Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Witaj
Witaj.masz rację, to nie jest właściwe miejsce na tego typu wyrzuty.więcej już tu nie porusza tego tematu. Chodzi o to że Wasze forumowe koleżanki nas ciągle gnoja i myślą że się nie domyslimy. Więc powiedziałam swoje.tak jak powiedziałam tu kończę temat.PRZEPRASZAM niewtajemniczonych dziewczyny za zamęt.życzę Wam spokojnej ciąży i cudownyvh 9 miesiący
No właśnie idź wystarczy ze na innym forum ładnie jedziesz i wyzywasz po innych laskach.Bree lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Myszka a ja myślę że co się ma wchłonąć to się schlonie może temu taka dawka dużo żeby więcej się wchlonelo
Hmm może inne ma normy po prostu
No to powiem ci ze taka konska ta dawka Na szczescie nie mam objawow od tego-tak mi sie wydaje tez tak mi sie wydaje ze wlasnie dlatego taka dawkamyszka2070 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:Kochana Ty nie możesz patrzeć na mięso a ja bym cały dzień mogła jeść w każdej postaci.. Zresztą ja mam takie napady głodu, że wszystko bym mogła jeść, ale to kwestia czasu jak nie będę mogła patrzeć na jedzenie... Aż się boję
Mam to samo !! Caly czas głodna jestem, szynkę to podkradam z lodówki i cos ostatnio w nocy ze spaniem mam gorzej -
nick nieaktualnyhejka - a ja mam kolejne pytanie do tych bardziej doswiadczonych mam
bo w I trymestrze wykonuje sie tzw badania prenatalne - co to dokladnie oznacza, co badaja? To sa te badania genetyczne? Ile wy placilyscie za takie badania? sorki, ze tak ciagle o ceny wypytuje, ale poki co srednio z kasa i staram sie przygotowac na ewentualne kosztyLarisa lubi tę wiadomość
-
Anna chodzi Ci o usg pierwszego trymestru plus testy pappa bądź nifty itd.? Pappa w zależności od kliniki 200-300 mniej więcej no i u mniete 3 usg każdego trymestru 200 między 11-13tyg ale różnie robią nawet 11+0d do 14+0 dni ja miałam na NFZ w tamtym roku pierwsze usg prenatalne w 14+5
Mi np wizyta prywatnie wypada w 10+5d i ciekawa jestem czy zrobi wtedy czy ciut później myślę czy nie przełożyć tej wizyty na tydzień później to będę miała morfologia mocz itd świeże nie będę robić prywatnie tych wyników no i wtedy na bank juz mi zrobi 1 prenatalneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:59
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:hejka - a ja mam kolejne pytanie do tych bardziej doswiadczonych mam
bo w I trymestrze wykonuje sie tzw badania prenatalne - co to dokladnie oznacza, co badaja? To sa te badania genetyczne? Ile wy placilyscie za takie badania? sorki, ze tak ciagle o ceny wypytuje, ale poki co srednio z kasa i staram sie przygotowac na ewentualne koszty
Moja sąsiadka chodzi na Nfz do lekarza i nic nie płaciła za te badania to jakies usg specjalistyczne, tam wszystko sprawdzają u wszystko układ krwionośny itp a jak cos nie tak jest to kiruja na bardziej zaawanasowane badania. Tak mi sie wydajeAnna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:u mnie nocki też są ciężkie, nie dość że zasnąć nie mogę to na dodatek budzę się, a o 6:30 trzeba wstać bo synka trzeba odstawić do zerówki. jak wrócę chcę odespać i jak już przymykam oko gdzieś ok 10-11 to nagle zaczynają wszyscy dzwonić, masakra.
też tak macie, że jak zjecie to myślicie o kolejnym jedzeniu? ja się boję, że jak tak dalej pójdzie to niedługo będę wyglądać jak słoń
Ale mój znajoma pobiła wszelkie rekordy, przytyla 40 kgDariaaa88 lubi tę wiadomość