Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam kupić rękaw do pieczenia. Super sprawa, zdrowo i czysto. Ładujesz do niego np. ziemniaki i pierś z kurczaka (doprawione) lub inne warzywa zamykasz z 2 stron do piekarnika i gotowe! Ja przyznam szczerze ze niedawno to odkryłam, a właściwie mój mąż. Najbardziej przekonał mnie brak brudnych naczyń
Marietta, xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikkk wrote:Candles nie odstawiaj progesteronu z dnia na dzień! To bardzo niebezpieczne, lepiej zadzwon gdzies na IP albo bierz chociaz 1 dziennie. Cokolwiek byleby nagle nie odstawic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:07
-
Jest ok. Plci nie widac ale przeziernosc i przepływ ok. Za tydzien wyniki z pappa
Marietta, hiacynta99, JusWik, monaa, FeliceGatto, kkasya, Eliana, xpatiiix3, luna91, Madziuśka, bereda11, Różyczka, CassieMK, monilia84 lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Dziewczyny pytanko mam,stosujecie jakieś kremy na rozstępy?Możecie coś polecić?
ja kupiłam Burt's Bees Belly Butter - organiczne masło na brzuszek, a poza tym mam jeszcze oliwkę z Hipp z rosmana dla dzieci (jest tez wersja dla mam trochę bardziej gesta) i stosuje narazie na zmiane, u mnie malo sie co pokazuje ale rozstepy u mnie w rodzinie są przekazywane jak bizuteria wiec zabezpieczam sie trochewiadomo jak ma strzelic to i tak strzeli ...
-
Hej ja zrobiłam lasagne (o ile tak to się piszę) mężowi się marzyło. Ja w aptece kupiłam krem z gerbera dla mam . Ale też jestem zdania że jak ma być to i tak się pojawią tak jak w poprzedniej ciąży - cyce , brzuch i uda mam w paseczki no ale co zrobić. Wyszły późno ale dopiero po porodzie je zobaczyłam jak brzuch spadł . Chociaż tyle że nie głębokie rowy tylko płłytkawe .Da się z nimi żyć
-
JusWik wrote:MONIKKK nie gniewaj się ale to nie prawda, nie strasz jej. Najlepiej skonsultować to z lekarzem ale mój mi kazał odstawić z dnia na dzień i powiedział że to znaczenia nie ma żadnego jak się odstawi chyba że bierze się naprawdę bardzo duuużą dawkę. U mnie wszystko ok i nic się nie działo po odstawieniu.
Nie gniewam się, bo ja sobie tego nie wymysliłam. Tak mi powiedział lekarz, że absolutnie nie mozna odstawiac progesteronu z dnia na dzień, chyba ze to jest b. zaawansowana ciąża i jesteśmy pewni ze łozysko przejęło wszystkie funkcje. Nagłe odstawienie progesteronu, wywołuje szybki jego spadek co sie wiąze z możliwością poronienia. Dobrze, że u Ciebie nic sie nie stało, ale widocznie komus to zaszkodziło skoro lekarze tak mówią. Wszystkie moje kuzynki, usłyszały to samo bo poruszałysmy kiedys ten temat, jak sie jednej skonczył akurat dupek a miała kilka dni do wizyty.
I nikogo nie strasze tylko staram sie być zapobiegawcza. Dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku, ale ja pochowałam już dwójkę dzieci i chciałabym zrobić wszystko co w mojej mocy by unknąć choć najmniejszego prawdopodobieństwa, że komuś też sie to przydarzy.
Lepiej dmuchać na zimne:)Palinas89 lubi tę wiadomość
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Widocznie co lekarz to inna opinia i nie bede sie z tym spierac, jeśli ufacie swoim lekarzom w 100% to ich słuchajcie, po to oni są. Ja przekazuje co wiem, może ktoś z tego skorzysta. Przynajmniej mam czyste sumienie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:57
~~~~~~
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Ja brałam 4 razy dziennie, potem zmnielszyłam do 2 a potem kilka dni jedna tabletka i odstawiłam. Też słyszałam, że nagle nie można odstawiać leków, tylko stopniowo;)
Ja pytałam i mówił ze mogę bo juz łożysko będzie wykształcone