Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny.
U mnie podobny problem- nie mam co na tyłek założyć. Postawie chyba na sukienki i tuniki. Jakies rajtki do tego i będzie dobrzeSpodni szczerze nienawidzę
My juz po genetycznych. Maluch zdrowy i rośnie jak na drożdżach. 21 mial 3,57 cm a dziś już 6,2 cm. Także przegonil terminz miesiączki. No i wstepnie wygląda na to, że przeczucia się sprawdzają- prawdopodobnie CHLOPAK!bereda11, FeliceGatto, Carolq, Madziaaaaa, kkasya, klaudia1534, Clio_99, luna91, Magenta, i.am.chappie, xpatiiix3, Madziuśka, monilia84 lubią tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
Kolejny facet
Wyrównuje się
Olka, zazdroszczę. Tego Twojego chodzenia w sukienkach. Uwielbiam kobiety ubrane jak kobiety, ale sama szczerze tego nie cierpię. Tzn jasne, że wyglądam wtedy normalnie, kobieco, ładnie. Lepiej niż w portkach. Ale nienawidzę rajstop i w spodniach jest mi o niebo wygodniej. Jak juz zakładam spódnice czy sukienkę na jakieś wyjście, to na gole nogi. Nawet zimąNo i jeszcze plus spodni: nie trzeba tak często nóg golić
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ja w ogóle musze coś ogarnąć z garderoba w sierpniu stwierdziłam ze wymieniam na nową po prostu wygladalam jak w workach wszystkie ciuchy rozmiar 46 wysłałam większości do pl i stopniowo kupowałam teraz te moje wszystkie piękne ciuszki 36 są za małe i dalej ubrań brak
Tez może skocze do h&mbereda11 lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Aż sobie zdjęcie walnęłam na dowód
i to na wciągniętym. Bo jak wypuszczę, to maaaatkooo jedyna, hahahaha
Ha! A Ja juz chcialam do lekarza biegnac, ze to nie możliwe żebym miała taki wielki brzuch na tak wczesnym etapie ciazy! A tu jeszcze ktoś ma wielki brzuch i już nie jestem sama!az sie lepiej poczułam!
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
kkasya wrote:A no i miałam wczoraj taki moment paniki, przeszło mi przez myśl "jak ja sobie poradzę z takim małym, bezbronnym człowiekiem, a co jeśli nie dam rady?!" Chwilę to trwało, ale stwierdziłam, że nie ma co się zamartwiać tylko zdobyć jak najwięcej wiedzy zanim mały człowiek na świat przyjdzie
O tak o!
Oddasz do adopcji albo sprzedasz na organyHahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:04
kkasya lubi tę wiadomość
Ja Pierworodnemu często powtarzam, że jak będzie takim gadem przebrzydłym,to go sprzedam na organy i kupię sobie chatę
Albo się nabijamy (ja i Pierworodny), że nie mam co go oddawać do adopcji, bo zaraz go zwrócą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:10
Ja już po wizycie. Dziecko rośnie ma już 3,9 cm. Ale to wynaczynienie nie znika, a wręcz się troszkę powiększyło. Jeszcze mam polipa na szyjce. Lekarz mnie pocieszył, żeby się nie martwić bo będzie dobrze i jamu wierze ! mam L4 i za 2 tyg. Kolejne USG. Także bez zmian- odpoczywam dalej.
Muszę się umówić na prenatalne
__________________FeliceGatto, Madziaaaaa, i.am.chappie, williams1, Magenta lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z badania:)dziękuję za trzymanie kciuków- podziałało bo wszystko jest ok:)
bliźnięta rosną pięknie:D okazuje się,że jeden z maluchów jest starszy od drugiego o 4 dni:O
pierwszy ma 5,94cm(12t4d) a drugi 5,39cm(12t)
luna91, FeliceGatto, Madziaaaaa, bereda11, Carolq, anka418, Aniu_leczka, ma_lina, i.am.chappie, Clio_99, josephinka84, williams1, Różyczka, kkasya, xpatiiix3, Madziuśka, Kłosia lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Felice śliczny brzusio
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, bo dzisiaj chyba ktoś ma genetyczne też o ile się nie mylę
Mam do Was pytanie, bo próbowałam odnaleźć na forum ale tyle stron że nie pamiętam kiedy o tym pisałyśmy.
Jaki płyn do higieny intymnej polecacie i czy stosujecie jakieś tabletki przeciwko infekcji, bo wydaje mi się że coś mi się zbiera powoli i chciałabym zabezpieczyć się.
Ja używałam wszystkich tych super płynów do higieny intymnej i gdy lekarka wykryła u mnie zapalenie pęcherza i dróg rodnych kategorycznie zabroniła mi ich stosowania! Zaproponowała w zamian mydła bezzapachowe i naturalne, oraz wycieranie sie do sucha po każdej kąpieli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziuśka wrote:i chciałam wam pokazać... imponujący nie jest, ale jest:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c82f5af5eb39.jpg
chyba mam takie same, dałam za nie 50zł na zł... (10funtów)
fajne ale za długieKruszynko rośnij zdrowo...Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
Ja syna przesadziłam w parasolke ew. On nogami obok wózka i jeszcze inna opcja on spacerówka a młoda w chuście
albo młoda chusta on nogami teraz to już chodzi bez problemu tfu tfu nie ucieka chodzi obok zatrzymuje się na przejściu zazwyczaj chodzi na rękę
między Nimi 19msc jest
Teraz nie wiem jak będzie a będzie 18msc różnicy między córką i najmłodszym więc tak się zastanawiam ale pewnie podobnie z resztą ze wiosna będzie to czas na nogi będzie się przerzucić a i chustę się odświeży dla bąbelka ,Nelce szelki na początek a Mery sam sobie na szczęście Nelka jakaś bardziej kimaja niż młody bo i słucha się ostatnio jako tako reaguje na proste poleceniaa tak na serio to wyjdzie mi w praniu
Livia
Nela
Marcel