mi się zrzucić 20kg czuje się super i do końca myślę jeść zdrowo i być aktywna ;-)
    Ma stałe mieszkam w UK wiec spokojnie czekam na dokumenty ze szpitala i termin usg w 12 tygodniu :-D

Witaj Madzia, gratuluje :) ja tez mieszkam na stale w UK, w Yorku a Ty gdzie mieszkasz? myszka tez jest z Uk to juz jestesmy we trzy :) Razem razniej :)

hiacynta99, myszka2070 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Witaj Madzia, gratuluje :) ja tez mieszkam na stale w UK, w Yorku a Ty gdzie mieszkasz? myszka tez jest z Uk to juz jestesmy we trzy :) Razem razniej :)
    Ja w okolicach Liverpool a dokładniej Wigan to twoja pierwsza ciąża tutaj? ;-)
    Dzięki za przyjęcie :-*

hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:56

hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Madziu :P miło poznać <3

Bree lubi tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny widzę ze naprawdę mile i kulturalne forum ;-)
    Daria - a w jakim wieku ile ma lat?

Ja musze się jeszcze do polskiego sklepu wybrać po nospe bo jednak wieczorami bardzo bóli mnie brzuch po całym dniu biegania za dzieckiem i jednak jeszcze czasami trzeba go podnieść a duży z niego chłopak ;-)

Bree lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:51

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia zamiast nospy bierz codziennie 2 tabletki magne b6 to bardziej zdrowe niż nospa a pomaga :)

Bree lubi tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    Madzia zamiast nospy bierz codziennie 2 tabletki magne b6 to bardziej zdrowe niż nospa a pomaga :)
    Dzięki za radę w poprzedniej nie brałam nic to się nie znam :-P
    Jak tylko u nas znajdę to kupię :-D

Bree, anka418 lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to jest moja pierwsza ciaza w UK ale w sumie czwarta, mam dwoje doroslych dzieci a jedna ciaze poronilam. czy chodzisz na wizyty do polskiej kliniki czy tylko do poloznej z NHSu? ja jezdze do Manchesteru do Green Surgery, tam jest fajny polski ginekolog, chyba masz podobny kawalek do nich jak ja a moze nawet ciut blizej :)

preg.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny gratuluję i rozgośćcie się ;) dopiszcie się do tabelki na pierwszej stronie link jest :)

Ja ponad 30 w pierwszej ciąży wiec Was pobiłam :) w drugiej 16 :P i chce nie więcej niż do 80 dobić znowu no max 85 więcej nie może być ;P teraz już mam 2.5 na plusie wody trochę nabieram i akuratować wzdeta byłam na wizycie wiec swoje przybyło... ale na początku 62 i 168cm było ;)

Madzia u mnie między synem a córka jest 19 msc między córką a maluszkiem będzie 18 msc a między synem a maluszkiem tym 3 latka i 2msc także tez wesoło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:50

Bree, Larisa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiej roznicy miedzy dziecmi jak ja bede miec to chyba nikt nie ma... prawie 23 lata :D Moja corka w pazdzierniku konczy 22 :)

xpatiiix3, Madziaaaaa, Eliana lubią tę wiadomość

preg.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheheh tyle to będzie między mną a moim najmłodszym ;)

Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Madzia to jest moja pierwsza ciaza w UK ale w sumie czwarta, mam dwoje doroslych dzieci a jedna ciaze poronilam. czy chodzisz na wizyty do polskiej kliniki czy tylko do poloznej z NHSu? ja jezdze do Manchesteru do Green Surgery, tam jest fajny polski ginekolog, chyba masz podobny kawalek do nich jak ja a moze nawet ciut blizej :)
    Nie nie ja chodzę na Nhs pierwsza tak przeżyłam to i druga dam radę w sumie już przywyklam do ich myślenia przynajmniej nie musze latać po lekarzach ciągle :-) jedynie jakby coś niepokojącego zaczęło się dziać to dla sprawdzenia bym się wybrała ;-)

Kurcze to ciekawie i na pewno wesoło w domku z dwoma maluchami ale plus taki ze wszystkie razem się odchowaja ;-)

xpatiiix3, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu dokładnie o to chodzi ;)

Madziaaaaa, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ