Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie fatalnie dzis czuje chyba cos z cisnieniem bo nie mam sil ,mialam isc po te spodnie ale nie dam rady jutro pojde...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny.
    U mnie podobny problem- nie mam co na tyłek założyć. Postawie chyba na sukienki i tuniki. Jakies rajtki do tego i będzie dobrze :) Spodni szczerze nienawidzę XD
    My juz po genetycznych. Maluch zdrowy i rośnie jak na drożdżach. 21 mial 3,57 cm a dziś już 6,2 cm. Także przegonil terminz miesiączki. No i wstepnie wygląda na to, że przeczucia się sprawdzają- prawdopodobnie CHLOPAK!

bereda11, FeliceGatto, nick nieaktualny, Madziaaaaa, kkasya, klaudia1534, Clio_99, luna91, Magenta, nick nieaktualny, xpatiiix3, Madziuśka, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny facet :) Wyrównuje się :D

Olka, zazdroszczę. Tego Twojego chodzenia w sukienkach. Uwielbiam kobiety ubrane jak kobiety, ale sama szczerze tego nie cierpię. Tzn jasne, że wyglądam wtedy normalnie, kobieco, ładnie. Lepiej niż w portkach. Ale nienawidzę rajstop i w spodniach jest mi o niebo wygodniej. Jak juz zakładam spódnice czy sukienkę na jakieś wyjście, to na gole nogi. Nawet zimą ;) No i jeszcze plus spodni: nie trzeba tak często nóg golić :P

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle musze coś ogarnąć z garderoba w sierpniu stwierdziłam ze wymieniam na nową po prostu wygladalam jak w workach wszystkie ciuchy rozmiar 46 wysłałam większości do pl i stopniowo kupowałam teraz te moje wszystkie piękne ciuszki 36 są za małe i dalej ubrań brak :|
    Tez może skocze do h&m ;-)

bereda11 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:58

• RofTW Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Aż sobie zdjęcie walnęłam na dowód :P

9d5aea0583ef5531med.jpg

9108bf2cc4e5ababmed.jpg

i to na wciągniętym. Bo jak wypuszczę, to maaaatkooo jedyna, hahahaha :D

Ha! A Ja juz chcialam do lekarza biegnac, ze to nie możliwe żebym miała taki wielki brzuch na tak wczesnym etapie ciazy! A tu jeszcze ktoś ma wielki brzuch i już nie jestem sama! :D az sie lepiej poczułam!

FeliceGatto lubi tę wiadomość

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    A no i miałam wczoraj taki moment paniki, przeszło mi przez myśl "jak ja sobie poradzę z takim małym, bezbronnym człowiekiem, a co jeśli nie dam rady?!" Chwilę to trwało, ale stwierdziłam, że nie ma co się zamartwiać tylko zdobyć jak najwięcej wiedzy zanim mały człowiek na świat przyjdzie :) O tak o!

Oddasz do adopcji albo sprzedasz na organy :P Hahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:04

kkasya lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Oddasz do adopcji albo sprzedasz na organy :P Hahahaha

Jeeezu :D ja ostatnio powiedziałam mężowi w ramach czarnego humoru, że jak będzie podobne do teściowej/ teścia to oddamy do adopcji :P

FeliceGatto, kkasya lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Pierworodnemu często powtarzam, że jak będzie takim gadem przebrzydłym,to go sprzedam na organy i kupię sobie chatę ;) Albo się nabijamy (ja i Pierworodny), że nie mam co go oddawać do adopcji, bo zaraz go zwrócą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:10

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja już po wizycie. Dziecko rośnie ma już 3,9 cm. Ale to wynaczynienie nie znika, a wręcz się troszkę powiększyło. Jeszcze mam polipa na szyjce. Lekarz mnie pocieszył, żeby się nie martwić bo będzie dobrze i jamu wierze ! mam L4 i za 2 tyg. Kolejne USG. Także bez zmian- odpoczywam dalej.

Muszę się umówić na prenatalne :)

FeliceGatto, Madziaaaaa, nick nieaktualny, williams1, Magenta lubią tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z badania:)dziękuję za trzymanie kciuków- podziałało bo wszystko jest ok:)
    bliźnięta rosną pięknie:D okazuje się,że jeden z maluchów jest starszy od drugiego o 4 dni:O
    pierwszy ma 5,94cm(12t4d) a drugi 5,39cm(12t)

luna91, FeliceGatto, Madziaaaaa, bereda11, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aniu_leczka, ma_lina, nick nieaktualny, Clio_99, josephinka84, williams1, Różyczka, kkasya, xpatiiix3, Madziuśka, Kłosia lubią tę wiadomość

5bd5222f11.png
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Felice śliczny brzusio :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, bo dzisiaj chyba ktoś ma genetyczne też o ile się nie mylę ;)

Mam do Was pytanie, bo próbowałam odnaleźć na forum ale tyle stron że nie pamiętam kiedy o tym pisałyśmy.

Jaki płyn do higieny intymnej polecacie i czy stosujecie jakieś tabletki przeciwko infekcji, bo wydaje mi się że coś mi się zbiera powoli i chciałabym zabezpieczyć się.

Ja używałam wszystkich tych super płynów do higieny intymnej i gdy lekarka wykryła u mnie zapalenie pęcherza i dróg rodnych kategorycznie zabroniła mi ich stosowania! Zaproponowała w zamian mydła bezzapachowe i naturalne, oraz wycieranie sie do sucha po każdej kąpieli.

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:59

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rof dzieki za rade :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny ;) ja mam zero brzucha, ale akurat mnie to cieszy, bo wiem, że choć dziwnie to zabrzmi, wolałabym mieć malutki. Póki co tylko chudnę w ciąży, a już zaczęłam z niedowagą, na szczęście lekarz mówi, że wszystko w porządku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie do tych, które mają L4 od lekarza na nfz, dają chętnie? Planowałam pracować do końca roku, ale już mi zapał osłabł i najchętniej już teraz bym sobie poodpoczywała..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści :)
    Tak zachwalacie te spodnie z hm , może też się skuszę, choć tanie nie są.. ;)

• sylwiak Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    i chciałam wam pokazać... imponujący nie jest, ale jest:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c82f5af5eb39.jpg

chyba mam takie same, dałam za nie 50zł na zł... (10funtów)
    fajne ale za długie :(

Kruszynko rośnij zdrowo... <3 Kochamy Cię...
    1 cykl udany <3
    relgvcqghi9hgve4.png
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści się super czyta :-) gratulacjeee po wizytowe!
    Mam pytanie do tych u których różnica wieku dzieciaków mała i jak planujecie zakup wózka? Bliźniaczy tzn rok po roku?
    Jakieś typy?

Magenta lubi tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja syna przesadziłam w parasolke ew. On nogami obok wózka i jeszcze inna opcja on spacerówka a młoda w chuście :P albo młoda chusta on nogami teraz to już chodzi bez problemu tfu tfu nie ucieka chodzi obok zatrzymuje się na przejściu zazwyczaj chodzi na rękę ;) między Nimi 19msc jest
    Teraz nie wiem jak będzie a będzie 18msc różnicy między córką i najmłodszym więc tak się zastanawiam ale pewnie podobnie z resztą ze wiosna będzie to czas na nogi będzie się przerzucić a i chustę się odświeży dla bąbelka ,Nelce szelki na początek a Mery sam sobie na szczęście Nelka jakaś bardziej kimaja niż młody bo i słucha się ostatnio jako tako reaguje na proste polecenia :) a tak na serio to wyjdzie mi w praniu :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 541 542 543 544 545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ