X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    No a owulacje kiedy???

Pytanie za 100punktow. Wiem,ze było przytulanie w 10dc, 15dc i 17dc. Beta 3dni po 69 i tydzień później 1700:)

myszka2070, hiacynta99 lubią tę wiadomość

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Witaj
    Witaj.masz rację, to nie jest właściwe miejsce na tego typu wyrzuty.więcej już tu nie porusza tego tematu. Chodzi o to że Wasze forumowe koleżanki nas ciągle gnoja i myślą że się nie domyslimy. Więc powiedziałam swoje.tak jak powiedziałam tu kończę temat.PRZEPRASZAM niewtajemniczonych dziewczyny za zamęt.życzę Wam spokojnej ciąży i cudownyvh 9 miesiący :)

No właśnie idź wystarczy ze na innym forum ładnie jedziesz i wyzywasz po innych laskach.

Bree lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka a ja myślę że co się ma wchłonąć to się schlonie może temu taka dawka dużo żeby więcej się wchlonelo ;)

Hmm może inne ma normy po prostu :)

myszka2070 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Myszka a ja myślę że co się ma wchłonąć to się schlonie może temu taka dawka dużo żeby więcej się wchlonelo ;)

Hmm może inne ma normy po prostu :)

No to powiem ci ze taka konska ta dawka :) :) Na szczescie nie mam objawow od tego-tak mi sie wydaje :) :) tez tak mi sie wydaje ze wlasnie dlatego taka dawka :) :)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno jest tak że wszystko się nie wchłonie i tak ,więc zapobiegawczo więcej ; )

Objadlam się jak Bąk i leżę odpoczywam bo córcia śpi :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez chce cos zjesc.. jak narazie 2raz ryz z mlekiem.. na mieso i wedliny nie moge patrzec!!!Bleeee!!! do pracy 2 kanapki z serem i ogorkiem i owoce mam :)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nawet mineralka mokrym psem śmierdzi z kubka pić nie mogę tylko z butelki :P

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mogę mięsa nie jeść wcale ziemniaki na topie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takasobieja dziewczyna 11dpt miała 24 betę 13dpo 93 :D hi hi zostajesz z nami nie martw się już przez przypadek wpadłam na to :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Takasobieja dziewczyna 11dpt miała 24 betę 13dpo 93 :D hi hi zostajesz z nami nie martw się już przez przypadek wpadłam na to :D
    No właśnie :-)

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:56

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    Kochana Ty nie możesz patrzeć na mięso a ja bym cały dzień mogła jeść w każdej postaci.. Zresztą ja mam takie napady głodu, że wszystko bym mogła jeść, ale to kwestia czasu jak nie będę mogła patrzeć na jedzenie... Aż się boję :(

Mam to samo !! Caly czas głodna jestem, szynkę to podkradam z lodówki :P i cos ostatnio w nocy ze spaniem mam gorzej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka - a ja mam kolejne pytanie do tych bardziej doswiadczonych mam ;)

bo w I trymestrze wykonuje sie tzw badania prenatalne - co to dokladnie oznacza, co badaja? To sa te badania genetyczne? Ile wy placilyscie za takie badania? sorki, ze tak ciagle o ceny wypytuje, ale poki co srednio z kasa i staram sie przygotowac na ewentualne koszty :)

Larisa lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna chodzi Ci o usg pierwszego trymestru plus testy pappa bądź nifty itd.? Pappa w zależności od kliniki 200-300 mniej więcej ;) no i u mniete 3 usg każdego trymestru 200 między 11-13tyg ale różnie robią nawet 11+0d do 14+0 dni ja miałam na NFZ w tamtym roku pierwsze usg prenatalne w 14+5

Mi np wizyta prywatnie wypada w 10+5d i ciekawa jestem czy zrobi wtedy czy ciut później myślę czy nie przełożyć tej wizyty na tydzień później to będę miała morfologia mocz itd świeże nie będę robić prywatnie tych wyników no i wtedy na bank juz mi zrobi 1 prenatalne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:59

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    hejka - a ja mam kolejne pytanie do tych bardziej doswiadczonych mam ;)

bo w I trymestrze wykonuje sie tzw badania prenatalne - co to dokladnie oznacza, co badaja? To sa te badania genetyczne? Ile wy placilyscie za takie badania? sorki, ze tak ciagle o ceny wypytuje, ale poki co srednio z kasa i staram sie przygotowac na ewentualne koszty :)

Moja sąsiadka chodzi na Nfz do lekarza i nic nie płaciła za te badania to jakies usg specjalistyczne, tam wszystko sprawdzają u wszystko układ krwionośny itp a jak cos nie tak jest to kiruja na bardziej zaawanasowane badania. Tak mi sie wydaje

Anna255 lubi tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zle się czuje słabo mi i nie dobrze mi .. Za dużo stresu dzis bylo :/

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    u mnie nocki też są ciężkie, nie dość że zasnąć nie mogę to na dodatek budzę się, a o 6:30 trzeba wstać bo synka trzeba odstawić do zerówki. jak wrócę chcę odespać i jak już przymykam oko gdzieś ok 10-11 to nagle zaczynają wszyscy dzwonić, masakra.

też tak macie, że jak zjecie to myślicie o kolejnym jedzeniu? ja się boję, że jak tak dalej pójdzie to niedługo będę wyglądać jak słoń :/
    W pierwszej ciazy przytylam 25 kg
    Ale mój znajoma pobiła wszelkie rekordy, przytyla 40 kg

Dariaaa88 lubi tę wiadomość

• Eliana Ekspertka

Wysłany: 3 września 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny, dzisiaj za mną McDonald tak chodził... Ale się nie złamałam! Do tej pory bardzo często jadłam wegetariańsko, wegańsko, lubiłam takie jedzenie, a teraz TYLKO MIĘCHO!:)))

hiacynta99, Dariaaa88, xpatiiix3, Larisa lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

hiacynta99, Eliana lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ