Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Kurde a do mnie właśnie nie dociera jeszcze pewnie temu że z Nelka się pomylił gin na tym samym etapie
pewnie tak. no ale niedługo się okaże
mój gin powiedział że na 100% sisiol.... zobaczymyCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Nie wiem czy już było to pytanie, ale w jakiej cenie takie spodnie z h&m ?
Moja teściowa się właśnie zadeklarowała, że kupi wózek dla wnuka lub wnuczki
moje kosztowały 149 zł.
super, fajnie z tym wózkiem!!!Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Aniu_leczka wrote:Ja kupiłam dwie pary też w moim rozmiarze 38 tylko używane tak więc w dobrym stanie, wyglądają jak nowe.Kupiłam też inne, jakieś nie firmowe i cisną mnie w brzuch.Jednak co ciążówki z h&m to nie jakieś tam inne.Warto naprawdę
szukam właśnie i zrobie zakup
-
Cigaretta wrote:Nie wiem czy już było to pytanie, ale w jakiej cenie takie spodnie z h&m ?
Moja teściowa się właśnie zadeklarowała, że kupi wózek dla wnuka lub wnuczki
Moje te ze zdjęcia 105 a dżinsy 149 zł
Madziuśka, imponujący to on jeszcze będzieMadziuśka lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej i ja jestem po zakupach! Kupiłam tez te spodnie ja zapłaciłam 30 euro to nie wiem ile w Polsce i do tego kupiłam leginsy ciążowe które mama mi zafundowała
są mega! Ja ogólnie noszę rozmiar 38 ale były ciasne wiec wzięłam 40 które nie są dużo większe
bereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Aaaaa wróbel nie wiem czy podawałaś tp to dopisze Ciebie do listy
Jeśli to chodzi o to na jakim etapie ciązy jestem i kiedy mam termin porodu to: jestem w 13tyg2d a rodzić mam 7 maja
Jeśli chodzi o takie nieświadome nadawanie płci w mówieniu o dziecku to ja w drugiej zakończonej sukcesem ciąży ( 1(*),2 Matylda,3(*),4(w toku )notorycznie miałam wrażenie, że będzie córa, od razu byłam pewna co do imienia i kompletnie nie miałam pomysłu na chłopca. Może jakiś instynkt mi podpowiedział
Fajnie wyglądacie w tych spodniachJa sobie kupiłam 3 pary modnych dresowych spodni i są póki co bardzo wygodne. Na wyjścia mam spodnie z dzianiny benettona które zamiast gumki czy paska ma bardzo długi ściągacz, więc nie zjeżdżają i rosną ze mną, mają modny obniżony krok i ściągacze dzianinowe w kostkach http://www.globalgiants.com/archives/fotos2/BentWSW-01-01.jpg. Są genialne ale w naszych sklepach takich nie widziałam. Tylko ja noszę swoje tył na przód, bo one mają kieszenie, ale jakoś z tyłu mi one nie pasowały. Kolejne dwie pary to zwykłe jeansy tylko w dużym rozmiarze ja lubię od zawsze luźne ubrania
-
nick nieaktualny