Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawa tak bardzo mi przykro i mam nadzieję że w następnym cyklu się uda ale szczęśliwie
Marietta piękny przyrost
U mnie beta za pierwszym razem przyrosła o 108% a widze że wam więcej przyrasta. Ciekawe jak będzie jutro jak dostanę wyniki.Najgorsze te czekanie... -
Nio Monik wierzę, ja jak odebralam pierwszą to kamień z serca mi spadał ale drugą bałam się wogóle oglądać. Mi niby przyrosło o 132% ale to nie jest tak ważne, ważne że po 48h 66% przyrostu było
Także Monik u Ciebie elegancko
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyKawa przykro mi :*
Ja nie zrobiłam powtórki bety bo strasznie się boje wyniku. Myślałam, że początek ciąży to będzie wielkie szczęście, owszem jest ale jeszcze większy mam strach... a tu jeszcze ponad tydzień do pierwszej wizyty. Cały czas schizuje, że objawy mijają... yhhh -
Ja tak jakoś też mam ciut mniej objawów
ale nie przejmuje się bo one przychodzą i odchodzą z różną intensywnością tylko te uczucie ciężkości na żołądku mam ciągle tak ze nie wiem czy chce mi się coś jeść i zgage mam dzisiaj po pomidorach...
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyDziękuję monilia za pocieszenie, postaram się o tym nie myśleć, żeby szybciej czas zleciał...
A ja dzisiaj gotuje żurekpogoda okropna, pada pada i pada...
jak przysiąde do lapka to się wpisze na 1 str bo na tel mi się nie otwiera.
Miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 wrote:hej dziewczyny, jak tam samopoczucie? ja godzinkę temu wróciłam z zajęć i teraz odpoczywam. trochę jestem w szoku, bo się w miarę dobrze czuję i oby tak zostało
A jak z piciem kawy macie??? Ja wlasnie niechce i sobie dzis inke kupiam... mam nadzieje ze bedzie mi smakowala...Eliana lubi tę wiadomość
myszka2070 -
Hej kochane ja dopiero drugie śniadanie zjadam, mały śpi i robie obiad krolik juz w piecu pachnie bosko
Dusi dużo nas juz jest wiadomo w grupie raźniej
Co do usg to nie wiem Czy ma to wpływ na dziecko, będę miała 2 to na pewno nie zaszkodzi ale co tydzień to tez bym nie chciała czy co 2tyghiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, ale nas tu majowek przybywa ze az milo
. Ja dzis zero energii, mialam w planie silownie i sprzatanie a wyszlo na to ze od rana siedze na kanapie i zajadam sie kanapkami z szynka i serem
jedynie na to mam ostatnio ochote od reszty mnie odrzuca.
Mam maly problem, za dwa tygodnie wybieramy sie z mezem w dlugo oczekiwana podroz poslubnaMieszkamy w RPA, no i postanowilismy pozwiedzac poludniowe wybrzeze w tym Safari, niestety tesciowa wczoraj mnie przestraszyla ze na safari jazda takim Jeppem po wybojach przez kilka godzin moze byc niebezpieczna w ciazy bo strasznie trzesie a maz twierdzi ze wymyslam i napewno nic sie nie stanie. Nie wiem co robic, juz za pozno zeby wszystko odwolac a wizyte u lekarza mam dopiero przed wyazdem ;-/
hiacynta99 lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia