Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarietta ślicznie gratulujemy
ja coś wiedzę ale mam male doswiadczenie z usg wiec nie wiem
Pati zdróweczka dla Was Biedaczki :*
Monilia skoro lekarz sie nie przejoł uważam że jest wsyztsko dobrze , na pewno jak by zauważył jakieś nieprawidłowości powiedziałby Wam. Masz bardzo dużego Maluszka więc przezierność też wieksza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:59
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
spodnie z H&M widzę że mamuśki naprawdę kupują czytałam trochę opinii o nich że są super i ja się nad nimi zastanawiałam ale chyba teraz nie mam wątpliwości .. tylko nie wiem jaki rozmiar wybrać wszystkie z przed ciaży miałam rozmiar 40 i nie wiem jaki kupić pewnie zmierzę swój obwód bo niestety dupsko też rosnie
a co do badań też mam 10 listopada i się zaczynam się stresować czy z maluszkami będzie wszystko w porządku będzie to 13t4d i chciała bym dowiedzieć się jakiej płci maluchy nosze a czy któraś z was wiedziała tak wcześnie jakiej płci jest wasze dziecko ??
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie
Trochę lżej.. może już nie będę o tym tak intensywnie myśleć. Chociaż cały czas się zastanawiam czy nie udać się do prowadzącego gin.
Ogólnie zastanawiam się jak nasze mamy porodziły nas zdrowe, z 1 usg czasem całkowicie bez żadnego, bez prenatalnych, testów, itp., itd...
-
zabuszka wrote:kurczak i chyba ja sie skusze na takie spodnie . recenzje widac maja świetne;)
Ja kupiłam dwie pary też w moim rozmiarze 38 tylko używane tak więc w dobrym stanie, wyglądają jak nowe.Kupiłam też inne, jakieś nie firmowe i cisną mnie w brzuch.Jednak co ciążówki z h&m to nie jakieś tam inne.Warto naprawdęSylika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam prenatalne w 12tyg i 5dniu ale jechałam na nie wyluzowana bo mi mój lekarz w 11tyg4d przy okazji wizyty zmierzył przezierność i było NT 0,16cm CRL 48,42mm. Z prenatalnych niestety nie mam zdjęć usg ale lekarz powiedział, że jest optymistą, przy czym należy jeszcze poczekać do wyników z krwi, ale to dopiero będę wiedzieć 24.11.
Na pocieszenie mogę powiedzieć, że sąsiadka miała wyniki przezierności w górnej granicy. Dodatkowe, drogie badania też nie były jakieś rewelacyjne a cieszy się od 5 miesięcy cudownym synkiem zdrowym jak ryba
Szkoda nerwów! Przecież nie warto się stresować bo to właśnie może mieć wpływ na rozwój naszych maleństw a wyniki i tak nie zmienią naszej do nich miłościMarietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marietta sliczny maluszek , fajnie ze tak duzo zdjec masz...
pati sliczna coreczka ,szkoda ze chora zycze zdrowka wam ,zastanawiam sie jak ty sobie dajesz rade jak tez chora jestes , dzielna kobietka z ciebie...
sliczny brzuszek ktoras z dziewczyn dala taki wydaje mi sie duzy,...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No właśnie pepowine w rękach miał/a
a tam dyndało coś ale z Nelka tez miałam w tym samym tyg ze niby chłopak a 2msc później córa jednak
zobaczymy może dalej opuchnięta lechtaczka być czyli jeszcze wyrostek płciowy
ale teściowa to szczałaby bo mi ostatnio ciągle gada ze ona to by wolała dziewczynkę i taka zawiedziona gada no dobra aby było tylko zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:05
Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzięki kochana no jakoś musze
Babcia wyszła brata zaprowadzić na przystanek bo do szkoły na 14.40 (2 klasa podstawówki) szczyty normalnie jakieś żeby 8 latki o tej porze do szkoły szły... no i czekam czekam bo po Marcela miałam iść a ta dzwoni ze po Marcela idziewiec uff hehe
jednak czasami potrafi się zdobyć na bezinteresowny gest
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Dzięki kochana no jakoś musze
Babcia wyszła brata zaprowadzić na przystanek bo do szkoły na 14.40 (2 klasa podstawówki) szczyty normalnie jakieś żeby 8 latki o tej porze do szkoły szły... no i czekam czekam bo po Marcela miałam iść a ta dzwoni ze po Marcela idziewiec uff hehe
jednak czasami potrafi się zdobyć na bezinteresowny gest
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:wiecie co? a ja juz się tak przyzwyczaiłam do myśli że będzie chłopak, ze chyba bym nie chciała aby coś się zmieniło
Kurde a do mnie właśnie nie dociera jeszcze pewnie temu że z Nelka się pomylił gin na tym samym etapieLivia
Nela
Marcel