Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ja tak jak poprzednio jem bułkę z masłem i serem na każdy posiłek
od wszystkiego mnie mdli.śmieszne to jest ,ze taki mały człowieczek a takie Miany u nas powoduje. Pamiętajcie dziewczyny,ze jak dzień bez objawów to tylko się cieszyć. Oby do drugiego trymestru
myszka2070, Eliana lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Podle się dzisiaj czuje, ciągle mi chłodno. Jaką macie temperaturę teraz w ciąży?
Zjadłam mizerie na obiad ogórkiem będzie mi się chyba odbijać do następnego tygodnia.
Skończę odcinek serialu i muszę się przespać, chociaż chwilę!
-
hej dziewczyny
własnie odebrałam wynik hcg z wczoraj jest 815 a w środę było 94,5 :-)przyrost o 137% bardz sie ciesze i zaraz zadzwonie do gin aby umówić się na wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:24
xpatiiix3, anka418, Marietta, Larisa, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie tfu tfu nie mdli ale ja w obu ciazach krótko miałam z córką do 8 tygz kawałkiem a z synem 3 epizody poranne po 30 min
także się nie nameczylam z tymi mdłościami
Dziewczyny wiecie może ile za te wyniki zapłacę tzn no mniej więcej, bo mam je sprzed roku dosłownie jakoś sierpień wrzesień z 3 trym ale gin mówi ze rok czasu to nieaktualne tylko toxo i różyczke moge sobie darować jeżeli mam
Na takie mam skierowanie ale odpłatne bo tej samej klinice prywatnie:
AgHBS
HIV
HCV
WR
Glukoza
Morfologia
Mocz
TSH
No i jak nie znajdę to toxo i różyczkaLivia
Nela
Marcel
-
Witajcie!
Rozmawiałam dziś z moją Panią Ginekolog i powiedziała,że jutro już coś powinno być widać, bo BHCG powinna mieć już ponad 1000
xpatiiix3 moja koleżanka jest w koncówce 2 miesiąca i badania prywatnie kosztować ją miały ponad 250 zł. Nie wiem czy to były wszystkie te,które podałaś,ale większość na pewno.
Moniko, gratuluję pięknie przyrastającej Betki!
Pozdrawiam,
Ola -
nick nieaktualnyxpatiiix3 ja robiłam 2 miesiace temu przed laparoskopią hiv,hcv,grupe krwi ,hbs, na przeciwciała nie muszę i nie płaciłam dużo ,dokładnie teraz nie pamiętam ile ale zdziwiłam się właśnie, że nie było to drogie
a całą morfologie zrobili mi w szpitalu miesiąc temu za darmoszke, więc ciekawe czy będę musiała powtarzać
ja też chodzę prywatnie do gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 18:33
-
Hmm no zobaczymy bo trochę się stresuje ze musze pasa zaciskać w tym msc a bym kupiła sobie z 2-3 pary wysokich legginsow bo ciut rozciągnięte są na brzuchu te co mam bo i ciotce pożyczałam w kwietniu urodziła
i przydałyby się nowe jakieś bo jeansy są mi już strasznie niewygodne
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta z córką tez szybko musiałam kupić w 12tc już miałam 15cm w brzuszku więcej i wyglądałam już jak w połowie ciąży :o wiec czas zaraz się zaopatrzyć; )
Sprawdzałam cennik ok 200 wyjdzie mi także chyba na 2 pary sobie będę mogła pozwolićLivia
Nela
Marcel
-
Z synem po 8-9msc mniej z córką jakoś po 4-5 już mniej niż przed było także liczę na to ze teraz tez szybko zejdzie ale daje sobie czas do roku bo to 3 ciąża i moja sflaczala skóra na brzuchu po 3 rozciągnięty się już tak pięknie nie będzie wyglądała
ale ja bez jakichś ćwiczeń diet schudłam
tak po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:55
Livia
Nela
Marcel
-
Hej Dziewczyny!!! Witam nowe mamusie
Ja dzisiaj fatalnie sie czuje w pracy caly czas z rana zawroty głowy.Ja jak narazie jeszcze w nocy nie mam potrzeby wstawać na siusiu
Juz się nie mogę doczekać czwartku jak pojdę na bete.
Dariaaa88 ja tez mam wizytę n 16 wrzesniai też nie mogę się doczekać tej wizyty:)
Również mam problem ze spaniem a rano nie mogę w stac do pracy w pracy marze tylko zeby byc juz w domu i sie polozyc aby przespac się a jak przyjde to nawet nie ma czasu zeby się położyc to córcia chce sie pobawic a to trzeba jakis obiad na drugi dzien zrobic i tak wkolko
Miłej Nocki Wam życzę
-
Cześć,
Witam się i ja
wychodzi, ze tp jest w majuxpatiiix3, anka418, klaudia1534, izizizi, Larisa lubią tę wiadomość