Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:milka właśnie ja miałam tak samo myślałam że jaki ten mój jest kochany a jak przyszło co do czego to tez wybuchłam
i tez mi się wydaje ze marudzi cały czas
Oni odwracaja kota ogonem
Carolq lubi tę wiadomość
-
Clio_99 wrote:Haha ją mojemu też wczoraj powiedzialam ,że się zachowuje jak baba w ciąży ale to przez smaki które ma. Cały dzień lazil i nie wiedział na co ma ochotę. I wymyślał zazwyczaj to czego w domu nie było. Maruda
On powiedział, że jakby dostał tyle L4 a potem wolnego to bym mógł być w ciąży :p taaaa akurat ! Mówię, to jak chcesz się poczuć odrobinę jak w ciąży to zrezygnuje też na rok z jakiejś przyjemności. ( miałam na myśli np piwo albo papierosy) a on mowi że przecież zrezygnował - z sexu to mało??? -
nick nieaktualnyMilka 89 widzę ze nasi mężowie się zgadali mój to samo nie bo nie bo jest dziecko , czy ty byś chciała by Ciebie ktoś tak pukał i w ogole . Jakaś padaka ;/
Ja oczywiście też się martwię , lekarz powiedział mu że można bez problemów ale on nie bo nie chce nic dziecku zrobić i to tak ... Mam nadzieję że mu przejdzie bo moje sny też mnie dobijają i brakuje mi miłości -
Ja na mojego tez czasem narzekam ale chyba nie powinnam...
Nie marudzi, dogadza mi kulinarnie i seksualnie, wyręcza w zakupach itepe, sprząta, komplementuje i sie opiekuje... No qrczę wyszło ze ideał
Pierwszy małż taki nie był, to niech teraz mam dobrze! A coCarolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny
-
No mój tez nie jest zły, bo ja prawie w domu nie sprzątam bo nie mogę ze względu na mdłości. Kiedyś codziennie robiłam obiad teraz jak mam pokroić mięso to mnie tak ciąga ze nie mogę
wiec obiadów tez tak średnio.. Do tego nie pracuje.. Wiec jestem mu wdzięczna za wszystko no ale czasem te jego gadki no jakby był najbardziej nieszczęśliwy mężczyzna na świecie.
-
Wróciłam!!
Przeziernosć karkowa 1,6, CRL 5,93, skakał bobas jak szaleniec
Czy na trzecim zdjęciu widzi któraś siusiaka? Czy to coś innego?Bo lekarz nie chciał pary z ust puścić
A ostatnie zdjęcie- mały machał rączką nad głową, salutował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:05
Różyczka, milka_89, Madziaaaaa, aniesiack, xpatiiix3, Monikkk, FeliceGatto, anka418, konwalijka, Carolq, luna91, JusWik, josephinka84, monilia84, myszka2070, kamisia88, klaudia1534, Madziuśka, Dariaaa88, Baronowa_83, bereda11, kkasya, Clio_99, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
Clio_99 wrote:Dzień doberek
martis gratuluje wizyty tym wynikiem się nie przejmuj tym bardziej, że lekarz się nie przejął. Wie co robi.
Ja mam pytanie odnośnie tych spodni z HM bo też zamierzam niedługo kupić. Bierzecie rozmiar taki, który obecnie jest dobry czy trochę luźniejsze bo się jeszcze powiększycie. Dżinsy planuje tylko 1 i chciałabym zeby były dobre całą ciążę
Ja też mam spodnie z HM. Te ze zdjęcia i dżinsy. Te czarne mam 38, jak przed ciążą, ale dżinsy wzięłam 36, bo 38 były mega za duże. Te zresztą jedne i drugie tez są za duże w biodrach, ale mają w środku taie gumki do regulacji i można je spiąćhttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej ja dzisiaj jeszcze gorzej temp mnie trzyma kaszel katar ale byłam u lekarza i mówi domowe sposoby bo za szybko na antybiotyk jak pojutrzejszym poprawy nie będzie to wtedy przyjść wypisze.. Marcel w przedszkolu i jako tako coś tam kaszlnie ale tak to dobrze się czuje bardzo chciał iść do przedszkola no to trzymać go na siłę w domu nie będę
a Nela też teraz ze mną była i u niej trzyma dalej zapalenie oskrzeli na szczęście płuca czyste wypisała summamed gdyby się nie poprawiło od jutra podawać a od dzisiaj berodual dopisała do inhalacji z pulmicortu mówi ze powinno pomóc na te duszności jej itd także zobaczymy
Livia
Nela
Marcel
-
Aniesiack, słodki brzuszek
Marietta, hahahaha, zdjęcia czad. Ale tym, co między nogami, to bym się nie sugerowała za mocno. Ja wyraźnie widziałam jakąś gulkę, a mimo to doktorek twardo twierdził, że to baba. Potwierdzę 30 listopada, bo właśnie się zapisałam na podglądanie
Pati, bido. Zdrowiejcie!
Ps: śmiesznie macie z mężami. Tekst o myciu talerza najlepszyWy czepialskie baby, hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:21
Marietta lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Felice śliczny brzusio
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, bo dzisiaj chyba ktoś ma genetyczne też o ile się nie mylę
Mam do Was pytanie, bo próbowałam odnaleźć na forum ale tyle stron że nie pamiętam kiedy o tym pisałyśmy.
Jaki płyn do higieny intymnej polecacie i czy stosujecie jakieś tabletki przeciwko infekcji, bo wydaje mi się że coś mi się zbiera powoli i chciałabym zabezpieczyć się.
Ja po ostatnim plamieniu by mi się tam znów coś nie przypałętało biorę lacibios femina (najwyżej mnie ginekolog znów opitoli). Na co dzień używam soraya lactissima dla ciężarnych i kobiet w połogu.Mój gin jak mantre mi powtarza, że my polki jesteśmy wyjątkowe jeśli chodzi o florę pochwy i nie ma to jak zajadać się kiszoną kapustą i ogórkami czy bardziej hipsterskimi kiszonymi rzodkiewkami (smakują podobnie do ogórków). -
nick nieaktualny
-
martis wrote:Podczas badania byłam 13t4d, czyli na granicy badań, ale tak lekarz mnie skierował, bo 2 tyg wcześniej dzieciątko było za małe, miało wtedy 4.5 cm. Cieszę się,że rośnie i to samo sobie pomyślałam,że dziecko jest duże dlatego to nt też takie jest.
Ale wiecie, człowiek się naczyta, że najlepiej żeby nt nie przekraczało 2.5 i jak usłyszeliśmy z mężem, że nt 2.7 to zamarliśmy z przerażenia. Potem lekarz pow, że granicę przyjmuję się do 3 i, że nasz wynik jest w górnej granicy. Tak jak pisałam, nie skierował nas na dodatkowe badania i teraz nie wiem czy mam iść do swojego lekarza już w tym tyg z tym wynikiem, czy wstrzymać się do umówionej, którą mam za 2 tyg. Cały czas o tym myślę..
W ogóle co badanie to mam inny termin porodu, wg @ to 1 maj, wg usg lekarza prowadzącego okolice 14 maja, a teraz z prenatalnych 3 maj i weź tu oblicz tydzień ciąży
Martis zrobisz kochana jak uważasz, ja na Twoim miejscu nic bym nie robiła, ja robiłam testy pappa i wyszły nie najlepiej ryzyko mi wzrosło ale się tym nie przejmuje.
Co do terminu porodu to ja mam z ostatniej @ 8.05 a z USG 4.05 także zostaje przy tym 8.05 bo ten 4.05 jest obliczony na podstawie CRL a że maleństwo ma 70mm to przesunął mi się termin porodu.
Martis ja wierzę, że ja u Ciebie USG jest super tylko przezierność jest ciut podwyższona to będzie ok, ja ciągle myślę, że trzeba być super specjalistą żeby właściwie zahaczyć te 2 punkty na dziecku który ma 7cm a przezierność 2,7mm
Także głowa do góry kochanamartis lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc