Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:przybijam piątkę! bo ja w pierwszej startowałam z 55kg a na porodówce pełne 80kg, czyli jak Ty 25kg. teraz startuję z 58 i mam nadzieję, że będę mieć max 70 na finiszu nie wiem jak to zrobię na szczęście teraz mnie na słodkie nie bierze, ale pewnie to kwestia czasu
Dariaaa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna u mojej gin badania prenatalne wykonywane są w cenie wizyty czyli 100 zł i z tego co wiem to jest to bardzo szczegółowe badanie USG z wykonaniem wszelkiego rodzaju pomiarów dzidziusia, żeby wykluczyć jakiekolwiek wady genetyczne. Moja szwagierka chodziła do innego lekarza, który za to badanie wziął coś koło 200-300 zł + kosz wizyty.
Dariaaa ja dzisiaj cały czas jem, próbuje nie przechodzić koło kuchni bo zawsze z jakąś przekąską wracam ;P
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć?
Dwa dni temu dowiedziałam się o ciąży termin wychodzi na 7.05 mam już synka który ma 20 miesięcy wiec między dziećmi będzie 2,5 roczku różnicy
Jak na razie mi nic nie dolega żadnych objawów w pierwszej ciąży mdłości zgaga wymioty opuchnięte nogi itp mnie ominęły wiec mam nadzieje ze i tym razem będzie tak samo
Ogólnie jestem zadowolona od lutego udało mi się zrzucić 20kg czuje się super i do końca myślę jeść zdrowo i być aktywna
Ma stałe mieszkam w UK wiec spokojnie czekam na dokumenty ze szpitala i termin usg w 12 tygodniuanka418, Bree, hiacynta99, xpatiiix3, Larisa, izizizi, Eliana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziaaaaa wrote:Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć?
Dwa dni temu dowiedziałam się o ciąży termin wychodzi na 7.05 mam już synka który ma 20 miesięcy wiec między dziećmi będzie 2,5 roczku różnicy
Jak na razie mi nic nie dolega żadnych objawów w pierwszej ciąży mdłości zgaga wymioty opuchnięte nogi itp mnie ominęły wiec mam nadzieje ze i tym razem będzie tak samo
Ogólnie jestem zadowolona od lutego udało mi się zrzucić 20kg czuje się super i do końca myślę jeść zdrowo i być aktywna
Ma stałe mieszkam w UK wiec spokojnie czekam na dokumenty ze szpitala i termin usg w 12 tygodniu
Witaj Madzia, gratuluje ja tez mieszkam na stale w UK, w Yorku a Ty gdzie mieszkasz? myszka tez jest z Uk to juz jestesmy we trzy Razem razniejhiacynta99, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Witaj Madzia, gratuluje ja tez mieszkam na stale w UK, w Yorku a Ty gdzie mieszkasz? myszka tez jest z Uk to juz jestesmy we trzy Razem razniej
Dzięki za przyjęcie :-*
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny widzę ze naprawdę mile i kulturalne forum
Daria - a w jakim wieku ile ma lat?
Ja musze się jeszcze do polskiego sklepu wybrać po nospe bo jednak wieczorami bardzo bóli mnie brzuch po całym dniu biegania za dzieckiem i jednak jeszcze czasami trzeba go podnieść a duży z niego chłopakBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia to jest moja pierwsza ciaza w UK ale w sumie czwarta, mam dwoje doroslych dzieci a jedna ciaze poronilam. czy chodzisz na wizyty do polskiej kliniki czy tylko do poloznej z NHSu? ja jezdze do Manchesteru do Green Surgery, tam jest fajny polski ginekolog, chyba masz podobny kawalek do nich jak ja a moze nawet ciut blizej
-
Witam nowe dziewczyny gratuluję i rozgośćcie się dopiszcie się do tabelki na pierwszej stronie link jest
Ja ponad 30 w pierwszej ciąży wiec Was pobiłam w drugiej 16 i chce nie więcej niż do 80 dobić znowu no max 85 więcej nie może być ;P teraz już mam 2.5 na plusie wody trochę nabieram i akuratować wzdeta byłam na wizycie wiec swoje przybyło... ale na początku 62 i 168cm było
Madzia u mnie między synem a córka jest 19 msc między córką a maluszkiem będzie 18 msc a między synem a maluszkiem tym 3 latka i 2msc także tez wesołoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:50
Bree, Larisa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Bree wrote:Madzia to jest moja pierwsza ciaza w UK ale w sumie czwarta, mam dwoje doroslych dzieci a jedna ciaze poronilam. czy chodzisz na wizyty do polskiej kliniki czy tylko do poloznej z NHSu? ja jezdze do Manchesteru do Green Surgery, tam jest fajny polski ginekolog, chyba masz podobny kawalek do nich jak ja a moze nawet ciut blizej
Kurcze to ciekawie i na pewno wesoło w domku z dwoma maluchami ale plus taki ze wszystkie razem się odchowajaxpatiiix3, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość