Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ej, my już też po wizycie. maluch ma 62,5 mm, serce pięknie bije i nadrobił troszkę bo według USG to 12t5d
na początku spał, potem lekarz go trochę poszturchał i dziecię się zdenerwowało i zaczęło rączkami machać i skakać - co za widok!
badania wszystkie ok, mam kartę ciąży.
jutro prenatalnema_lina, Palinas89, Madziaaaaa, FeliceGatto, Różyczka, izizizi, luna91, Marietta, monilia84, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Dobra mamusie pomysł na obiad:
-szybko
-lekko
-może coś jednogarnkowego, ale niekoniecznie
-a ze jesteśmy sami to coś co przy dwójce biegających dzieci bez problemu zrobię, ew. jedna ręką ,bo w kuchni Nel mi sajgon lubi robić
-warzywa najlepiej ale może być np z mielonym
No idę zaraz po Marcela i zakupy musze zrobić wiec liczę na szybki odzewxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam spaghetti.
Wricilam ze szpitala wszystko ok z maluszkiem nic nie widzą złego jeszcze raz pobrali mi próbkę krwi na badania o down syndrom bo poprzednia z racji tego że mam zoltaczke wysłałi na dalsze badania do szpitala w Londyniejak wyniki wyjdą źle to do 5 dni dadzą mi znać ale liczę ze wszystko ok
Maluch ciągle kręcil się do góry i na dol i wokół własnej osi.
Co do płci babka powiedziała nie ma szans sprawdzić na tym etapie. To nie miałam wyjścia nie będę się z babka kłócićbereda11, FeliceGatto, Różyczka, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziaaaaa wrote:Ja też mam spaghetti.
Wricilam ze szpitala wszystko ok z maluszkiem nic nie widzą złego jeszcze raz pobrali mi próbkę krwi na badania o down syndrom bo poprzednia z racji tego że mam zoltaczke wysłałi na dalsze badania do szpitala w Londyniejak wyniki wyjdą źle to do 5 dni dadzą mi znać ale liczę ze wszystko ok
Maluch ciągle kręcil się do góry i na dol i wokół własnej osi.
Co do płci babka powiedziała nie ma szans sprawdzić na tym etapie. To nie miałam wyjścia nie będę się z babka kłócićMadziaaaaa lubi tę wiadomość
-
patiii nie stresuj sie musi byc w koncu dobrze i ja w to wierze..brzuszek cudny taki duuuzzzy juz...
dziewczyny bardzo ciesze sie z badan ze wszystko w porzadku bardzo milo sie to czyta..
Mona gratuluje i odetchnelam z ulga , super... -
bereda11 tak ogólnie to wszystko ok wstawię wam fotkę wieczorem jest bardzo średnia z synkiem mam milion razy lepsza
Mam nadzieje ze chociaż tobie powiedzą coś więcej o plci bo mnie jak widać olali i musze czekać 8 tyg do kolejnego skanuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:59
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:bereda11 tak ogólnie to wszystko ok wstawię wam fotkę wieczorem jest bardzo średnia z synkiem mam milion razy lepsza
Mam nadzieje ze chociaż tobie powiedzą coś więcej o plci bo mnie jak widać olali i musze czekać 8 tyg do kolejnego skanu -
Zobaczcie, wszystkie po badaniach wracają zadowolone
Ja myślę, że już koniec złych wieści. Największy okres zagrożenia minął
A z innej beczki. Ktoś wcześniej pisał o inwazji biedronek. Chciałam napisać, że w Wawie nic takiego nie zauważyłam. Dzisiaj miałam otwarty balkon przez chwile. Teraz patrze, a na wszystkich lampach siedzą te żółte mendy! Co to w ogóle jest? Skąd się wzięło? Ktoś wie? Fuck. Pierwszy raz widzę te małe potworki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:32
JusWik lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/